رئیس دانشگاه تهران خبر داد:
مصوبه هیأت امنای دانشگاه تهران برای راهاندازی مرکز توانمندسازی پارکهای علم و فناوری در شمال کشور
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران در مراسم رونمایی و بازدید از محصولات شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، با اشاره به اهمیت و جایگاه پارک علم و فناوری و شرکتهای دانشبنیان مستقر در آن، گفت: در سالی که مقام معظم رهبری آن را سال تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین نامیدند، همه کارکردهای دانشگاه باید تحتالشعاع این شعار کلیدی قرار گیرد.
رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه اولویت در دانشگاه تهران توجه به فعالیتهای دانشبنیان است، خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، موتور محرکه دانشبنیانها در دانشگاه تهران است.
هدفگذاری برای استقرار ۲ هزار واحد فناور در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران
وی هدفگذاری دانشگاه تهران را استقرار ۲ هزار واحد فناور در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران عنوان کرد و افزود: دانشجویان بویژه اعضای انجمنهای علمی دانشجویی اقبال زیادی نسبت به راهاندازی کسبوکارهای دانشبنیان نشان میدهند.
دکتر مقیمی با اشاره به ایجاد نواحی نوآوری در شهر تهران و شهرهای مختلف که شعبههای دانشگاه تهران استقرار دارند، از مصوبه هیأت امنای دانشگاه تهران درباره راهاندازی مرکز توانمندسازی پارکهای علم و فناوری در شمال کشور و در پردیس کاسپین خبر داد و گفت: این مرکز نسبت به برگزاری دورههای آموزشی توانمندسازی برای پارکهای علم و فناوری کل کشور و شرکتهای مستقر در آنها اقدام میکند.
رئیس دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه تمام اجزا و عناصر دانشگاه کارآفرین باید به سمت تفکر کارآفرینانه حرکت کند، تصریح کرد: کسب آموزش سنتی، مشکلی از دانشجویان حل نمیکند. برای راهاندازی کسبوکار نیاز به آموزش و یادگیری مهارت لازم و ضروری به نظر میرسد و خوشبختانه همه دانشجویان متوجه این موضوع شدهاند.
وی افزود: این درسآموخته برای دانشجوی امروزی یک ضرورت است. دانشجویان متوجه این موضوع شدهاند که باید به فکر راهاندازی کسبوکار باشند و نه تنها برای خود بلکه برای دیگران هم کارآفرینی کند.
نظام یکپارچه پژوهشی و فناوری در دانشگاه تهران طراحی شد
دکتر مهدی فکور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران، در ابتدای این مراسم از طراحی یک نظام یکپارچه پژوهشی و فناوری در دوره جدید مدیریتی دانشگاه تهران خبر داد و گفت: این الگو بر اساس نظرخواهی از متخصصان و مدیران گذشته و فعلی دانشگاه و پارک علم و فناوری بوده و هدف ما این است که تمام اعضای هیأت علمی و دانشجویان بتوانند از امکانات پارک علم و فناوری استفاده کرده و ایدههای خود را پیاده کنند.
جزئیات طرح دستیار فناوری
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر خیرالدین، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز دانشگاه تهران را پیشرو در آموزش فناوری عنوان کرد و گفت: طرح دستیار فناوری و اختصاص اعتباری به پارکهای علم و فناوری به عنوان میزبان دانشجویان کارشناسیارشد و دکترا، از طرحهای معاونت فناوری وزارت علوم است که دانشجویان به مدت شش ماه در حوزه صنعت و فناوری، ایده و نیاز خود را به صورت یک نمونه آزمایشگاهی تبدیل میکنند.
وی افزود: سامانه نان (نظام ایدهها و نیازها) نیز از دیگر اقدامات وزارت علوم است که دانشگاه تهران به عنوان پیشرو وارد این عرصه شده است.
ایجاد ارتباط ارگانیک بین پارک علم و فناوری و دانشکدههای دانشگاه تهران
بر طبق این گزارش، دکتر علی اسدی رئیس جدید پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نیز که در این مراسم با حضور رئیس دانشگاه تهران معارفه شد، گفت: ارتباط ارگانیک بین پارک علم و فناوری و دانشکدگان و دانشکدههای دانشگاه تهران برقرار خواهیم کرد تا شعار سال محقق شود.
وی افزود: دیپلماسی دانشبنیان نیز از نکات مهمی است؛ به این معنا که برای معرفی ظرفیتها و جذب سرمایههای شرکتهای دانشبنیان به کار خواهیم گرفت.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با اعلام اینکه نقشه تحولی و نقشه راه پارک را ترسیم خواهیم کرد، گفت: در صورت تایید این نقشه توسط رئیس دانشگاه، بر اساس آن پیش خواهیم رفت.
نظر شما :