سومین دوره مسابقه سخنرانیهای ترویجی UT-TED در دانشگاه تهران برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی ، سومین دوره مسابقات سخنرانیهای ترویجی UT-TED با هدف فراهم آوردن بستری جهت طرح و تبادل پیشنهادهای علمی و انگیزشی از سوی علاقهمندان به آشنایی با ایدههایی برای تغییر نگرش فردی، زندگی اجتماعی و در نهایت جهان، به همت انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه تهران، ۹ و ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸، در باشگاه دانشجویان برگزار شد.
در این دوره ۱۲۹ چکیده وارد مرحله داوری شدند که از این تعداد ۲۳ اثر موفق به راهیابی به مرحله سخنرانی شدند. از تعداد ۱۲۹ چکیده دریافتی، ۸۴ اثر توسط دانشجویان دانشگاه تهران ارسال شد. همچنین ۳۱ درصد شرکتکنندگان از مقطع کارشناسی، ۴۴ درصد مقطع کارشناسی ارشد، ۲۲ درصد مقطع دکتری عمومی و تخصصی و ۳ درصد دانش آموزان بودند.
از نظر طبقهبندی علمی نیز چکیدههای داوری شده در دور سوم؛ ۴۱ درصد از ادبیات و علوم انسانی، ۲۸ درصد از فنی و مهندسی، ۱۲ درصد از کشاورزی محیطزیست و دامپزشکی، ۷ درصد از علوم پایه، ۷ درصد از هنر، معماری و شهرسازی و ۲ درصد تربیتبدنی بودند.
چکیدههای دریافتی سومین دوره رویداد سخنرانیهای ترویجی UT-TED توسط دانشجویان و دانشآموختگانی از سراسر کشور از جمله دانشگاه تهران، پردیس کیش، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و پردیس فارابی دانشگاه تهران، صنعتی شریف، امیرکبیر، خواجه نصیرالدین طوسی، شهید بهشتی، تربیت مدرس، علم و صنعت، خوارزمی، شاهد، فرهنگیان، تبریز، فردوسی مشهد، صنعتی اصفهان، کردستان، اراک، شفیلد انگلستان، فنی و حرفهای، پیام نور همدان، دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای علوم و تحقیقات، اسلامشهر، ساوه، ایلام، مجتمع آموزش عالی نبی اکرم، مؤسسه تکنولوژی فکر ایران و نیز دانشآموزانی از شهرستانهای خرمآباد و شاهرود ارسال شده بود.
هیات داوران در مرحله نهایی این مسابقات، ۳۰ معیار مختلف که هر یک با توجه به میزان اهمیت، حائز ضرایب مختلفی هستند را در انتخاب سخنران برتر مورد توجه قرار دادند. این معیارهای داوری در نتیجه مطالعه و بررسی کتابها و مقالات مرتبط با ارائهها و سخنرانیهای برتر بهدست آمدهاند.
در اختتامیه مسابقه، سه سخنرانی برگزیده و دو سخنرانی شایسته تقدیر انتخاب شده و توسط هیاتداوران مورد تقدیر قرار گرفتند.
مهدی اخوان مقدم (کلونی زنبورهای عسل، نمونهای بینقص از کار جمعی)، مطهره محبی (چگونه از شر جمله قضاوت نکن خلاص شویم؟) و حامد پورصیامی (پولهایت را بسوزان) به عنوان سخنرانان برگزیده معرفی شدند. جوایز برگزیدگان شامل لوح تقدیر، تندیس و ۴ میلیون ریال جایزه نقدی بود.
احمد عبدالخالق (تغییرات کوچک، تأثیرات بزرگ) و مصطفی طاهری (فلسفه اخلاق، باور من یا باور تو؟!) نیز به عنوان سخنرانان شایسته تقدیر، معرفی شدند. جوایز این بخش شامل لوح تقدیر و یک میلیون و ۵۰۰ هزار ریال جایزه نقدی بود.
هیأت داوران سومین دوره مسابقه UT-TED را امین صادقی، علی اصغر خلیلی، فاطمه سخاوت، فاطمه بیگدلی، سید فخرالدین برقعی، مهران صادقی و زهرا توکلی، تشکیل میدادند.
گفتنی است، فیلم ارائههای مسابقه سخنرانیهای ترویجی UT-TED را میتوانید از طریق نشانی https://www.aparat.com/ut_ted مشاهده کنید.
نظر شما :