دوره آموزشی تخصصی ISO ۲۲۰۰۰ ویژه کارشناسان تغذیه دانشگاه تهران برگزار شد

۱۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۲ کد : ۱۴۷۸۵ اخبار اخبار آموزشی اخبار سلامت و بهداشت
تعداد بازدید:۹۰۳
روابط عمومی دانشگاه تهران: دوره آموزشی تخصصی ISO ۲۲۰۰۰ ویژه کارشناسان تغذیه دانشگاه تهران، به همت اداره کل امور دانشجویی برگزار شد.

 بنا بر گزارش اداره کل امور دانشجویی، با عنایت به اهمیت و حساسیت تغذیه دانشجویی، به‌ویژه در زمان شیوع بیماری کرونا و لزوم رعایت بیشتر پروتکل‌های بهداشتی در آشپزخانه‌ها و غذاخوری‌های دانشجویی، دوره آموزشی سیستم مدیریت ایمنی غذا با عنوان آشنایی با اصول و مبانی استاندارد بین‌الملل ISO 22000 از تاریخ چهارم تا هفتم بهمن ماه ۱۳۹۹ با مشارکت اداره کل امور دانشجویی و مرکز آموزش‌های ضمن خدمت دانشگاه، توسط انجمن صنفی مسئولان فنی و مدیران کنترل کیفی و معاونت غذا و داروی استان آذربایجان غربی برگزار شد.
لازم به ذکر است، جهت ارتقای کیفی و کمی خدمات تغذیه‌ای رستوران‌های دانشجویی، دوره مذکور با سرفصل‌های اصول سیستم مدیریت ایمنی غذا، چرخه PDCA (طرح‌ریزی، اجرا، بررسی و اقدام)، مدیریت ریسک سازمانی، سیستم مدیریت کنترل نقاط بحرانی (ccp)، سیستم کنترل فرآیندها، محصولات و خدمات نهایی، سیستم کنترل و عملیات، ردیابی و… برگزار شد.
در این دوره آموزشی کارشناسان تغذیه با مدارک مرتبط از جمله تغذیه، صنایع غذایی، کنترل کیفی مواد غذایی، بهداشت حضور یافتند.

کد تحریریه : ۱۰۰/۱۰۱/۱۰۲

کلید واژه ها: معاونت دانشجویی ISO 22000 تغذیه کرونا ایمنی غذا


نظر شما :