ربات تعمیرکار ویژه تعمیر خطوط زیرزمین بدون حفاری ساخته شد
محققان دانشگاه تهران در راستای بهکارگیری فناوری تعمیر خطوط زیرزمین بدون حفاری، موفق به ساخت یک ربات تعمیرکار شدند.
محققان دانشگاه تهران در راستای بهکارگیری فناوری تعمیر خطوط زیرزمین بدون حفاری، موفق به ساخت یک ربات تعمیرکار شدند.
همزمان با انتشار جدیدترین نتایج نظام «رتبهبندی دانشگاهها بر پایۀ عملکرد علمی» یا «یورَپ»، دانشگاه تهران در جایگاه ۲۴۸ جهانی قرار گرفت.
محققان و فناوران فعال در یک شرکت دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به دانش بومی طراحی و ساخت میراگر ویسکوز که موجب ارتقای تابآوری لرزهای شهرها و ساختمانها میشود، دست ...
ماشین برداشت چند منظوره گیاهان دارویی برگی و سبزی توسط محققان دانشکدگان ابوریحان دانشگاه تهران طراحی و ساخته شد.
طرح تحقیقاتی «احراز هویت افراد از راه دور با تشخیص چهره و تشخیص زندهبودن تصویر» توسط محققان دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران اجرا شد.
محققان دانشکده فنی کاسپین دانشگاه تهران موفق به ساخت مواد پایدار مورد نیاز در پزشکی بازساختی و مهندسی بافت با استفاده از پوسته صدف دریای خزر شدند.
فناوران مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، موفق به طراحی و ساخت دستگاه سورتر هوشمندی شدند که با استفاده از الگوریتمهای هوش مصنوعی و با رعایت استانداردهای حوزه غذایی، محصولات را تفکیک ...
سامانه هد برداشت گل گاوزبان برای برداشت مکانیزه این گیاه دارویی، توسط محققان دانشکدگان ابوریحان دانشگاه تهران طراحی و ساخته شد.
پژوهشگران مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران در پژوهشی، نتایج استفاده از اثر میدان مغناطیسی در درمان سرطان را بررسی کردند.
چهار دستگاه ایرانی برای تشخیص و درمان سرطان توسط پژوهشگران دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشکدگان فنی دانشگاه تهران ساخته شد.
محققان دانشکده مهندسی مکانیک دانشکدگان فنی دانشگاه تهران، سامانه جدیدی را برای جداسازی اسپرمهای فعال انسانی و کمک به درمان ناباروری طراحی و با موفقیت آزمایش کردند.
تیمی متشکل از دانشجویان و اساتید دانشگاههای تهران و زاگرب کرواسی، در جشنواره بینالمللی ابداعات، ابتکارات و اختراعات هندوستان که هر ساله با حمایت فدراسیون جهانی مخترعان IFIA و سازمان مالکیتهای معنوی WIPO برگزار ...
سامانه اندازهگیری غلظت رسوب و بار عبوری در کشتیهای لایروب، توسط محققان دانشگاه تهران ساخته شد.
محققان دانشگاه تهران برای نخستین بار در ایران توانستند با تولید لاینهای والدی، فناوری تولید بذر هیبرید طالبی و گوجه فرنگی را به مرحله تجاریسازی برسانند.