رؤسای دانشگاه‌های تهران و وین بر گسترش همکاری‌های مشترک تأکید کردند

۱۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۷ کد : ۱۴۶۸۱ اخبار اخبار برگزیده اخبار توسعه‌ای
تعداد بازدید:۱۳۲۷
روابط عمومی دانشگاه تهران: در نشست مجازی پروفسور هاینس ورنر انگل، رئیس دانشگاه وین اتریش (هشتم بهمن ماه) با دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران طرفین بر گسترش همکاری‌های علمی مشترک تأکید کردند.

بنا بر گزارش معاونت بین‌الملل، دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، در این نشست با اشاره به چالش‌های پیش روی دانشگاه‌ها در زمینه بحران بیماری کرونا و تأثیرات آن در عملکرد دانشجویان و استادان، این دوران را فرصتی برای ارتقای آموزش الکترونیکی دانشگاه و برگزاری وبینارهای تخصصی با حضور استادان بین‌المللی دانست.
وی پیشنهادهای بیان شده از سوی رئیس دانشگاه وین، در خصوص همکاری در حوزه‌های علوم انسانی را مثبت ارزیابی کرد و افزون بر آن موضوع ارائه مدرک مشترک بین دو دانشگاه در مقطع دکتری در رشته‌های مذکور را نیز مطرح کرد.
رئیس دانشگاه تهران، همچنین با تبیین زمینه مناسب برای برقراری تعامل در رشته بیوتکنولوژی و کاربردهای آن در مقابله با ویروس کرونا پیشنهاد برگزاری کارگاه آنلاین جهت تبادل اطلاعات دو دانشگاه را ارائه داد.
دکتر نیلی احمدآبادی، در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح رشته بیومواد که به‌صورت مشترک بین پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران و دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود، پرداخت و از رئیس دانشگاه وین، به‌منظور شرکت در کنفرانسی که سال آینده در همین زمینه و به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد، دعوت به عمل آورد که این پیشنهاد مورد استقبال قرار گرفت.
در ادامه پروفسور هاینس ورنر انگل، رئیس دانشگاه وین، ضمن ابراز خرسندی از حضور در این نشست و با اشاره به توانمندی‌های دانشگاه تهران در حوزه‌های علمی مختلف ابراز امیدواری کرد که پس از دوران کرونا بتواند مانند گذشته به تهران سفر کند.
وی با دعوت متقابل از رئیس دانشگاه تهران به بازدید از دانشگاه وین تصریح کرد: «ما فارغ از همه مسائل به‌ویژه ویروس کرونا، علاقه زیادی به ارتباط با دانشگاه تهران در رشته‌های بیوتکنولوژی، علوم زمین، فنی مهندسی، اقتصاد و فلسفه در مقطع دکتری و در قالب اراسموس و تبادل استاد و دانشجو داریم».
پروفسور انگل، همچنین با تشریح جهت‌گیری رشته بیوتکنولوژی در دانشگاه وین به سمت علوم زیستی، ابراز علاقه‌مندی کرد تا در این زمینه‌ها و علوم مرتبط با داروسازی با دانشگاه تهران همکاری‌های بیشتری صورت گیرد که با توجه به جدایی شاخه‌های دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران از یکدیگر به پیشنهاد رئیس دانشگاه تهران مقرر شد، در این خصوص زمینه همکاری با دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی که دارای تجربه‌های غنی در زمینه مقابله با ویروس کرونا هستند، فراهم آید.
برگزاری سه کلاس مشترک آموزش زبان آلمانی بین دانشگاه تهران و دانشگاه وین از آوریل ۲۰۲۱ و انعقاد قرارداد سه ساله با دانشگاه وین به‌منظور تبادل استاد و دانشجو از دیگر مطالب عنوان شده در این نشست بود. لازم به ذکر است، استادان و دانشجویان دانشگاه‌های تهران و اتریش در برنامه‌های بین‌المللی و تبادلات مختلف همواره همکاری و شرکت داشته‌اند.

کد تحریریه : ۱۰۰/۱۰۱/۱۰۲

کلید واژه ها: معاونت بین‌الملل دانشگاه وین همکاری‌های علمی بین‌المللی کرونا بیومواد بیوتکنولوژی تبادل استاد و دانشجو


( ۲ )

نظر شما :