معاون دانشجویی دانشگاه تهران؛

خوابگاه‌ها آمادگی اسکان دانشجویان برای گذراندن دروس عملی را دارند

۰۱ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۷:۱۸ کد : ۱۶۷۳۱ اخبار اخبار دانشجویی خبر
تعداد بازدید:۶۶۶
روابط عمومی دانشگاه تهران: دکتر سعید حبیبا، معاون دانشجویی دانشگاه با بیان اینکه خوابگاه‌ها آمادگی اسکان دانشجویان برای گذراندن دروس عملی را دارند، گفت: «اداره کل امور خوابگاه‌ها آمادگی دارد تا با برنامه‌ریزی اداره کل آموزش دانشگاه شرایط اسکان دانشجویان برای گذراندن دروس عملی به‌صورت فشرده را مشابه سال تحصیلی قبل فراهم آورد. در عین حال بر اساس بخشنامه اخیر سازمان امور دانشجویان امکان مهمان شدن دانشجویان در دانشگاه‌های نزدیک محل زندگی برای گذراندن دروس عملی نیز فراهم شده است».
خوابگاه‌ها آمادگی اسکان دانشجویان برای گذراندن دروس عملی را دارند

بنا بر گزارش معاونت دانشجویی دانشگاه، در نشست معاونان دانشجویی دانشکده‌ها و پردیس‌های دانشگاه تهران که (۲۸ اردیبهشت ماه) به‌صورت مجازی برگزار شد، دکتر سعید حبیبا، معاون دانشجویی دانشگاه، ضمن تشکر از زحمات معاونان و همکاران حوزه‌های دانشجویی در دوران شیوع ویروس کرونا، گزارشی را از مباحث مطرح شده در نشست معاونان دانشجویی سراسر کشور که در تاریخ سیزدهم بهمن ماه سال جاری با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شده بود ارائه کرد. بحث اهمیت استقلال مالی حوزه دانشجویی دانشگاه‌ها، شیوه آموزش و اسکان دانشجویان در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ و بودجه سال آتی تغذیه از جمله موارد مطروحه در این گزارش بود.

دکتر حبیبا در ادامه سخنان خود در رابطه با اسکان و آموزش دانشجویان گفت: «در این مقوله تابع تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا هستیم، متأسفانه بر اساس گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در آستانه پیک چهارم شیوع کرونا قرار گرفته‌ایم، لذا آموزش در نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ برای مقاطع مختلف به‌ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی همچنان به‌صورت مجازی خواهد بود.

وی افزود: «در حال حاضر صرفاً به دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی که تصویب پروپزال کرده‌اند و نیاز به حضور فیزیکی در آزمایشگاه، مزرعه، بیمارستان و … را دارند و استادان راهنما و رئیس دانشکده آنها این الزام را تشخیص می‌دهند، اجازه اسکان در خوابگاه‌ها را خواهیم داد».

معاون دانشجویی دانشگاه تهران با بیان اینکه حفظ سلامتی دانشجویان برای دانشگاه در اولویت نخست قرار دارد، خاطرنشان کرد: «باید بپذیریم مشکلات و آثار مترتب از ویروس کرونا کل جهان را درگیر کرده است و بسیاری از تبعات آن از دست ما خارج است، ولی بایستی تلاش کنیم ضمن حفظ سلامتی دانشجویان بین ظرفیت ورودی‌ها و میزان فارغ‌التحصیلان تعادل برقرار کنیم و در این زمینه وجود وحدت رویه بین دانشکده‌ها و پردیس‌ها ضروری است».

در ادامه معاونان دانشجویی دانشکده‌ها و پردیس‌ها، مشکلات و مسائل پیش آمده در حوزه دانشجویی در دوران شیوع کرونا را مطرح کردند. نگرانی از عدم توازن بین ورودی‌های دانشگاه‌ها و میزان فارغ‌التحصیلان در سال کرونایی، عدم وجود وحدت رویه در اجرای سیاست‌های دانشگاه در دانشکده‌ها، مشکلات بخشنامه لغو تعهد آموزشی و اسکان دانشجویان از جمله موضوعات مطرح شده از سوی معاونان دانشجویی دانشکده‌ها بود.

در انتهای جلسه نیز مدیران حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه گزارش مختصری در خصوص اقدامات صورت گرفته در سال کرونایی ارائه دادند که از مباحث مطرح شده می‌توان به بازسازی و بهسازی خوابگاه‌های سطح شهر، ساخت یک مجموعه فرهنگی ورزشی در خوابگاه‌های سطح شهر، ساخت خوابگاه استعداد درخشان در کوی دانشگاه، تدوین دستورالعمل‌های کرونا توسط ستاد کرونای دانشگاه، راه‌اندازی واحد نمونه‌گیری تست pcr و تست سریع تشخیص کرونا توسط مرکز بهداشت دانشگاه، بازدیدهای دوره‌ای کارشناسان بهداشت از فضاهای دانشگاه، تمدید بیمه حوادث دانشجویان مثابه سالیان گذشته به‌رغم عدم حضور دانشجویان در دانشگاه، توسعه برنامه‌های مرکز مشاوره دانشگاه در ایام ترم کرونایی، ارائه خدمات مشاوره غیر حضوری، اجرای طرح همدلی، برگزاری تعداد زیادی وبینار آموزشی برای دانشجویان، کارشناسان مراکز مشاوره و اعضای هیأت علمی دانشگاه، توسعه خط تلفنی مشاوره، انتشار گاهنامه معلم مهر با جامعه هدف اعضای هیأت علمی و وام‌های دانشجویی اشاره کرد.

کد تحریریه : ۱۰۰/۱۰۱/۱۰۲

کلیدواژه‌ها: معاونت دانشجویی خوابگاه دروس عملی تدوین دستورالعمل‌های کرونا تست pcr مشاوره غیر حضوری طرح همدلی گاهنامه معلم مهر


( ۲ )

نظر شما :