زندگینامه: دکتر شهزاد طهماسبی بروجنی (۱۳۵۷-)
شهزاد طهماسبی بروجنی، تحصیلات ابتدایی تا دبیرستان را در مدارس شهر بروجن گذراند. او در سال ۱۳۷۹ در رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی در مقطع کارشناسی از دانشگاه تهران فارغالتحصیل شد و بلافاصله در دوره کارشناسی ارشد در رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تهران پذیرفته و با موفقیت این دوره را نیز به پایان رساند. وی در سال ۱۳۸۷ نیز از همین دانشگاه در مقطع دکتری در رشته رفتار حرکتی فارغالتحصیل شد. بنابراین دکتر طهماسبی از جمله اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران است که هر سه مقطع تحصیلی خود را در این دانشگاه گذرانده است.
دکتر طهماسبی بروجنی که عضو بنیاد ملی نخبگان نیز میباشد، از سال ۱۳۸۷ به عنوان عضو هیأت علمی در دانشگاه تهران به تدریس و تحقیق پرداخت که حاصل تلاشهای این دانشیار دانشکده تربیتبدنی و علوم ورزشی دانشگاه تهران، تألیف بیش از ۱۰ کتاب، ترجمه ۶ کتاب و چاپ و انتشار دهها مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی است.
از مهمترین تالیفات دکتر طهماسبی بروجنی میتوان به کتابهای «یادگیری و کنترل حرکتی»، «بدمینتون تکنیک تاکتیک و قوانین»، «ورزش، نشاط، کودکی» و «سنجش و اندازهگیری در تربیت بدنی و علوم ورزشی (ویرایش جدید)» و «ورزش برای همه، حرکات ورزشی مناسب برای تمام سنین» نام برد.
از کتابهای ترجمه شده این عضو هیأت علمی دانشگاه تهران نیز میتوان به «کنترل حرکتی-کاربرد تحقیقات در تمرینات بالینی» ، «مهارتهای حرکتی در کودکان: کنش پریش، بیش فعال، کم توجه، اوتیسمی و دیگر ناتواناییهای یادگیری»، «روانشناسی ورزشی»، «روانشناسی بسکتبال»، «فعالیت جسمانی و رفتار کم تحرک جوانان» و «کاربرد spss در تربیت بدنی و علوم ورزشی» اشاره کرد.
از این میان، کتاب «فعالیت جسمانی و رفتار کم تحرک جوانان» نیز به عنوان کتاب دانشجویی در گروه علوم انسانی و اجتماعی در سال ۹۴ برگزیده شد.
تألیف و انتشار بیش از ۸۳ مقاله علمی به زبان فارسی و ۲۵ مقاله به زبان انگلیسی در نشریات معتبر داخلی و خارجی، راهنمایی و مشاوره بیش از ۵۰ پایاننامه دانشجویی، انجام پروژههای تحقیقاتی و شرکت در بیش از ۷۰ همایش معتبر داخلی و بینالمللی با ارائه مقاله از دیگر فعالیتهای علمی دکتر طهماسبی بروجنی است که در کارنامه علمی ایشان ثبت شده است.
همچنین ۸ اختراع به نام ایشان در زمینههای «سنجش تعادل پویا در افراد»، «ارزیابی بینایی مرکزی و محیطی»، «رابطه انگیختگی و اجرا در مهارتهای ادراکی و حرکتی»، «حافظه فضایی و زمانی با مکانیزم خطی»، «وجوه تغییرناپذیر و پارامترهای الگوهای حرکتی»، «تفکیک مؤلفههای زمان واکنش در تکالیف ادراکی-حرکتی» و «تعارض جاذب-دافع (سیستم پاداش-تنبیه) موشها و رتها به وسیله تحریک الکتریکی از کف» ثبت شده است.
این عضو هیأت علمی دانشگاه تهران علاوه بر فعالیتهای علمی مختلف، دارای سوابق اجرایی از جمله ایفای نقش به عنوان مربی بدنساز تیم ملی بزرگسالان بدمینتون بانوان جمهوری اسلامی ایران، معاون پژوهش و فناوری دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، معاون پژوهشی و فناوری کمیسیون تخصصی- مشورتی علوم اجتماعی و رفتاری دانشگاه تهران، مسئول کمیته بسکتبال، عضو شورای گروه علوم ورزشی (رشته رفتار حرکتی و روانشناسی ورزشی) پردیس بینالمللی کیش و نماینده هیأت اجرایی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران در کارگروه بررسی توانایی علمی گروه رفتار حرکتی و روانشناسی ورزشی میباشد.
نظر شما :