دستاوردهای هیأت اعزامی دانشگاه تهران به پکن

۲۹ آبان ۱۴۰۳ | ۱۷:۲۲ کد : ۴۴۶۱۰ اخبار اخبار بین‌الملل خبر
تعداد بازدید:۴۵۲
شرکت در کنگره جهانی زبان چینی، امضای تفاهم‌نامه با دانشگاه یون‌نان چین و برگزاری نشست چندجانبه با دانشگاه‌های جنوب شرق آسیا، از دستاوردهای هیأت دانشگاه تهران در سفر به پکن بود.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، هیأت اعزامی دانشگاه تهران، تنها هیأت ایرانی حاضر در کنگره جهانی زبان چینی بود که به میزبانی پکن و با حضور بیش از دو هزار کارشناس از ۱۶۰ کشور جهان برگزار شد. نمایندگان دانشگاه تهران، علاوه بر شرکت در پنل‌های تخصصی این کنگره، از نمایشگاه آخرین دستاوردهای آموزش زبان چینی بازدید و در خصوص تولید منابع آموزشی مشترک و بومی تبادل نظر کردند.

در این کنگره که با موضوع مسائل چین و زبان و ادبیات چینی برگزار شد، پیام شیء جین پینگ، رئیس‌جمهور چین، با موضوع ظرفیت وسیع زبان و ادبیات چینی و اهمیت گسترش درک متقابل در جهان قرائت شد. همچنین خوآی جین پنگ، وزیر آموزش چین، در سخنانی زبان چینی را به عنوان کلیدی در شناخت تمدن مشرق زمین معرفی کرد.

در جریان این سفر، هیأت دانشگاه تهران همچنین در نشستی مشترک با حضور رؤسای دانشگاه‌های یون‌نان چین، دانشگاه داکا و دانشگاه شمال-جنوب بنگلادش و رئیس مرکز آموزشی کنفسیوس میانمار حضور یافت. در این نشست، نمایندگان دانشگاه تهران ضمن اشاره به سابقه همکاری با دانشگاه یون‌نان در زمینه برگزاری آزمون‌های اچ‌اس‌کی، افتتاح نخستین کتابخانه تخصصی زبان و ادبیات چینی با آثار دست اول در دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی، برگزاری دوره مشترک ۲+۲ کارشناسی زبان چینی و همچنین حوزه‌هایی از قبیل آب و سیلاب و ایران‌شناسی، آمادگی دانشگاه تهران برای همکاری در رشته‌های دیگری چون حقوق بین‌الملل، حقوق دریاها و زیست‌شناسی را اعلام کردند.

امضای تفاهم‌نامه جامع همکاری‌های علمی-پژوهشی میان دانشگاه تهران و دانشگاه یون‌نان چین از دیگر دستاوردهای این سفر بود. بر اساس این تفاهم‌نامه، تعامل دو دانشگاه در زمینه حقوق دریاها و زیست‌شناسی اجرایی خواهد شد.

عبدالمجید اسکندری، مدیر کل همکاری‌های بین‌الملل دانشگاه، دکتر فریده علوی، رئیس دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی و دکتر حامد وفایی، استاد زبان و ادبیات چینی این دانشکده و مدیر مؤسسه کنفوسیوس ایران، دانشگاه تهران را در این سفر نمایندگی کردند.

کد تحریریه : ۰۱

کلیدواژه‌ها: دانشگاه تهران کنگره جهانی زبان چینی ایران و چین


( ۲ )

نظر شما :