رئیس دانشگاه تهران؛ دانشآموختگان بزرگترین سرمایه دانشگاه هستند
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت فرهنگی، سومین جشن دانشآموختگی دانشجویان دانشگاه تهران با حضور رئیس و هیأت رئیسه، مسئولان و اعضای هیأت علمی دانشگاه و همچنین دانشآموختگان و خانوادههای آنها، ۱۹ تیر ۱۳۹۸ در پردیس مرکزی دانشگاه برگزار شد.
دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، در این مراسم ضمن خیرمقدم به دانشآموختگان و خانواده آنها خاطرنشان کرد: «لازم میدانم از طرف دانشگاه تهران، دانشگاهیان و همه دوستداران این دانشگاه و حتی ملت ایران؛ چون دانشگاه تهران، دانشگاه ایران است، موفقیت بزرگ شما را تبریک عرض کنم».
وی، خطاب به دانشآموختگان تصریح کرد: «همه ما به خوبی میدانیم که در پی رقابتی سخت وارد این دانشگاه شدهاید. تحصیل و دانشآموختگی دانشگاه تهران نیازمند هوش، کوشش، پشتکار و سعی فراوان است و امروز که شما به افتخار دانشآموختگی این دانشگاه نائل آمدهاید، بدین معناست که نهایت کوشش خود را به کار بسته و در سایه تأییدات خداوند متعال موفقیت بزرگی را کسب کردهاید».
دکتر نیلی احمدآبادی، با بیان اینکه هر دانشگاهی دارای یک مکتب فکری و فرهنگی است، گفت: «بهرغم گسترش ارتباطات و نزدیکی هرچه بیشتر ملل در قالب دهکده جهانی، هر دانشگاهی ویژگیهای منحصر به فرد خود را دارد و دانشگاه تهران که تاریخش به دارالفنون بازمیگردد و میتوان گفت که در آستانه صد و هفتادمین سال تأسیس این دانشگاه هستیم، دارای فرهنگ و مکتب فکری متمایزی است. یکی از ویژگیهای این فرهنگ کیفیت است و کیفیت یعنی تأمین نظر ذینفعان و البته ذینفعان ما ملت ایران و همه مردمی که دوستدار علم و عالماند، میباشند».
وی، با اظهار اینکه همه آن کیفیت و ارزشهایی که مردم و دوستداران علم از ما میخواهند در دانشآموختگان این دانشگاه تجلی مییابد، افزود: «عالم بودن، متخصص بودن، اخلاق حسنه داشتن، کارآفرین بودن، نوآور بودن و توجه جدی به مسائل جامعه و این که ما در برابر آنچه که در اطرافمان میگذرد مسئولیت داریم از ویژگیهایی است که در آثار دانشآموختگان دانشگاه تهران در طول دهههای مختلف به خوبی دیده شده است».
به گفته رئیس دانشگاه تهران، در تمامی بخشهای اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، علمی، اقتصادی، معماری و هنری ردپای دانش آموختگان این دانشگاه متجلی است. همچنین با نگاهی به معماری دهههای اخیر، تاریخ علم معاصر، ادبیات کشور، هنر، مهندسی، کشاورزی، علوم اجتماعی و … مشاهده میشود که اغلب دانشآموختگان و استادان دانشگاه تهران سرآمدان آن بودهاند.
دکتر نیلی احمدآبادی یادآور شد: «امروز همچون دهههای گذشته این دانشگاه بزرگان دیگری را برای آبادانی و سرافرازی کشور تقدیم جامعه میکند. کسانی که امروز نه تنها در صحنه ملی بلکه در صحنه بینالمللی میدرخشند و شاید فضای کشور به تنهایی قادر به پذیرش همه توانمندی این عزیزان نیست».
وی، در ادامه بر تداوم همکاری دانشآموختگان با دانشگاه تهران تاکید کرد و گفت: «ما نیازمندیم حتی محکمتر از گذشته ارتباط خود را با شما حفظ کنیم. دانشآموختگان بزرگترین سرمایه یک دانشگاه هستند. همچنان که در گذشته دانشآموختگان در ساخت و حفظ چنین بستری برای تحصیل شما عزیزان همکاری کردهاند، امیدوارم شما نیز بهعنوان بزرگترین سرمایه، این دانشگاه را پشتیبانی کنید. ما به راهنماییها و ارزیابیهای شما نیازمندیم و به کمک همین ارزیابیها است که میتوانیم مسیر خود را در جهت پیشرفت و توسعه بیشتر اصلاح کنیم».
رئیس دانشگاه تهران در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد: «علم و تکنولوژی در دنیا دائم در حال تغییر و تحول است و یک دانشآموخته در ارتباط با مراکز علمی میتواند، همچنان دانش خود را به روز نگه دارد. وجود تشکیلات جدیدی در دانشگاهها بهعنوان پارکهای علم و فناوری، مراکز رشد و استارتآپها به این معناست که درهای دانشگاه همچنان به روی همه دانشآموختگان باز است. تا با استفاده از توانمندیها، خلاقیتها و کارآفرینیهای خود دانشگاه و جامعه را یاری رسانند از همه خانوادههای عزیز شما و کلیه همکارانم در دانشگاه تهران تشکر میکنم و از این که همگی تلاش کردید تا امروز شاهد این رویداد بزرگ باشیم خدا را شاکریم».
در این مراسم از فیروزه کرمانشاه و علی اکبر فرجادیان، از کارآفرینان برتر و نخبه دانشگاه تهران تقدیر بهعمل آمد. اهدای جوایز به نفرات برتر رشتههای مختلف و اجرای موسیقی با صدای سالار عقیلی پایانبخش سومین جشن دانشآموختگی دانشجویان دانشگاه تهران بود.
نظر شما :