دومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد

۲۵ آبان ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۷ کد : ۱۰۰۰۶ اخبار
تعداد بازدید:۱۷۶۹
دومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران، ۲۲ آبان ۱۳۹۸ با معرفی برگزیدگان عرصه‌های مختلف فرهنگی به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی، در آئین اختتامیه این جشنواره دکتر مجید سرسنگی، معاون فرهنگی و اجتماعی، جشنواره فرهنگ را یکی از مهم‌ترین و مؤثرترین جشنواره‌های کشور عنوان کرد.
وی دانشجویان فعال در کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی، انجمن‌های علمی دانشجویی و نشریات دانشجویی را متولیان اصلی برگزاری این برنامه عنوان کرد.
دکتر سرسنگی، با بیان اینکه وظیفه دانشگاه در کشور فقط به حوزه‌های آموزش و پژوهش محدود نمی‌شود، خاطر نشان کرد: «فرهنگ و فعالیت‌های اجتماعی دانشجویان یکی از مهمترین وظایف دانشگاه است. متأسفانه دانشگاه‌های کشور هنوز با استانداردهای غربی خود را تنظیم می‌کنند. امروز معنی دانشگاه موفق، متصل به معنای غربی آن است. امروز در دانشگاه‌های ما به جای آنکه به دو بعد علمی و فرهنگی توجه شود، تنها به بعد علمی توجه می‌شود. درست است که علم در دانشگاه جایگاه اول را دارد، اما این به معنای نادیده گرفتن حوزه فرهنگ نیست».
پیش از سخنرانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، امین صادقی، دبیر شورای مدیریت انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه، با اشاره به آغاز فعالیت‌های بخش دانشجویی جشنواره از اردیبهشت امسال و همزمان با انتشار فراخوان جشنواره، تعداد آثار ارسالی به بخش رقابتی را بیش از ۵۱۲ اثر اعلام کرد.
صادقی، تصریح کرد: «هم‌چنین در بخش نمایشگاهی، تعداد آثار ارسالی به نمایشگاه علم در قاب هنر، بیش از ۱۵۰ اثر است. هدف برگزاری این نمایشگاه، نمایش ارتباط علم، فرهنگ و توسعه می‌باشد که از دانشگاه‌های مختلف کشور و دانش‌آموزان مدارس شهرهای مختلف کشور آثاری در این زمینه دریافت شده است».
دبیر شورای مدیریت انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه، با اشاره به برگزاری چهارمین دوره مسابقات سخنرانی ترویجی UTTED، افزود: «تعداد آثار ارسالی نزدیک به ۱۰۰ اثر عنوان بود که ۱۸ اثر مجوز سخنرانی گرفتند و از این بین دو آثار آن دانش‌آموزی بوده است. هدف از برگزاری این برنامه تقویت بنیان ترویج علم در دانشگاه است. برپایی نمایشگاه روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه با شعار «علم برای همه، هیچکس جا نمی‌ماند» را می‌توان یکی دیگر از برنامه‌های بخش نمایشگاهی دومین جشنواره فرهنگ برشمرد».
در ادامه مراسم ضمن معرفی، از برگزیدگان بخش‌های رقابتی و نمایشگاهی دومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران تجلیل شد.

برگزیدگان بخش نمایشگاهی
طبق نتایج اعلام شده، در چهارمین دوره مسابقات سخنرانی‌های علمی ترویجی UTTED، محمد صداقتی جهرمی، مهدی اخوان مقدم و مهسا بدری عنوان برگزیده را کسب کردند. هم‌چنین مهرزاد علیزاده در بخش دانشجویان و دانش‌آموختگان و آرش مهرآفرین در بخش دانش‌آموزان توانستند، عنوان سخنرانان شایسته تقدیر را از آن خود کنند.
آثار برگزیده دومین نمایشگاه علم در قاب هنر که با مشارکت انجمن‌های علمی دانشجویی و کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی برگزار شد، در این مراسم معرفی شدند. طبق اعلام نتایج مصطفی یزدان‌پناه در بخش عکاسی، سارا عمرانیان و محدثه جمشیدی در بخش دانش‌آموزی، حمید قالیجاری در بخش کاریکاتور، علی عباس‌زاده در بخش طراحی و نقاشی، عنوان برگزیده را کسب کردند. هم‌چنین محسن کاویانی در آثار ادبی، پرهام صوفی‌زاده و هانیه احمدی در بخش طراحی، توانستند عنوان شایسته تقدیر را کسب کنند و از صالح بلوردی، آرش منصور کیایی، آراد حیدری و مهرداد قنبری که در بخش دانش‌آموزی شرکت کردند، تقدیر شد.
غرفه برگزیده گرامی‌داشت روز جهانی علم، غرفه دانشکده الهیات و معارف بود. هم‌چنین غرفه دانشکده علوم و فنون نوین عنوان شایسته تقدیر را کسب کرد و عنوان برگزیده پوستر علمی ترویجی را دانشکده دامپزشکی و پوستر شایسته تقدیر را پردیس ابوریحان کسب کردند.

