راهاندازی ۱۰ ایستگاه لرزهنگاری دائم در استان کرمان توسط دانشگاه تهران
به گزارش روابطعمومی دانشگاه تهران به نقل از مؤسسه ژئوفیزیک، دکتر مجید نبی بیدهندی، رئیس این مؤسسه، ضمن بازدید از استانداری کرمان با دکتر محمدجواد فدایی، استاندار کرمان، دیدار و گفتوگو و تفاهمنامه همکاری امضا کرد.
با امضای این تفاهمنامه همکاری مقرر شد تعداد سه ایستگاه لرزهنگاری موقت موجود در استان کرمان به ایستگاه لرزهنگاری دائم تبدیل شده و تا پایان سال ۱۳۹۸، تعداد ۱۰ ایستگاه لرزهنگاری دائم به ایستگاههای لرزهنگاری این استان اضافه شود.
در این دیدار که جمعی از مسئولان استانداری کرمان نیز حضور داشتند، دکتر مجید نبی بیدهندی، رئیس مؤسسه ژئوفیزیک، در سخنانی گفت: «استان زلزلهخیز کرمان، هماکنون هشت ایستگاه لرزهنگاری شامل پنج ایستگاه لرزهنگاری دائمی و ۳ ایستگاه لرزهنگاری موقت دارد و با توجه به وسعت و لرزهخیزی استان برای پوشش مناسب امور لرزهنگاری تعداد ایستگاههای استان باید افزایش یابد».
وی اظهار داشت: «پوشش مناسب و هرچه بیشتر ایستگاههای لرزهنگاری سبب افزایش دقت در تعیین محل و بزرگای زمینلرزهها میشود و با راهاندازی این ایستگاهها میتوان «خرد لرزهها» را نیز با دقت مناسب رصد کرده به مسئولان وزارت کشور و استانداری کرمان و سازمانهای مربوطه اطلاع داد تا اقدامات ایمنی و پیشگیرانه انجام گیرد».
رئیس مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران با اشاره به زلزلههای بزرگ استان کرمان، کرمانشاه و ملارد طی سال گذشته تصریح کرد: «در استان البرز دو ماه قبل از وقوع زمینلرزه اصلی، لرزههای بسیاری ثبت شده بود و مؤسسه ژئوفیزیک توانست در زمان مناسب به وزارت کشور اطلاعرسانی کند تا اقدامات لازم صورت گیرد».
وی همچنین افزود: «از سال ۱۳۸۵ تاکنون بیش از ۳۶۰ زمینلرزه با بزرگای بیش از ۴ در استان زلزلهخیز کرمان رخداده که از زمان راهاندازی شبکه لرزهنگاری استان کرمان در سال ۱۳۸۹ بیش از ۲۸۰ زمینلرزه توسط شبکه لرزهنگاری استان کرمان ثبت و اطلاعرسانی شده است».
در پایان این دیدار نیز دکتر محمدجواد دکتر فدایی، استاندار کرمان از تلاشها و خدمات مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران و شبکه لرزهنگاری کرمان تشکر و بر لزوم ادامه حمایتهای آن مجموعه تاکید کرد.
نظر شما :