بررسی پایداری مطلق محیط زیستی تولید کود اوره
در پژوهش تازه عضو هیأت علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران، پایداری مطلق محیط زیستی تولید کود اوره مورد ارزیابی قرار گرفت.
در پژوهش تازه عضو هیأت علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران، پایداری مطلق محیط زیستی تولید کود اوره مورد ارزیابی قرار گرفت.
پژوهشگران دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران موفق به تولید یک نوع «ام دی اف» شدند که توان مقاومت بالایی در برابر آتش و باکتریها دارد.
پژوهش اخیر محققان دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران نشان میدهد تخمیر سبوس ذرت میزان ترکیبات فنولی و خاصیت آنتیاکسیدانی آن را بهبود میبخشد.