برگزیدگان بخش رقابتی
در بخش رقابتی جشنواره و در بخش دستاوردهای کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی، کانون هنرهای تجسمی ماهک دانشجویان پردیس هنرهای زیبا عنوان برگزیده را کسب کرد. هم‌چنین در این بخش، کانون‌های دانش‌پژوهان با آسیب بینایی باشگاه دانشجویان، تئانر دانشجویان پردیس دانشکده‌های فنی، تئاتر دانشجویان پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و گردشگری باشگاه دانشجویان توانستند عنوان شایسته تقدیر را کسب کنند.
در بخش نگاه ویژه کانون‌ها، کانون هنر و زیست‌بوم دایره آبی باشگاه دانشجویان توانست عنوان برگزیده حوزه محیط‌زیست و دانشگاه سبز را کسب کند و عنوان کانون شایسته تقدیر در حوزه ایجاد کسب و کار و کارآفرینی به کانون هنرهای تجسمی باشگاه دانشجویان رسید. در این بخش، کانون قرآن و عترت (علیهم السلام) دانشجویان پردیس کشاورزی و منابع طبیعی نیز توانست، عنوان کانون شایسته تقدیر حوزه ترویج اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیری اجتماعی را به دست آورد.
در حوزه آموزش انجمن‌های علمی دانشجویی آناتومی، جنین شناسی و تکنولوژی تولید مثل دانشکده دامپزشکی و مدیریت و بازرگانی دانشکده مدیریت توانستند عنوان برگزیده را کسب کنند. هم‌چنین در این حوزه، انجمن‌های علمی دانشجویی بیوتکنولوژی پردیس علوم و زراعت و اصلاح نباتات پردیس کشاورزی و منابع طبیعی حائز عنوان شایسته تقدیر شدند.
انجمن علمی برگزیده در حوزه آماده‌سازی افراد برای ورود به کسب و کار و ارتباط با صنعت، انجمن علمی دانشجویی ترویج و آموزش کشاورزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی بود و در این حوزه، انجمن‌های علمی طراحی صنعتی پردیس هنرهای زیبا و باغبانی پردیس ابوریحان عنوان شایسته تقدیر را کسب کردند.
گروه دانشجویی UT-TED توانست عنوان برگزیده حوزه ترویج اخلاق حرفه‌ای، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و دانشگاه سبز را از آن خود کند. همچنین در این حوزه، انجمن علمی دانشجویی محیط‌زیست پردیس کشاورزی و منابع طبیعی عنوان شایسته تقدیر را کسب کرد.
در نشریات دانشجویی و در زیر محور مقاله کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی، آرش جولاده رودبار، پژمان خلیلی و سید علی معزی به‌طور مشترک مقام برگزیده را کسب کردند.
در زیر محور سرمقاله و یادداشت، ساسان اشرفی مهابادی، در مصاحبه، صبا فقیه‌زاده، در گزارش، زهرا حسنی طباطبایی، در عکس، صیاد شیخی اینانلو، در مقاله علوم انسانی و به‌طور مشترک، محمدتقی محقق، احمدعلی صادقی، آناهیتا صادقی، در مقاله کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی، حمید بیات و در مقاله علوم پایه به‌طور مشترک، فاطمه کاووسی و فرزاد غفوری توانستند عنوان شایسته تقدیر هر زیر محور را کسب کنند.
در بخش نگاه ویژه، امین صادقی توانست عنوان شایسته تقدیر ترویج اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیری اجتماعی را کسب کند.
نشریات برنا در بخش نشریه اجتماعی، دریچه در نشریه هنری، دنا در نشریه علوم پایه و دامستیک در نشریه کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی عنوان نشریه برگزیده را کسب کردند. هم‌چنین نشریات پارند در بخش اجتماعی، UT-TED در بخش فرهنگی، نبض در بخش سیاسی، فن‌کاو در بخش فنی و مهندسی، باستان‌پژوه در بخش علوم انسانی و گیاه‌پزشک در بخش کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی، شایسته تقدیر شدند.
در بخش دانشگاهیان برتر فرهنگی و اجتماعی، میثم بلباسی از دانشکده الهیات و معارف اسلامی به‌عنوان دانشجوی برگزیده، مجتبی آدمیان از پردیس هنرهای زیبا و عباس عیسی‌زاده از دانشکده علوم اجتماعی به‌عنوان دانشجویان شایسته تقدیر معرفی شدند. از کارکنان دانشگاه نیز، کورش اسداله‌پور، رضوانه مؤمنی و ابولقاسم زارع بنادکوکی به‌عنوان کارکنان شایسته تقدیر معرفی شدند.
در بخش مدیران برتر فرهنگی، مهدی حسنلو، زهرا فرضی‌زاده و سید مهدی واعظ اعلایی به‌عنوان شایسته تقدیر معرفی شدند. همچنین در بخش کارشناسان، رضا وظیفه دولت‌آباد، فاطمه عرب و معصومه یادگارپور عنوان شایسته تقدیر را کسب کردند.

کلید واژه ها: معاونت فرهنگی و اجتماعی اداره کل فرهنگی و اجتماعی جشنواره فرهنگ


نظر شما :