دکتر مقیمی در مراسم کلنگ‌زنی ساختمان نوآوری مهندسی عمران دانشگاه تهران خبر داد:

ساختمان نوآوری دانشکده عمران مأمنی برای پیشگامی دانشگاه تهران در بهره‌گیری از فناوری‌های جدید و پیشگامی در پروژه‌های نوآورانه عمرانی | ساختمان نوآوری مهندسی عمران به عنوان نمادی از نقش‌آفرینی دانش‌آموختگان در همکاری با دانشگاه تهران

ایجاد شبکه نخبگانی دانشگاه تهرانی‌های داخل و خارج کشور برای تقویت مأموریت‌های دانشگاه کارآفرین
۰۵ دی ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۱ کد : ۳۸۸۰۳ اخبار اخبار ستادی خبر
تعداد بازدید:۱۰۹۲
رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه ساختمان مرکز نوآوری دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تهران با مشارکت جمعی از دانش‌آموختگان دانشگاه تهران احداث می‌شود، تاکید کرد: در احداث ساختمان‌های جدید دانشگاه تهران به دنبال این هستیم که نمادهایی از تحول در معماری و استفاده از فناوری‌های جدید ساختمانی معرفی کنیم.
ساختمان نوآوری دانشکده عمران مأمنی برای پیشگامی دانشگاه تهران در بهره‌گیری از فناوری‌های جدید و پیشگامی در پروژه‌های نوآورانه عمرانی | ساختمان نوآوری مهندسی عمران به عنوان نمادی از نقش‌آفرینی دانش‌آموختگان در همکاری با دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران روز دوشنبه ۴ دی ماه در در حاشیه مراسم کلنگ‌زنی ساختمان مرکز نوآوری دانشکده مهندسی عمران که در محل تالار شهید رجب‌بیگی دانشکدگان فنی برگزار شد، با بیان اینکه ساختمان نوآوری دانشکده مهندسی عمران با مشارکت جمعی از دانش‌آموختگان دانشگاه تهران احداث می‌شود، گفت: حلاوت کار زمانی دوچندان می‌شود که خود دانشگاه تهرانی‌ها به عرصه توسعه دانشگاه از منظر توسعه کالبدی و همچنین گسترش کارکردها و مأموریت‌ها ورود می‌کنند. از این جهت، این ساختمان تبدیل به نمادی از نقش‌آفرینی دانش‌آموختگان دانشگاه تهران در حوزه عمرانی کشورمان می‌شود.
رئیس دانشگاه تهران با قدردانی از نگاه متواضعانه خیرین نیک‌اندیش که از عملیات احداث این پروژه حمایت می‌کنند، تاکید کرد: وقتی دوستداران علم و دانشگاه تهران، بدون هیچ منتی، از سرمایه شخصی خویش برای توسعه دانش و دانایی سرمایه‌گذاری می‌کنند، وظیفه ما خیلی سنگین‌تر می‌شود. بنابراین ما مسئولان دانشگاه باید تلاش مضاعفی داشته باشیم.
مؤسس و رئیس کرسی کارآفرینی یونسکو در جمهوری اسلامی ایران افزود: احداث ساختمان نوآوری علاوه بر توسعه فضای فیزیکی دانشگاه، یک پیام مهمتر نیز در زمینه محتوایی به ویژه برای تحقق مأموریت نوآوری دارد. از این حیث که از نظر محتوایی هم بتوانیم آثاری به مراتب بیش از آن چیزی که از ساختمان و محیط فیزیکی این مجموعه نصیب دانشگاه می‌شود، برای کشور عزیزمان دستاورد داشته باشیم و برای تربیت دانش‌آموختگان مبتکر، کارآفرین و کارآمد مورد استفاده قرار بگیرد.
استاد دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران ابراز امیدواری کرد: مرکز نوآوری دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تهران بستر و مأمنی برای تحقق ابتکارات جدید اساتید و دانشجویان شود و خود دانشگاه جهت بهره‌گیری از خروجی‌های این مجموعه نوآورانه در راستای اجرای طرح‌ها و پروژه‌های ساختمانی خود پیشقدم شود. وقتی دانشگاه تهران در یک زمینه‌ای پیشقدم می‌شود، فرهنگ آن کار در کل کشور تسری پیدا می‌کند و همه از آن الگو می‌گیرند؛ لذا این جایگاه ارزشمندی که دانشگاه تهران دارد، مسئولیت همه ما را سنگین‌تر می‌کند.
وی پروژه احداث ساختمان نوآوری دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تهران را یکی از پروژه‌های بزرگ و با عظمت دانشگاه تهران برشمرد و گفت: این پروژه، یک تاریخچه نسبتاً طولانی را طی کرده است. البته امیدواریم با کلنگ‌زنی این پروژه، تاخیرهایی که در زمینه احداث آن وجود داشته است را جبران کنیم و این کار با قدرت و سرعت بیشتری انجام شود. به همین منظور کمیته پیگیری پروژه مذکور در مرکز حوزه ریاست دانشگاه تشکیل می‌شود و شخصاً مدیریت آن را برعهده خواهم داشت و در صورتی که پروژه با موانع احتمالی مواجه شد، نسبت به رفع موانع در کوتاه‌ترین زمان ممکن اقدام لازم صورت پذیرد.
