محققان دانشگاه تهران در جشنواره بین‌المللی ابتکارات و نوآوری هندوستان طلایی شدند

تعداد بازدید:۵۷۹
تیمی متشکل از دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های تهران و زاگرب کرواسی، در جشنواره بین‌المللی ابداعات، ابتکارات و اختراعات هندوستان که هر ساله با حمایت فدراسیون جهانی مخترعان IFIA و سازمان مالکیت‌های معنوی WIPO برگزار می‌شود، موفق به کسب مدال طلا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر امین فرجی، عضو هیئت علمی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران و سرپرست این تیم، درباره شرکت تیم دانشگاه تهران در جشنواره بین‌المللی ابداعات، ابتکارات و اختراعات هندوستان اعلام کرد: در این دوره از این جشنواره که در حیدرآباد برگزار شد، بیش از ۵۰۰ تیم از ۳۰ کشور جهان در ۱۴ بخش و زیرگروه مختلف باهم به رقابت پرداختند.

تیمی که با حضور دانشجویان دانشکدگان فارابی در این جشنواره بین‌المللی شرکت کرد، موفق به کسب مدال طلا در زیرگروه بازاریابی تبلیغات در گردشگری شد.

دکتر امین فرجی، امیرحسین پاینده و سامان کیوان‌نیا از دانشگاه تهران و دکتر Suzana Stojakovic Celustka و رضا رئیسی از دانشگاه زاگرب کرواسی، اعضای این تیم را تشکیل می‌دهند که در جشنواره بین‌المللی ابداعات، ابتکارات و اختراعات برای ایران افتخار آفریدند.

دکتر امین فرجی، عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران درباره دستاوردی که توسط محققان ایرانی در حوزه بازاریابی تبلیغات در گردشگری در این جشنواره بین‌المللی ارائه شده است، گفت: این تیم با موضوع گردشگری مجازی با استفاده از پرنده‌های با قابلیت کنترل از راه دور (پهباد) در جشنواره بین‌المللی ابداعات، ابتکارات و اختراعات هندوستان شرکت کرموضوع مورد بحث ما در این نوع گردشگری مجازی، گردشگری لحظه‌ای (Real time) است.

وی افزود: در گردشگری لحظه‌ای، این امکان ایجاد می‌شود که پهباد در لحظه به سوی سایت‌های تاریخی اعزام و در ارتفاع مشخصی به پرواز درآید، ثبت تصویر انجام دهد و در همان لحظه، تصاویر برای گردشگرانی که در نقطه دیگری با فاصله خیلی دور از آن سایت تاریخی هستند، نمایش داده شود.

عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: تاکنون تست‌های موفقیت‌آمیزی برای اجرای گردشگری مجازی با پهباد بر روی ارگ بم کرمان، تخت جمشید و برخی دیگر از اماکن تاریخی کشورمان صورت گرفته است.

کلیدواژه‌ها: دانشکدگان فارابی جشنواره بین‌المللی اختراعات


نظر شما :