اخبار دانشگاه تهران - آرشیو

نتایج تحقیقات پژوهشگران دانشگاه تهران درباره یک مسئله در حوزه مرغداری کشور/ راه‌حل‌ها برای افزایش بازدهی وزنی محصولات سویه جوجه بومی

نتایج تحقیقات پژوهشگران دانشگاه تهران درباره یک مسئله در حوزه مرغداری کشور/ راه‌حل‌ها برای افزایش بازدهی وزنی محصولات سویه جوجه بومی

گروه علوم دامی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در تحقیقی با بررسی سویه جوجه بومی و داخلی «آرین» موفق شدند جوجه‌هایی با وزن بیشتر به دست آوردند.