مقایسه ساختار پروتئینی گوشت حلال و غیرحلال توسط محققان دانشگاه تهران
پژوهش محققان دانشگاه تهران نشان میدهد که ساختار پروتئین در گوشت حلال و گوشت غیرحلال متفاوت است و گوشت حلال با دستگاه گوارش انسان سازگارتر است.
پژوهش محققان دانشگاه تهران نشان میدهد که ساختار پروتئین در گوشت حلال و گوشت غیرحلال متفاوت است و گوشت حلال با دستگاه گوارش انسان سازگارتر است.
کتاب سیستمهای انتقال انرژی الکتریکی هوشمند تالیف عضو هیات علمی دانشکده برق پردیس فنی دانشگاه تهران رتبه برتر را کسب کرد.
گروه باستانشناسی دانشگاه تهران فصل اول کاوش شهر تاریخی و ایلخانی اوجان در آذربایجان شرقی را آغاز کرد.
دانشگاه تهران در دو رتبهبندی مجزا که از سوی تایمز و یو.اس.نیوز به عمل آمده، توانسته است در سطح ملی همچنان جایگاه نخست خود را حفظ کند.