به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس؛
مزار شهدای گمنام دانشگاه تهران غبارروبی و عطرافشانی شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی، به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس، مراسم تجدید میثاق با شهیدان و عطرافشانی مزار شهدای گمنام دانشگاه تهران با حضور رئیس و هیأت رئیسه دانشگاه تهران، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران، فرمانده بسیج وزارتخانهها و ادارات و جمعی از اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان، ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ برگزار شد.
در این مراسم حجتالاسلام و المسلمین دکتر کرمی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران، گفت: «ارزش شهادت و شهیدان و کسانی که در مسیر جهاد قدم بر میدارند، باید هر لحظه در دلهای ما زنده باشد. برگزاری اینگونه مراسمها موجب زنده نگهداشتن نام شهدا و یادآوری افتخارآفرینی شهدا، جانبازان و ایثارگران میشود، اما باید این الگوها سرمشق افراد دیگری که در این زمینه حضور مییابند، شود».
حجتالاسلام و المسلمین دکتر محمدمهدی کرمی تأکید کرد: «سیاست دشمنان، مخالفان و کسانی که نمیتوانند موفقیتهای ما را در دوران جنگ تحمیلی و انقلاب اسلامی ببینند، به دنبال آن هستند که نهادهای انقلابی به فراموشی سپرده شوند. برای جلوگیری از فراموشی سپردن این حماسهها باید مراسمهایی بدین شکل برگزار شود، اما نباید به همین اقدام اکتفا کرد».
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران افزود: «کسانیکه جان و مال خود را در راه خدا دادهاند، بالاترین جایگاه و ارزش برای آنها است. مقام معظم رهبری، بعد از بیان ارزشگذاری کار شهدا و تجلیل از آنها در سه قسمت پیامی برای همه ما دارند؛ ایشان معتقدند به تجلیل از شهدا اکتفا نکنید، بلکه باید در راه شهدا قدم بردارید».
وی تصریح کرد: «الگوهای امروز ما مدافعان حرم هستند، زیرا وضعیت را به گونهای میبینند که باید در جبهههای دیگر کشورها در راه جهاد قدم بردارند. اگر بنا باشد یک بسیجی بهعنوان یک مؤمن حقیقی قدم بردارد، باید ایمانش همراه با جهاد، هجران و نصرت باشد».
حجتالاسلام و المسلمین دکتر کرمی، در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: «در حال حاضر باید گوش به فرمان ولی و جایگزین حضرت امام باشیم و اهمیت نظام جمهوری اسلامی ایران در یک جمله خلاصه میشود، مبنی بر اینکه مقام ولایت تصمیمگیر موضوعاتی است که آن جامعه با آن روبهرو است. شهادت یک نعمت و هدیه خداوندی است و این هدیه آسان به کسی داده نمیشود، بلکه از جان گذشتگی میخواهد».
دکتر رحمتاله اللهیاری، مدیر کل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر و دبیر ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس در دانشگاه تهران، در ابتدای مراسم گفت: «شهدا برای حفظ آرمانهای انقلاب اسلامی و ارزشهای ملی و اسلامی جان خود را فدا کردند. امسال با توجه به فرارسیدن چهلمین سالگرد دفاع مقدس ستادی در دانشگاه تهران شکل گرفت و همه برای برگزاری این مراسم تلاش کردند».
دکتر اللهیاری، از همکاری و کمکهای معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران، بسیج کارکنان، دانشگاه علوم پزشکی، شهرداری ناحیه دو، اداره کل فرهنگی و اجتماعی، اداره کل تربیت بدنی و اداره کل روابط عمومی و دیگر همراهان و عزیزان در جهت برگزاری این مراسم صمیمانه تشکر کرد.
در بخش دیگری از این مراسم دکتر قریشی، فرمانده بسیج وزارتخانهها و ادارات، با بیان اینکه امنیتی که در حال حاضر وجود دارد مدیون خون شهداست، تصریح کرد: «در چهل سال گذشته کارهای بزرگی انجام شده است، اما برخیها به دنبال شبههافکنی هستند و یکی از آنها ساختن دیوار گوشتی برای مبارزه با آهن است، اما در جنگ تحمیلی دیوار گوشتی وجود نداشت. عملیات والفجر ۸ با استفاده از سیمیلاتور و سیمولیشن صورت گرفت و دو بار در منطقه شبیهسازی شده، عملیات اجرا شد و بعد بهصورت واقعی عملیات انجام گرفت».
وی در پایان تأکید کرد: «رزمندگان سپاه پاسداران در سال ۶۴ از علم و تدبیر به این شکل استفاده کردند و امروز با یادگیری و بررسی دانش از سراسر دنیا و بومیسازی آن، میتوانیم با موشکهای نقطه زن کاری انجام دهیم که دنیا به حیرت بیاید».
در پایان این مراسم مزار شهدای گمنام دانشگاه تهران غبارروبی و عطر افشانی شد.
نظر شما :