با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری

چندین پروژه فناورانه و نوآورانه در بخش‌های مختلف دانشگاه تهران افتتاح شدند

تعداد بازدید:۲۱۰۶
روابط عمومی دانشگاه تهران: همزمان با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و بازدید ایشان از بخش‌های مختلف دانشگاه تهران، چندین پروژه فناورانه و نوآورانه مختلف افتتاح شدند.

دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، که در این بازدید (یکشنبه ۱۵ فروردین) از سوی دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران و جمعی دیگر از مقامات دانشگاه همراهی می‌شد، در برنامه بازدید از پروژه‌های فناورانه و نوآورانه دانشگاه تهران، «مرکز نوآوری اینترنت اشیا» پارک علم و فناوری، «مرکز نوآوری» دانشکده‌های جغرافیا و روان‌شناسی و علوم تربیتی و «شتاب‌دهنده آینده‌پژوه هم‌افزای» دانشکده مکانیک پردیس دانشکده‌های فنی را افتتاح و از سامانه ارتقا یافته «نشت‌یاب از راه دور لیزری» دانشکده فیزیک پردیس علوم نیز رونمایی کرد.
دکتر ستاری در این برنامه، از محصولات فناورانه شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران همچون داهیان پزشکی پیشرو، حوزه فناوری «وسایل، ملزومات و تجهیزات پزشکی»؛ اندیشه‌سازان سلامت پارسیان، حوزه فناوری «مکانیک، الکترونیک و کنترل»؛ فناوری سروین رایانه ایرانیان، حوزه فناوری «فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم‌افزارهای کامپیوتری»؛‌ پارس پرداز، حوزه فناوری «نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی»؛‌ طرح و توسعه اتصال یکپارچه، حوزه فناوری «فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم‌افزارهای کامپیوتری»؛‌ سبحان پایاپند، حوزه فناوری «فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم‌افزارهای کامپیوتری»؛ ایده‌ورزان فردا، حوزه فناوری «فناوری زیستی(غذایی، کشاورزی دامی و گیاهی، صنعتی محیط زیست، زیست فناوری مولکولی)»؛ کیا الکترونیک فراز، حوزه فناوری «مکانیک، الکترونیک و کنترل»؛‌ راهکار سرزمین هوشمند، حوزه فناوری «فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم‌افزارهای کامپیوتری» و مؤسسه بنیان دانش‌پژوهان، حوزه فناوری «محیط زیست» بازدید به‌عمل آورد.
در این بازدید همچنین دکتر عباس زارعی هنزکی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه گزارش مفصل از توسعه بخش‌های مختلف پارک از جمله نواحی نوآوری، شبکه فناوری ودیگر مراکز نوآوری پارک ارائه داد.
در بخش دیگری از این بازدید، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با حضور در پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران از «آزمایشگاه ملی قوای محرکه پیشرفته»، پژوهشکده خودرو، سوخت و محیط‌زیست دانشکده مکانیک، مرکز نوآوری دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و کارخانه نوآوری در دست احداث پردیس دانشکده‌های فنی بازدید کرد.
همچنین دکتر ستاری، شتاب‌دهنده آینده پژوه هم‌افزای دانشکده مهندسی مکانیک را افتتاح کرد. مهمترین ویژگی این شتاب‌دهنده طراحی سناریوی ویژه برای هر تیم جدید متناسب با توانمندی‌های تخصصی، مدیریتی و علا‌قه‌مندی افراد است.
فروش مستقیم دانش فنی به واحد صنعتی، همکاری نوآور با یک واحد صنعتی برای تولید، تولید محصول جدید توسط نوآور در ظرفیت‌های خالی صنعتی، ایجاد شخصیت حقوقی جدید با مشارکت بنگاه‌های صنعتی یا تجاری موجود و ایجاد شخصیت حقوقی مستقل با مشارکت تیم نوآور و شتاب‌دهنده هم‌افزا را می‌توان از سناریو‌های پشتیبانی این شتاب‌دهنده برشمرد.
پروژه دانشکده بیوتکنولوژی و شرکت‌های پارک و علم و فناوری از دیگر برنامه‌های بازدید یک‌روزه معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از دانشگاه تهران بود.

کد تحریریه : ۱۰۰/۱۰۱/۱۰۲

کلیدواژه‌ها: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران پروژه فناورانه و نوآورانه اینترنت اشیا شتاب‌دهنده آینده‌پژوه هم‌افزای


( ۷ )

نظر شما :