در نخستین وبینار علمی مشترک دانشگاه تهران و دانشگاه تومسک -۵

رئیس هیأت امنای دانشگاه تومسک روسیه: دانشگاه تومسک علاقه‌مند به توسعه همکاری‌ها با دانشگاه تهران است/ دعوت از رئیس دانشگاه تهران برای حضور در دانشگاه تومسک

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۱ کد : ۱۶۱۳۱ اخبار
تعداد بازدید:۶۴۲
روابط عمومی دانشگاه تهران: دکتر گئورگی مایر، رئیس هیأت امنای دانشگاه تومسک روسیه با تاکید بر اینکه دانشگاه تومسک یکی از دانشگاه‌های پیشرو روسیه است، بر علاقه‌مندی این دانشگاه برای توسعه همکاری‌ها با دانشگاه تهران در زمینه‌های مختلف تاکید کرد.

رئیس هیأت امنای دانشگاه تومسک روسیه که در نخستین وبینار علمی مشترک دانشگاه تهران و دانشگاه تومسک سخن می‌گفت با بیان این مطلب گفت: «برگزاری این سمینار و این دیدار از نظر من بسیار مهم است و امیدوارم این تبادلات در آینده نیز ادامه داشته باشد».
وی در ادامه به معرفی اجمالی دانشگاه تومسک پرداخت و افزود: «دانشگاه تومسک از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های روسیه است که در سال ۱۸۳۸ بنیانگذاری شده است و در واقع اولین دانشگاه سیبری است».
گئورگی وی مایر، با اشاره به شعار دانشگاه تومسک «آموزش مبتنی بر علم»، گفت: «یکی از نام‌های بزرگی که بر تارک این دانشگاه می‌درخشد، نام «مندلیف» است که شعار این دانشگاه هم همان شعار مهم مندلیف است که معتقد بود باید علم را وارد پروسه آموزش کرد و آموزش باید مبتنی بر علم باشد و ما در دانشگاه پیرو این شعار هستیم».
رئیس هیأت امنای دانشگاه تومسک در ادامه سخنان خود با اشاره به نقش مهم این دانشگاه در توسعه علمی و صنعتی سیبری تصریح کرد: «سایر دانشگاه‌ها و مراکز علمی منطقه سیبری بر پایه و بستر همین دانشگاه تومسک شکل گرفته‌اند».
وی با بیان اینکه که این دانشگاه دو برنده نوبل دارد و با اشاره به اینکه دانشگاه تومسک در رتبه‌بندی بین‌المللی جایگاه بالای دارد گفت: «در دانشگاه تومسک دانشجویانی از بیش از ۷۰ کشور جهان به تحصیل مشغولند که ۲۰ درصد دانشجویان دانشگاه تومسک دانشجویان خارجی هستند و در داخل روسیه هم یکی از دانشگاه‌های پیشرو محسوب می‌شود».
دکتر مایر در پایان سخن خود گفت: «البته که دستاوردهای تکنولوژی که در آموزش آنلاین به آن رسیدیم باقی خواهند ماند، اما امیدوارم که دکتر نیلی احمدآبادی را در دانشگاه تومسک ملاقات کنم».
وی همچنین با اشاره به اینکه این دانشگاه به زودی ۴۵ امین سال تأسیس خود را جشن خواهد گرفت، از دکتر نیلی احمدآبادی و مسئولان شرکت کننده در این وبینار برای حضور در این مراسم دعوت کرد.
دکتر وی مایر سخنان خود را با جمله‌ای از «آنتوان دو سنت اگزوپری» نویسنده فرانسوی پایان داد: «بزرگترین تجمل و لذت دنیا در معاشرت‌های انسانی است».

کد تحریریه : ۱۰۰/۱۰۱/۱۰۴

کلیدواژه‌ها: وبینار علمی ایران و روسیه کرونا دانشگاه تومسک مندلیف


نظر شما :