کارگاه بازآفرینی پروژه طار در پردیس هنرهای زیبا و روستای طار برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از پردیس هنرهای زیبا ، با پیشنهاد و پشتیبانی دفتر امور بینالملل پردیس هنرهای زیبا و با همکاری و حمایت علمی دانشکده معماری دانشگاه تهران، انجمن بینالمللی INTBAU و گروهTerrachidia از اسپانیا، کارگاه بازآفرینی پروژه طار ۱۷ تا ۲۷ شهریور ۱۳۹۷، توسط آتلیه سیگمان و انجمن علمی معماری دانشگاه تهران برگزار شد.
بخش اول کارگاه، سمیناری دو روزه با عنوان استراتژیهای بازآفرینی، ۱۷ و ۱۸ شهریور در نگارخانه تهران پردیس هنرهای زیبا برگزار شد.
فرامرز پارسی، ترانه یلدا، غلامرضا اکرمی، الخاندرو گارسیا هرمیدا (از اسپانیا)، کارمن مورنو آدان (از اسپانیا)، راکوئل پنا لوپز (از اسپانیا)، محمد قائمپناه، ارشیا اقبالی (از دانمارک)، محمدرضا کارفر، نور الوان (بحرین)، منیره العوضی (از آمریکا) و بهزاد ریاضی (از آمریکا) سخنرانان این سمینار دو روزه بودند که با دیدگاههای مختلف در خصوص بازآفرینی با شرکتکنندگان به بحث و گفتوگو نشستند.
بخش دوم کارگاه با عنوان تجربه روستا از ۱۸ تا ۲۷ شهریور در روستای طار شهر نطنز، با حضور برگزارکنندگان کارگاه و گروه شرکتکنندگان که دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاه تهران و سایر دانشگاهها بودند، برگزار شد.
در بخش عملی، ابتدا شرکتکنندگان از شهرهای نطنز و طرق بازدید کردند، پس از استقرار در روستای طار با بافت تاریخی و اهالی این روستا آشنا شدند و ضمن بحث و گفتوگو در خلال بازدیدها در مورد بازآفرینی در روستا کنکاش کردند.
پس از آن به بازآفرینی یکی از ساختمانهای روستا، به شیوهای منطبق بر معماری بومی و رویکردهای ساخت بومی پرداختند.
برونو آویرا از برزیل در خلال این بخش به ارائه آنلاین کار خود در این روستا پرداخت.
با اتمام عملیات اجرایی ساختمان، کارگاه در روز ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ در روستای طار پایان یافت و شرکتکنندگان در حال آمادهسازی برای برقراری نمایشگاه ارائه آثار فردی و گروهی هستند.
این کارگاه از حمایتهای اهالی طار، شورای شهر نطنز و دهیاری طار برخوردار بود.
دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه تهران میتوانند با عضویت در «شعاع» (شبکه علمی آموزش عالی دانشگاه تهران) در جریان آخرین اخبار و اطلاعیههای دانشگاه قرار گیرند.
نظر شما :