پنجمین جشنواره خیرین و واقفین دانشگاه تهران برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در این مراسم دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران گفت: «این مراسم فضای معنوی و باشکوهی دارد و ما در طول سال توفیق برگزاری چنین مراسمهایی را داریم».
وی افزود: «بنیاد حامیان اقدامات بسیار ارزشمندی را انجام داده است و به غیر از کمکهای صورت گرفته، روحیه و فضایی است که در دانشگاه تهران به وجود آمده است و ما امروز شاهد آنیم که تعداد خیرین و واقفین در حال افزایش است».
دکتر نیلی احمدآبادی با بیان اینکه در همه جای دانشگاه تهران اثر خیرین و واقفین دیده میشود، عنوان کرد: در ساخت خوابگاهها، دانشکدهها، آزمایشگاه و مراکز متعدد دیگر مانند مؤسسه دهخدا و باستانشناسی و همچنین در گوشه و کنار کتابخانه مرکزی دانشگاه که امسال هشتادمین سال تأسیس آن است، اثر خیرین و واقفین مشاهده میشود».
رئیس دانشگاه تهران در ادامه اظهار کرد: «عمده این کارها توسط کمکهای خیرین و واقفین انجام شده است، لذا دانشجویان دانشگاه تهران حتماً در دوران تحصیل خود چندین مرکز و محل را که به کمک خیرین و واقفین ایجاد شده تجربه میکنند و نه تنها اثر این خیرین را میبینند بلکه خود آنها نیز جزء خیرین شدهاند».
وی با تببین ارزشهای مادی و معنوی وقف یادآور شد: «امر وقف از شرق برخاسته و بعد از آن در دنیا مطرح شده است. پس منشأ این موضوع شرق و کشورهای مسلمان بوده است و انتظار میرود که در آینده کشور ما و همچنین دانشگاه تهران در این امر مهم پیشگام شوند».
دکتر نیلی احمدآبادی با تاکید بر اینکه دانشگاه تهران بهدنبال توانمندسازی هر چه بیشتر دانشجویان خود هست، خاطر نشان کرد: «همانگونه که مطرح شده کارآفرینی و مسئولیت اجتماعی از اهداف برنامه سوم دانشگاه تهران است که امیدواریم بنیاد حامیان در کنار فعالیتهایی که انجام میدهد در بعد توانمندسازی دانشجویان نیز مشارکت کند».
رئیس دانشگاه تهران با اشاره به اینکه طرحهایی در دانشگاه است که با کمک خیرین میتواند به آنها دست یابد، گفت: «آنچه که از دانشجوی دانشگاه تهران انتظار میرود این نیست که فقط شغل پیدا کند مسئله مهمتر این است که دانش آموختگان این دانشگاه خود منشأ کار و شغل جدید باشند. ما امیدواریم طی جلساتی که با هیأت مدیره بنیاد خواهیم داشت بتوانیم بر روی طرحها کار کنیم».
دکتر سید جواد ساداتینژاد، مدیر عامل بنیاد حامیان دانشگاه تهران نیز در این مراسم اظهار کرد: «در طول بیش از ۸۰ سال آنچه در دانشگاه تهران اتفاق افتاده مرهون حضور خیرین نیکاندیش بوده و هست».
وی خاطر نشان کرد: «بیش از ۳ هزار دانشجوی برگزیده دانشگاه تهران توسط این بنیاد بورسیه شده و ماهانه ۲۰۰ هزار تومان به آنها پرداخت میشود و از سال ۱۳۹۷ فعالیتهای تازهای را بنیاد حامیان پیگیری خواهد کرد و برای اولین بار در سال آینده، شش طرح پژوهشی که توسط معاونت پژوهشی ویژه استادان جوان معرفی خواهد شد مورد حمایت بنیاد قرار خواهند گرفت».
دکتر ساداتینژاد با اشاره به پویش جدید تحت عنوان «من دانشگاه تهرانیام» عنوان کرد: «برای تجهیز و نوسازی کوی دانشگاه تهران مبلغ ۸۰۰ میلیون تومان نیاز است که در چهار فاز ۲۰۰ میلیون تومانی این پویش قرار است این تأمین مالی انجام گیرد».
مدیر عامل بنیاد حامیان دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه هیچ کار موازی در بنیاد دانشگاه تهران انجام نمیشود، گفت: «ما از زیر ساختها و ساختار دانشگاه تهران استفاده میکنیم. این بنیاد در کنار دانشگاه و بهعنوان حامی و تأمین کننده مالی در حوزههای مختلف فعالیت میکند و تا کنون هیچ ساختار موازی را تحمیل نکرده است».
وی در ادامه افزود: «همچنین هیچ هزینهای در بنیاد توسط دانشگاه تهران صورت نمیگیرد و تمام هزینهها را خیرین تأمین میکنند، از جمله برگزاری این جشنواره فاخر که تا به امروز پنج رویداد مهم را در دانشگاه داشتهایم».
دکتر ساداتینژاد با بیان اینکه در حال حاضر تعداد خیرین دانشگاه تهران ۳۲۰ نفر است، گفت: «آنچه که ما برای سال ۹۷ در نظر داریم افزایش تعداد خیرین تا ۲۵۰۰ خیر است که امیدوارم با توانی که در دانشگاه تهران وجود دارد بتوانیم به این تعداد از خیرین دست یابیم».
وی در پایان سخنان خود از پیوستن خیرین حقوقی به جمع خیرین دانشگاه تهران از جمله بانک ملت در جهت بورسیه کردن دانشجویان خبر داد.
در این مراسم از خیرین و واقفین نیکاندیش و چهرههای ماندگار و مفاخر دانشگاه تهران تقدیر بهعمل آمد و با توجه به اعلام طرح مشارکتی تأمین مالی کوی دانشگاه مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان از سوی خیرین برای تجهیز امکانات کوی اهدا شد. همچنین کتاب ماندگاران و شناسان بنیاد رونمایی شد.
نظر شما :