دستاوردهای هیأت اعزامی دانشگاه تهران به پکن
شرکت در کنگره جهانی زبان چینی، امضای تفاهمنامه با دانشگاه یوننان چین و برگزاری نشست چندجانبه با دانشگاههای جنوب شرق آسیا، از دستاوردهای هیأت دانشگاه تهران در سفر به پکن بود.
شرکت در کنگره جهانی زبان چینی، امضای تفاهمنامه با دانشگاه یوننان چین و برگزاری نشست چندجانبه با دانشگاههای جنوب شرق آسیا، از دستاوردهای هیأت دانشگاه تهران در سفر به پکن بود.
بر اساس آخرین بهروزرسانی رتبهبندی نشریات علمی، اعلامی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دو نشریه دانشکدگان هنرهای زیبا و یک نشریه دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران به رتبه (الف) ارتقا ...
سومین نشست معاونان دانشجویی دانشگاههای منطقه یک، با هدف بحث و تبادل درباره مسائل حوزه دانشجویی با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان برگزار شد.
محققان دانشگاه تهران، روند تغییرات مکانی و زمانی مساحت آبی دریاچه ارومیه را تا سال ۲۰۳۰ به تفکیک فصول مختلف پیشبینی و ترسیم کردند.
انجمنهای علمی دانشگاه تهران در هفدهمین دوره جشنواره ملی حرکت حائز ۱۵ عنوان برتر شدند.
دانشگاه تهران با همکاری فدراسیون بینالمللی معماران منظر (IFLA)، کنفرانس بینالمللی معماری منظر را در تاریخ ۲۸ آبانماه جاری برگزار میکند.
جلسه هماندیشی معاونان بینالملل دانشگاههای سطح یک کشور، با هدف تبادلنظر برای برگزاری بهتر نشست دانشگاههای برتر ایران و روسیه، در دانشگاه تهران برگزار شد.
سرپرست دانشگاه تهران طی حکمی دکتر منوچهر مرادی سبزوار را به عنوان سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تهران معرفی کرد.
دهمین جلسه هیأتامناء و مجمع عمومی عادی به طور فوقالعاده بنیاد عامالمنفعه حامیان دانشگاه تهران، ۲۳ آبانماه ۱۴۰۳ با حضور سرپرست دانشگاه تهران و اعضای هیأتامناء و مجمع بنیاد برگزار شد.
محققان دانشکده زیستشناسی دانشگاه تهران، توانستند با استفاده از نانوذرات سلنیوم، رشد باکتریها و قارچهای بیماریزا را متوقف کنند.
تیم UTSAT دانشگاه تهران، در دومین مرحله رویداد رقابتی Qsat برگزیده شد و به مرحله پایانی این مسابقه راه یافت.
سند جامع اهداف پژوهش و فناوری گروههای آموزشی دانشگاه تهران، با همکاری جمعی از اعضای هیأت علمی تدوین و منتشر شد.
الگوریتمهای کنترلی که طی پژوهشی ده ساله در دانشکدگان فنی دانشگاه تهران طراحی و پیادهسازی شدهاند، تابآوری شبکههای انرژی الکتریکی را در برابر مخاطرات سایبری و طبیعی به میزان قابل توجهی افزایش میدهند.
هفتمین سمینار سواد رسانهای و اطلاعاتی کرسی یونسکو در زمینه فضای مجازی و فرهنگ، با محور اصلی «مرزهای دیجیتال نوین اطلاعاتی» و موضوع «شناخت و تمایز بین مرز دادههای ملی و جهانی» ۷ آبان ...
پنج عضو هیأت علمی دانشگاه تهران در نهمین رویداد سرآمدان علمی کشور در سال ۱۴۰۳ برگزیده شدند.
برنامه ترویجی «تور فناوری نانو» به همت انجمن نانوفناوری دانشگاه تهران، با حضور بیش از ۲۳۰ نفر از دانشجویان و علاقهمندان به این حوزه در نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار شد.
دکتر رضا رجبی، عضو هیأت علمی گروه بهداشت و طب ورزشی دانشکده علوم ورزشی و تندرستی دانشگاه تهران، به عضویت شورای اجرایی «انجمن علوم حرکتی آسیا» (The Asian Society of Kinesiology) درآمد.
تندیس فردوسی، نماد تاریخی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران، مرمت و احیا شد.
سرپرست دانشگاه تهران، در گردهمایی بازنشستگان دانشگاه تهران با تاکید بر ایجاد شرایط، برای تداوم همکاری بازنشستگان با دانشگاه تهران، گفت: «باید سازوکاری برای بهرهمندی از تجارب آنان ایجاد تا این تجارب به نسلهای ...
به مناسبت روز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، جمعی از مسئولین دانشگاه با حضور در کلینیک ۱۶ آذر، از پرستاران شاغل در این کلینیک تقدیر کردند.
معاونت پژوهشی دانشگاه تهران میزبان نشست دانشگاههای کشور با موضوع بهرهبرداری از هیدروژن بود.
در جریان برگزاری نخستین گردهمایی دانشآموختگان دانشکدگان علوم دانشگاه تهران، انجمن دانشآموختگان این دانشکدگان به طور رسمی فعالیت خود را آغاز کرد.
مجتمع کوی دانشگاه تهران و خوابگاههای سطح شهر دانشگاه تهران، دوشنبه چهاردهم آبان میزبان سرپرست و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه بود.
با پایان یافتن فرایند داوری بیست و نهمین جشنواره کتاب سال دانشگاهی در دانشگاه تهران، ۱۰ کتاب به عنوان آثار برتر انتخاب شدند.
با امضای تفاهمنامه بین ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور و سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران، کیفیت مدیریت و سطح کیفی خدمات خط ملی مشاوره اعتیاد ارتقا مییابد.
محققان دانشگاه تهران، راه تازهای برای مدلسازی خواص الاستیک زیرسطحی دارای قدرت تفکیک بالا، با استفاده از دادههای ژئوفیزیکی و بهرهگیری از روش یادگیری عمیق پیشنهاد دادند که میتواند در اکتشاف منابع زیرسطحی مانند ...
بر اساس گزارش اخیر مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام، ۴۵ استاد دانشگاه تهران در فهرست یک درصد دانشمند پراستناد جهان قرار گرفتند.
پژوهشگران مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران موفق به ساخت نانودارویی از رمدسیویر شدند که عوارض جانبی کمتری نسبت به فرمولاسیون رایج این دارو دارد.
طبق آخرین رتبهبندی نشریات علمی، اعلامشده از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شش نشریه دانشگاه تهران به رتبه (الف) و یک نشریه به رتبه (ب) ارتقا یافت.