برگزاری «کنفرانس بینالمللی حفاظت و اتوماسیون در سیستمهای قدرت» در دانشکدگان فنی دانشگاه تهران
به گزارش روابطعمومی دانشگاه تهران، دکتر مجید صنایعپسند، در مراسم افتتاحیه کنفرانس بینالمللی حفاظت و اتوماسیون در سیستمهای قدرت در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشکدگان فنی دانشگاه تهران که با حضور مدیران بخش صنعت برق، استادان، دانشجویان و کارشناسان برگزار شد، گفت: «هدف این کنفرانس برداشتن گامی برای حل مشکلات موجود در صنعت است. به همین دلیل در کمیته اجرایی از صنعت دعوت و نظرخواهی کردیم و کوشیدیم مشکلات مورد نظر صنعت، به خصوص در بحث اتوماسیون را در این کنفرانس ارائه دهیم تا بتوانیم راهی برای حل مشکلات کشور در این حوزه بیابیم.»
استاد دانشکدگان فنی با اشاره به نقاط ضعف سیستم حفاظتی کشور گفت: «تأکید کنفرانس بر نیروهای تجدیدپذیر است و یک پنل تخصصی در این زمینه برگزار خواهد شد. همچنین برای نخستین بار در این کنفرانس، بحث امنیت سایبری مطرح شده است تا بتوانیم به این موضوع مورد نیاز کشور که تا به حال به صورت جدی به آن پرداخته نشده است، بیشتر بپردازیم.»
رئیس دانشکده برق و کامپیوتر دانشکدگان فنی دانشگاه تهران بحران جدی در کشور بعد از برق را را بحران آب دانست و افزود: «نسخه جدید نیروگاههای خورشیدی، در سطح آب نصب میشود و علاوه بر تولید برق، از تبخیر آب جلوگیری میکند. میتوان پیشبینی کرد که تا سال ۲۰۳۰ نیروگاههای خورشیدی تبدیل به نیروگاههای شناور در سطح آب خواهد شد.»
همچنین دکتر محمدحامد صمیمی، دبیر اجرایی کنفرانس در سخنانی با تأکید بر اینکه این دوره کنفرانس بر خلاف ادوار پیشین وزن صنعتی بیشتری دارد، گفت: «بیشتر افراد حاضر در این کنفرانس، از صنعت هستند و محورهای کنفرانس بر اساس موضوعات روز صنعتیِ حوزه حفاظت و اتوماسیون تنظیم شده است. یکی از مهمترین مسائل امروزین کشور، ناترازی انرژی است و برنامه دولت، جبران آن از طریق انرژیهای تجدیدپذیر از جمله سلولهای خورشیدی است. از این رو یکی از محورهای اصلی این کنفرانس، انرژیهای تجدیدپذیر و چالشهای این حوزه در آینده تعیین شده است.»
دکتر صمیمی با اشاره به پررنگ کردن موضوع اتوماسیون در این دوره گفت: «در نمایشگاه جانبی این کنفرانس علاوه بر صنایع مستقیماً مرتبط با برق، برای نخستین بار شرکتهای پتروشیمی و نفتی که از اتوماسیون استفاده میکنند، دعوت شدهاند. لذا میتوان گفت این کنفرانس گردهمایی بین تمامی مهندسین صنعت برق ایران است که با حفاظت و اتوماسیون سروکار دارند.»
دبیر اجرایی کنفرانس افزود: «رویداد مهم دیگر در حاشیه این کنفرانس، برگزاری مسابقه امنیت سایبری است که برای اولین بار برگزار میشود. دانشجویان، دانشآموختگان و متخصصان شرکتکننده در این مسابقه، با دستگاههای ارتباطی موجود گروهها سعی میکنند در فضایی همانند فضای حملات سایبری، توانایی خود را برای نفوذ به لینک ارتباطی بیازمایند.»
دکتر صمیمی درباره دیگر بخشهای کنفرانس گفت: «این کنفرانس دوروزه شامل چهار بخش ارائه مقاله و ۲۴ کارگاه آموزشی است. این کارگاهها توسط شرکتهای متخصص مرتبط ارائه میشوند و به موضوعات روز اختصاص دارند.»
گفتنی است این کنفرانس با هدف فراهم کردن بستری برای تبادل دانش و تجربه و ارتباط بین دانشگاه و صنعت در روزهای روزهای سهشنبه و چهارشنبه ۱۸ و ۱۹ دیماه جاری در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشکدگان فنی دانشگاه تهران برگزار میشود.
نظر شما :