ساخت ژنوسنسور تشخیص عفونت گوارشی در مرکز بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران
پژوهشگران دانشگاه تهران موفق به ساخت و طراحی ژنوسنسور الکتروشیمیایی برای شناسایی سویههای مختلف باکتری «سیدیفیسیل» با حساسیت بالا شدند.
پژوهشگران دانشگاه تهران موفق به ساخت و طراحی ژنوسنسور الکتروشیمیایی برای شناسایی سویههای مختلف باکتری «سیدیفیسیل» با حساسیت بالا شدند.
شرکت در کنگره جهانی زبان چینی، امضای تفاهمنامه با دانشگاه یوننان چین و برگزاری نشست چندجانبه با دانشگاههای جنوب شرق آسیا، از دستاوردهای هیأت دانشگاه تهران در سفر به پکن بود.
بر اساس آخرین بهروزرسانی رتبهبندی نشریات علمی، اعلامی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دو نشریه دانشکدگان هنرهای زیبا و یک نشریه دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران به رتبه (الف) ارتقا ...
سومین نشست معاونان دانشجویی دانشگاههای منطقه یک، با هدف بحث و تبادل درباره مسائل حوزه دانشجویی با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان برگزار شد.
محققان دانشگاه تهران، روند تغییرات مکانی و زمانی مساحت آبی دریاچه ارومیه را تا سال ۲۰۳۰ به تفکیک فصول مختلف پیشبینی و ترسیم کردند.
انجمنهای علمی دانشگاه تهران در هفدهمین دوره جشنواره ملی حرکت حائز ۱۵ عنوان برتر شدند.
دانشگاه تهران با همکاری فدراسیون بینالمللی معماران منظر (IFLA)، کنفرانس بینالمللی معماری منظر را در تاریخ ۲۸ آبانماه جاری برگزار میکند.
جلسه هماندیشی معاونان بینالملل دانشگاههای سطح یک کشور، با هدف تبادلنظر برای برگزاری بهتر نشست دانشگاههای برتر ایران و روسیه، در دانشگاه تهران برگزار شد.
سرپرست دانشگاه تهران طی حکمی دکتر منوچهر مرادی سبزوار را به عنوان سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تهران معرفی کرد.
دهمین جلسه هیأتامناء و مجمع عمومی عادی به طور فوقالعاده بنیاد عامالمنفعه حامیان دانشگاه تهران، ۲۳ آبانماه ۱۴۰۳ با حضور سرپرست دانشگاه تهران و اعضای هیأتامناء و مجمع بنیاد برگزار شد.
محققان دانشکده زیستشناسی دانشگاه تهران، توانستند با استفاده از نانوذرات سلنیوم، رشد باکتریها و قارچهای بیماریزا را متوقف کنند.
تیم UTSAT دانشگاه تهران، در دومین مرحله رویداد رقابتی Qsat برگزیده شد و به مرحله پایانی این مسابقه راه یافت.
سند جامع اهداف پژوهش و فناوری گروههای آموزشی دانشگاه تهران، با همکاری جمعی از اعضای هیأت علمی تدوین و منتشر شد.
الگوریتمهای کنترلی که طی پژوهشی ده ساله در دانشکدگان فنی دانشگاه تهران طراحی و پیادهسازی شدهاند، تابآوری شبکههای انرژی الکتریکی را در برابر مخاطرات سایبری و طبیعی به میزان قابل توجهی افزایش میدهند.