در نخستین وبینار علمی مشترک دانشگاه تهران و دانشگاه تومسک -۳

رئیس دانشگاه تومسک روسیه: کیفیت آموزش در دوران همه‌گیری کووید ۱۹ باید حفظ شود/ اعلام آمادگی برای تقویت همکاری‌های علمی-تحقیقاتی با دانشگاه تهران

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۴ کد : ۱۶۱۰۴ اخبار
تعداد بازدید:۱۱۷۵
روابط‌عمومی دانشگاه تهران: دکتر ادوارد گالاژنسنکی، رئیس دانشگاه تومسک روسیه بر حفظ کیفیت در آموزش‌های آنلاین در دوره همه‌گیری کووید ۱۹ تاکید کرد.
رئیس دانشگاه تومسک روسیه: کیفیت آموزش در دوران همه‌گیری کووید ۱۹ باید حفظ شود/ اعلام آمادگی برای تقویت همکاری‌های علمی-تحقیقاتی با دانشگاه تهران

دکتر ادوارد گالاژنسنکی، رئیس دانشگاه تومسک که در وبینار علمی مشترک ایران و روسیه سخن می‌گفت با تاکید بر حفظ کیفیت در آموزش‌های آنلاین در شرایط همه‌گیری کووید ۱۹، گفت: «ما درک می‌کنیم که در نتیجه شیوع ویروس کرونا، کیفیت کارها کاملاً به سمت دیگری خواهد رفت و ما برای حفظ کیفیت، توصیه‌ها و دستورالعمل‌های را برای همکاران تهیه کرده‌ایم که می‌تواند برای همکاران دانشگاه تهران نیز جالب و مفید باشد».
وی افزود: «از ریاست محترم دانشگاه تهران که چنین امکانی را برای برگزاری این وبینار فراهم کرده‌اند سپاسگزاری می‌کنم و از سخنان بسیار مفید ایشان استفاده کردم. امیدواریم این سمینار مشترک نقطه آغاز و مبنای توسعه همکاری‌های دو دانشگاه در آینده باشد».
رئیس دانشگاه تومسک با اشاره به شرایط همه‌گیری کووید ۱۹، گفت: «تقربیا همه دانشگاه‌های روسیه مشکلاتی مشابه آنچه در سخنان رئیس محترم دانشگاه تهران بود را تجربه کرده‌اند».
وی در ادامه به اقدامات دانشگاه تحت مدیریت خود درباره شرایط کرونا اشاره کرد و افزود: «ما در دانشگاه تومسک یک گزارشی را تهیه کردیم که بیانگر مشکلات دانشگاه‌های روسیه در شرایط پاندمی کووید ۱۹ است و در این پایش فعالیت ۱۳ دانشگاه برتر به طور دقیق و آماری مورد بررسی قرار گرفت».
رئیس دانشگاه تومسک با اشاره به نتایج به دست آمده از این پایش گفت: «میتوانم بگویم سیستم آموزشی روسیه در برابر پاندمی مقاومت و تاب‌آوری خوبی داشته است».
وی تصریح کرد: «آنچه که بدست آمده نشان می‌دهد دانشگاه‌های برتر در مواجه با این پاندمی مشکل چندانی نداشتند و سهل‌تر با این مساله برخورد کردند اما دانشگاه‌های کوچک‌تر مشکلات بیشتری داشتند و این خطری است که دانشگاه‌های روسیه را تهدید می‌کند و فاصله طبقاتی بین دانشگاه‌ها را افزایش می‌دهد».
دکتر گالاژنسنکی در ادامه سخنان خود گفت: «همانگونه که شما هم در ایران این تجربه را داشتید، بار سنگین آموزش در این دوره بر عهده استادان و دانشجویان بوده است بنابراین سیستم آموزشی روسیه حمایت از دانشجویان را در دستور کار خود قرار داد و ما در شرایط همه‌گیری کووید ۱۹، علاوه بر تأمین تجهیزات برای دانشجویان و تلاش برای ایجاد فرصت‌های شغلی برای آنان، دانشجویان را از لحاظ روحی و روانی نیز مورد حمایت قرار دادیم».
رئیس دانشگاه تومسک که درباره تجربه‌های جدید در مدیریت دانشگاه در دوران همه‌گیری کرونا سخن می‌گفت، نداشتن زیرساخت‌های لازم برای برگزاری کلاس‌های آنلاین را یکی از مشکلات در دوران همه‌گیری عنوان و تصریح کرد: «علاوه بر اینکه بعضی از دانشگاه‌ها از نظر زیرساخت مشکل داشتند، توان مدیریتی کافی را هم برای چنین شرایطی نداشتند و این نشان می‌دهد که تغییرات جدی در مدیریت‌ها ضروری است».
وی با اشاره به اینکه این دانشگاه‌های برتر روسیه بودند که کل سیستم آموزشی روسیه را در این شرایط هدایت و کمک کردند، گفت: «دانشگاه تومسک یکی از دانشگاه‌های بود که در این حوزه بسیار قوی و خوب عمل کرد و با حفظ کیفیت، به آموزش آنلاین دانشجویان پرداخت».
دکتر گالاژنسنکی در پایان سخنان خود با قدردانی از دانشگاه تهران برای برگزاری این وبینار، اظهار امیدواری کرد این دیدار پایه و اساس ایده‌های جدید و الهام بخش برای هر دو طرف بشود.
گفتنی است در در نخستین وبینار علمی مشترک دانشگاه تهران و دانشگاه تومسک که روز چهارشنبه با میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد، دکتر نیلی احمدآبادی نیز به تشریح سیاست‌های کوتاه مدت و بلندمت دانشگاه در مواجهه با شرایط ناشی از اپیدمی کرونا پرداخت.

برای مشاهده متن سخنان رئیس دانشگاه تهران اینجا کلیک کنید.

کد تحریریه : ۱۰۰/۱۰۱/۱۰۴

کلیدواژه‌ها: وبینار علمی ایران و روسیه دانشگاه تومسک دانشگاه دیجیتال آموزش‌ الکترونیک


( ۳ )

نظر شما :