رونمایی از سامانه‌های جدید مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه در دومین نشست سالانه دستاوردهای حوزه فناوری

۱۶ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۵:۲۷ کد : ۵۳۷۹ اخبار اخبار علمی-فناوری
تعداد بازدید:۳۰۸۷
همزمان با دومین نشست سالانه دستاوردهای حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه تهران سامانه رخ‌نمای دانشگاه تهران، سامانه موبایل، سامانه‌سپاری فرایندهای اصلی، سامانه جدید جذب اعضای هیأت علمی، سامانه انتخابات الکترونیک، سامانه رزرواسیون اقامت‌گاه‌ها و امکانات دانشگاه، طرح تحول به توان دانشجو و مرکز داده پشتیبان رونمایی شد.
رونمایی از سامانه‌های جدید مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه در دومین نشست سالانه دستاوردهای حوزه فناوری

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، دومین نشست سالانه دستاوردهای حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه تهران با حضور دکتر نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران؛ دکتر محمد رحیمیان، معاون پژوهشی دانشگاه؛ دکتر لک‌زایی، مدیرعامل بانک ملت؛ دکتر هاشمی، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و فضای دانشگاه، چهارشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۶، در تالار علامه امینی کتابخانه مرکزی برگزار شد.

در این نشست دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه را پیشخوان دانشگاه خواند که همه کارکنان دانشگاه از عملکردها و موفقیت‌ها‌ی آن استفاده می‌کنند و در ورای این موفقیت کارشناسان مرکز در حال تلاش و فعالیت هستند.

وی تاکید کرد که حوزه آی‌تی از حوزه‌هایی است که کاربران فقط پیشخوان آن را می‌ببیند، ولی باید بدانند بسیاری از فعالیت‌ها، برنامه‌ها و پروژه‌ها باید اجرا شود تا یک سامانه و برنامه برای کاربران قابل استفاده شود.

وی ضمن ابراز خوشحالی از اینکه دانشگاه تهران از نیروی کارشناسی خود برای اجرای پروژه‌هایش در این حوزه استفاده می‌کند، ابراز امیدواری کرد که دانشگاه بتواند در این حوزه طرف مشورت سایر دانشگاه‌های کشور نیز قرار گیرد.

رئیس دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه آی‌تی بخش‌جدایی‌ناپذیر همه تکتولوژی‌هاست افزود: «ما به عنوان کسانی که آی‌ تی را در همه حوزه‌ها آموزش می‌دهیم و در همه رشته‌های مرتبط با این حوزه تولید محتوا می‌کنیم انتظار می‌رود که جزو بهترین‌ها باشیم، ولی در آغاز راه هستیم».

وی با اشاره به مأموریت بین‌المللی‌سازی دانشگاه تاکید کرد: «پیشخوان و پیشانی نمایش این فعالیت‌ها مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه است و استفاده از سامانه‌های ما برای کاربران غیرایرانی مانند کاربران ایرانی قابل استفاده و در لحظه ورود به این فضا باید حداقل امکانات برای این کاربران فراهم باشد».

رئیس دانشگاه تهران سامانه‌های مرکز را بسیار قابل استفاده توصیف کرد که مورد استقبال سایر دانشگاه‌ها نیز قرار خواهد گرفت. وی سامانه گرنت را تحول بزرگی در پژوهش دانشگاه خواند که خود منجر به ایجاد یک فرهنگ در این حوزه می‌شود.

دکتر نیلی احمدآبادی در ادامه افزود: «برخی سامانه‌ها تغییر فرهنگ را به دنبال دارد و وسیله‌ای برای ارتقای فرهنگ و تعالی سازمانی هستند».

دکتر محمود رضا هاشمی، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه، نخستین سخنران این نشست، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد سه ساله مرکز گفت: «سعی کردیم تا بتوانیم خدمات مرکز را ارتقا دهیم و اگر خود را با سایر دانشگاه‌های کشور مقایسه کنیم وضعیت مطلوبی داریم، ولی در مقیاس جهانی هنوز با وضعیت مطلوب فاصله داریم».

وی کارهای انجام شده در مرکز را زیرساختی توصیف کرد و افزود: «کارهای زیرساختی قابل‌رویت نیستند و تنها زمانی دیده می‌شوند که مشکلی ایجاد می‌شود».

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه به پروژ‌ه‌های بزرگ این مرکز در سال ۹۶ اشاره کرد و گفت: «به دلیل حمایت‌های که داشتیم پروژه‌های بزرگی انجام دادیم که جرأت اقدام می‌طلبید».

وی برنامه‌های سال ۹۷ را ارتقای ملموس کیفیت و کاتولوگ خدمات فناوری اطلاعات و تأمین سطح متفاوتی از رضایت‌مندی کارکنان برشمرد.

دکتر هشام فیلی، معاون سامانه‌های اطلاعاتی مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه، دیگر سخنران این مراسم، فعالیت مرکز را در سه حوزه دانشجو، هیأت علمی و پرسنل تشریح کرد.

وی فعالیت‌های موفق مرکز در حوزه دانشجویی را بهبود وضعیت ثبت نام، طرح پایش سلامت جسم و روان، تطبیق خودکار واحدهای آموزشی، فرایند خودکار صدور دانشنامه برشمرد و در حوزه اعضای هیأت علمی فرایند شغلی اعضای هیأت علمی، سایت رخ‌نما، استقرار کاتالوگ پست‌های اجرایی و خودکار شدن فرایند ثبت حق مدیریت و در حوزه کارکنان سیستم عملکرد کارکنان، سامانه رزرواسیون اقامت‌گاه‌ها و امکانات و سامانه انتخابات الکترونیک را تشریح کرد.

معاون سامانه‌های اطلاعاتی مرکز فناوری اطلاعات یکی از مهم‌ترین پروژه‌‌ها را ارتقای سایت ut.ac.ir دانست که کل پایان‌نامه‌های دانشگاه تهران را می‌توان در آن جست‌وجو کرد.

در این نشست که با هدف معرفی آخرین دستاوردهای حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه تهران؛ ایجاد بستری برای تعامل و تسهیم تجربه‌های حوزه فناوری اطلاعات عرصه آموزش عالی کشور؛ تقدیر از دست‌اندرکاران تأثیرگذار توسعه فناوری اطلاعات در دانشگاه تهران؛ تعامل مستقیم بدنه فناوری اطلاعات دانشگاه تهران با مدیران دانشگاه و با حضور مدیران ارشد ستادی دانشگاه، رؤسای پردیس‌ها، دانشکده‌ها و مراکز مختلف دانشگاه تهران، مدیران فناوری اطلاعات دانشگاه‌های سطح یک کشور، مدیران شرکت‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات عرصه مدیران عالی کشور، مدیران و کارشناسان فناوری اطلاعات دانشگاه تهران، کارشناسان کلیدی حوزه‌های کارکردی دانشگاه تهران برگزار شد، از مدیران، کارشناسان، دانشجویان و بهره‌برداران فعال و تأثیرگذار توسعه فناوری اطلاعات در دانشگاه تهران با اهدای لوح و تندیس تقدیر شد.


( ۲ )

نظر شما :