رئیس دانشگاه تهران:
آماده کمک به نهادینهسازی و ثبت الگوی مسئولیت اجتماعی در نهادهای بینالمللی مرجع هستیم
دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، روز گذشته در نشستی با حضور دکتر علی اکبر لبافی، مشاور وزیر و دبیر سازمان نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: «دانشگاه تهران بهعنوان نماد آموزش عالی کشور سابقه طولانی در کمک و اجرای پروژههای ملی و محلی در کشور، جهت محرومیتزدایی و نیز توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی اجتماعهای مختلف داشته است».
وی با تبیین تشکیل و اجرای برخی از این طرحها در سالهای اخیر، همچون تشکیل «کارگروه ملی سیلابها» تأکید کرد: «ما آمادهایم که حتی از ظرفیتهای قانونی در کشور از جمله کمک در قانونگذاری و اخذ مجوز و مصوبههای لازم از نهادهای ذیربط به نهادینهسازی الگوی مسئولیت اجتماعی در کشور کمک کنیم».
رئیس دانشگاه تهران، با اشاره به اجرای موفق الگوی مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی و مدل مسئولیت اجتماعی شرکتها در استان خراسان رضوی و شهرستان خواف اظهار کرد: «این طرح توسط دکتر مهدی قربانی با همراهی تیمی متشکل از بیست پژوهشگر دانشگاه تهران و مشارکت شرکتها و صنایع بزرگ انجام شده است. باید گفت دانشگاه تهران، حتی این امکان را دارد تا با استفاده از ظرفیتهای منطقهای و بینالمللی، این الگو را در سازمانهای بینالمللی همچون یونسکو و سازمان بهداشت جهانی نیز ارائه و ثبت کند».
همچنین در این نشست دکتر علی اکبر لبافی، مشاور وزیر و دبیر سازمان نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی، از نقش دانشگاه تهران بهعنوان مجری الگوی مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی و مدل مسئولیت اجتماعی شرکتها در خواف قدردانی کرد.
وی با بیان اینکه وزارت صمت به دنبال توسعه و اجرای الگوی مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی در سایر نقاط کشور است، گفت: «از دیگر فعالیتهای مشترک همکاری با دانشگاه تهران میتوان به اجرای طرح «قلعه گنج کرمان» اشاره کرد. با توجه به اینکه این الگو تقریباً نهادینه شده و مورد استقبال شرکتها و صنایع بزرگ قرار گرفته است، ما خواستار کمک و مشارکت دانشگاه تهران در اجرای این الگو در تمامی استانهای کشور، بهویژه شهرها و مناطق محروم هستیم».
در بخش دیگری از این نشست دکتر مهدی قربانی، عضو هیأت علمی دانشگاه تهران و مجری طرح الگوی مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی در قلعه گنج کرمان و خواف در استان خراسان رضوی، به ارائه گزارشی از اجرای این طرحها پرداخت.
لازم به ذکر است، الگوی مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی و مدل مسئولیت اجتماعی شرکتها و صنایع بزرگ نخستین بار در سال ۱۳۹۳ با ابتکار مهندس رزم حسینی، استاندار وقت استانهای کرمان و خراسان رضوی و وزیر فعلی صنعت، معدن و تجارت پیشنهاد و با مشارکت دانشگاه تهران و همکاری بنیاد مستضعفان در قلعه گنج استان کرمان به اجرا درآمد.
تدوین سند توسعه جامع شهرستان خواف بهعنوان نقشه راه مسئولیت اجتماعی شرکتهای معدنی، توانمندسازی و محرومیتزدایی از مناطق محروم این شهرستان، تشکیل ۸۵ کانون روستایی، راهاندازی مرکز توسعه و ارتقا سلامت فولاد سنگان با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه تهران، طراحی و ساخت اپلیکیشن کوک (کارآفرینی و کسب و کار) در راستای شناسایی ایدههای کسب و کارهای ناتمام و همچنین راهاندازی مرکز رشد و مشاوره کسب و کار در شهرستان خواف از جمله برنامههایی است که در قالب الگوی مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی با تأکید بر مسئولیت اجتماعی شرکتها در این شهرستان انجام شده است.
نظر شما :