بر اساس نتایج یک پایان‌نامه؛

درمان سرطان پوست با داروهای جایگزین در دانشگاه تهران بررسی شد

تعداد بازدید:۱۷۴۱
روابط عمومی دانشگاه تهران: در پایان‌نامه مقطع دکتری علی خسروی، دانشجوی رشته بیوانفورماتیک مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران درمان سرطان پوست با داروهای جایگزین بررسی شد.

بنا بر گزارش مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک، شناخت بیماری‌ها و پیدا کردن روش درمانی همواره یکی از چالش‌ها و مسائل حوزه بیوانفورماتیک و پزشکی بوده است. این چالش همواره با مؤلفه‌های پیچیده و گوناگون روبه‌رو شده و راه‌های شناسایی روش‌های درمانی را دشوارتر می‌سازد. شناخت روش‌های ارتباطی بیماری‌ها و همچنین روش‌های نوینِ شناسایی دارو می‌تواند در این راستا مورد استفاده قرار گیرد.
این پژوهش در راستای یافتن داروهایی برای درمان بیماری سرطان پوست (ملانوما) انجام شده است و با استفاده از داروهای موجود و دارای خاصیت درمانی در بیماری‌های مختلف و با بهره‌مندی از روابط بیولوژیک به روابط مختلفی میان دارو و بیماری دست یافته است.
این کار تحقیقاتی که با همکاری متخصصان مجرب مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک به انجام رسیده است، راهکارهای درمانی بیماری ملانوما را تحلیل کرده و با ارائه ۳۵ داروی هدف و تأثیرگذار در سرطان پوست به نتیجه رسیده است. بررسی‌های فوق نشان می‌دهد که ۳۰ مورد از داروهای یافته شده دارای استدلال علمی و سوابق پژوهشی می‌باشند و پنچ مورد نیز برای اولین بار به‌عنوان داروهای مؤثر در سرطان معرفی شده‌اند.
نتایج این پژوهش در دو مقاله بین‌المللی منتشر شده است و محققان می‌توانند نتایج فوق را در آزمایش‌های بالینی مورد تحلیل قرار دهند تا پس از اثبات عملکرد درمانیِ پیشنهاد شده، بتواند به صنعت داروسازی معرفی و در فرآیند درمان بیماران مبتلا به سرطان پوست استفاده شود.
این یافته‌ها نتایج بررسی موضوع پایان‌نامه علی خسروی، دانشجوی مقطع دکتری رشته بیوانفورماتیک است که با راهنمایی دکتر علی مسعودی نژاد ، دانشیار گروه بیوانفورماتیک مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران و پروفسور Bhyravabhotla Jayaram، استاد مؤسسه تکنولوژی دهلی، انجام پذیرفته است.
برای مشاهده مقالات منتشر شده به پیوندهای زیر مراجعه کنید.


https://b2n.ir/d80232
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31221082

کد تحریریه : ۱۰۰/۱۰۱/۱۰۲

کلید واژه ها: مرکز بیوشیمی و بیوفیزیک سرطان پوست بیوانفورماتیک ملانوما پایان‌نامه دستاورد


( ۷ )

نظر شما :