رئیس دانشگاه تهران در بخش دیگر سخنانش، به کارکرد شورای عالی معماری دانشگاه تهران در عرصه طرح‌های جدید در حوزه معماری و عمرانی کشور توسط دانشگاه تهران اشاره کرد و توضیح داد: تلاش می‌کنیم در ساختمان‌های جدیدی که در دانشگاه تهران ساخته می‌شود، با همکاری مشترک اساتید دانشکدگان هنرهای زیبا و دانشکده مهندسی عمران در شورای عالی معماری دانشگاه تهران بتوانیم علاوه بر تأمین نیازهای کالبدی و فیزیکی دانشگاه در حوزه‌های مختلف، الگوهای جدید معماری را نیز در حوزه کارهای معماری و عمرانی کشورمان متناسب با پیشرفت‌های علمی روز دنیا عرضه کنیم.
دکتر مقیمی از مذاکره با چند شرکت بزرگ و همچنین قرارگاه خاتم‌الانبیاء در زمینه بهره‌گیری از فناوری‌های جدید ساختمانی در ساختمان‌های جدیدالاحداث دانشگاه تهران خبر داد و گفت: از دانشکدگان فنی دانشگاه تهران انتظار می‌رود تا در حوزه‌های مختلف مهندسی عمران پیشگام باشد.
به هر حال در این حوزه یک مقدار از فناوری‌های دنیا عقب‌تر هستیم و فناوری‌های جدید ساختمانی خیلی با احتیاط در کشورمان استفاده می‌شود که این موضوع نیازمند تحولی اساسی است و امیدوارم که این ساختمان نوآوری مهندسی عمران نقشی کلیدی در این زمینه ایفا کند.
رئیس دانشگاه تهران در محور دیگر سخنان خود، بر شبکه‌سازی در دانشگاه تاکید کرد و اظهار داشت: در دانشگاه تهران موضوعی که به صورت جدی پیگیر آن هستیم، ایجاد شبکه نخبگانی دانشگاه تهران در داخل و خارج کشور است و بنا داریم با شناسایی و برقراری ارتباط با دانشگاه تهرانی‌هایی که در خارج از کشور هستند، در قالب این شبکه نخبگانی از ظرفیت این سرمایه‌های ارزشمند برای تقویت مأموریت‌های دانشگاه در حوزه‌های آموزش، پژوهش و حوزه‌های فناورانه و دانش‌بنیان استفاده بیشتری نمائیم.
دکتر مقیمی خاطرنشان کرد: دانش‌آموختگان دانشگاه تهران در جای جای دنیا هر کدام منشأ اثر و تحولات اساسی در حوزه‌های مختلف تخصصی هستند که متأسفانه ما نتوانسته‌ایم از توان و ظرفیت این عزیزان به درستی بهره‌مند شویم. به نظر می‌رسد با ایجاد یک فضای همکاری و هم‌اندیشی می‌توانیم این ظرفیت‌ها را تجمیع کرده و برای خدمت به کشورمان، اقدام به شبکه‌سازی نمائیم.
رئیس دانشگاه تهران همچنین در آغاز این مراسم که با حضور دکتر رضا فرجی‌دانا، مهندس حبیب الله بیطرف و دکتر محمدحسن رحیمیان برگزار شد، بر بهره‌مندی از مفاخر و همه سرمایه‌های دانشگاه تهران برای توسعه دانشگاه با نگاه علمی تاکید کرد و گفت: امیدوارم در دوره جاری مدیریت دانشگاه تهران، به سهم خودمان بتوانیم مانند گذشتگان و اساتید پیشکسوت دانشگاه تهران، این مجموعه ارزشمند را که یک سرمایه ملی و ای بسا سرمایه بین‌المللی است را در گام اول حفاظت و حراست کنیم و در گام‌های بعدی بتوانیم آجری بر روی این بنای بسیار شکوهمند قرار دهیم و روز به روز در عرصه‌های مختلف شاهد سرافرازی بیشتر دانشگاه تهران باشیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، کلنگ ساختمان مرکز نوآوری دانشگاه تهران توسط دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران و مهندس محمدرضا انصاری چهره خوشنام مهندسی کشور به زمین زده شد. مهندس محمدرضا انصاری چهره کارآفرین کشور که در احداث ساختمان مرکز نوآوری دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تهران مشارکت می‌کند، در سال ۱۳۸۸ از سوی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران به عنوان مهندس برجسته کشور و در سال ۱۳۹۲ نیز به عنوان مهندس برتر کشور معرفی شد، ریاست هیأت مدیره شرکت کیسون را برعهده دارد و تاکنون ۸ بار به عنوان صادرکننده نمونه کشور انتخاب شده است.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه تهران مرکز نوآوری دانشکده مهندسی عمران دکتر مقیمی سید محمد مقیمی دکتر سید محمد مقیمی مقیمی


( ۳ )

نظر شما :