دستیابی محققان دانشگاه تهران به روش نوین درمان سرطان کبد
پژوهشگران دانشگاه تهران موفق به دستیابی به روشی شدند که با استفاده از یک پپتید نوترکیب، به درمان هدفمند سلولهای سرطانی کبد کمک میکند.
پژوهشگران دانشگاه تهران موفق به دستیابی به روشی شدند که با استفاده از یک پپتید نوترکیب، به درمان هدفمند سلولهای سرطانی کبد کمک میکند.
تحقیقات اخیر دانشیار دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران نشان میدهد بقایای درخت نخل خرما را میتوان در تهیه کامپوزیتهای پیشرفته پایدار و دوستدار محیط زیست به کار گرفت.
محققان دانشگاه تهران در پژوهشی مسیر طی شده توسط میکروپلاستیکهای جذبشده در بدن انسان را ردیابی کردند و به مقصد نهایی میکروپلاستیکها در بدن انسان پی بردند.
محققان دانشگاه تهران پس از بررسی جریان رودخانههای ایران در رودخانههایی که بیش از ۳۰ سال داده داشتند، درصد کاهش میانگین سالانه جریان رودخانهها در ایستگاههای هیدرومتری مورد بررسی را اندازهگیری کردند.
دکتر علی اسدی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران همزمان با هفته پژوهش و فناوری از انعقاد تفاهمنامه چندجانبه میان ارکان مدیریتی حوزه علم و فناوری در سطح ملی با مدیریت شهری تهران در ...
زخمپوشهای زیستتخریبپذیر با قابلیت جذب سریع، طی طرح مشترکی بین دانشکدگان فنی دانشگاه تهران و دانشگاه پیزای ایتالیا ساخته و وارد مرحله تست حیوانی شد.
دانشجوی دانشگاه تهران موفق به طراحی و ساخت نمونه آزمایشگاهی سامانهای شد که با بهرهگیری از دادههای آبشناسی و ژئوشیمیایی و استفاده از هوش مصنوعی میتواند زمان و مکان وقوع زمینلرزه را تخمین بزند.
دکتر مجید سلیمانی دامنه، استاد دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر دانشکدگان علوم دانشگاه تهران به عضویت مدعو فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران درآمد.
پژوهشگران دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تهران در همکاری با مهندسین تحقیق و توسعه یکی از شرکتهای زیرمجموعه گروه مپنا، توانستند ارتعاشات گیربکس (جعبه دنده) را مدلسازی نمایند تا بر این اساس بتوانند تأثیر برهمکنش ...
نتایج پژوهشها در حوزه تولید مواد حساسشونده به نور خورشید و نانوساختارهای مناسب برای خالصسازی گاز طبیعی به سرپرستی دکتر شهره فاطمی استاد تمام دانشگاه تهران، در «نشریه کانادایی مهندسی شیمی» و نشریههای معتبر انتشارات ...
نتایج تحقیقات پژوهشگران دانشگاه تهران برای تولید انبوه کود اوره آنتی کیک به یک روش کاملاً دوستدار محیطزیست به بار نشست و ایران به جمع صادرکنندگان این نوع کود پیوست.
دکتر وحید نیکنام، استاد دانشکدگان علوم دانشگاه تهران به عضویت وابسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران درآمد.
نتایج پژوهشی جدید پیرامون ارزیابی چرخه زندگی (LCA) تولید آب صنعتی و آشامیدنی با استفاده از شیرینسازی آب دریا توسط انتشارات الزویر منتشر شد.
۴۳ عضو هیأت علمی دانشگاه تهران به عنوان پژوهشگران ایرانی پر استناد یک درصد برتر دنیا شناخته شدند.