دکتر محسن قمی در دانشگاه تهران:

امروز اراده ملت‌هاست که نوید جهان بدون آمریکا را می‌دهد | مطالعات دانشگاهی در زمینه «جهان پس از آمریکا و منطقه پس از صهیونیسم» گسترش پیدا کند | انتظار از جمع‌های علمی برای نبرد اقتصادی مبتنی بر شرکت‌های دانش‌بنیان با رژیم صهیونیستی

۱۵ آبان ۱۴۰۲ | ۲۳:۲۲ کد : ۳۷۷۳۶ اخبار اخبار فرهنگی-دینی خبر
تعداد بازدید:۱۴۴
معاون امور بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری با برشمردن وظایف اساتید دانشگاه‌ها جهت آماده کردن ذهن دانشجویان برای شرایط آینده جهان، از دانشگاهیان خواست که با تشکیل گروه‌های مطالعاتی و تعریف موضوع پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها، مطالعات خود را راجع به این مسئله که جهان پس از آمریکا و منطقه پس از صهیونیسم چگونه است، گسترش دهند.
امروز اراده ملت‌هاست که نوید جهان بدون آمریکا را می‌دهد | مطالعات دانشگاهی در زمینه «جهان پس از آمریکا و منطقه پس از صهیونیسم» گسترش پیدا کند | انتظار از جمع‌های علمی برای نبرد اقتصادی مبتنی بر شرکت‌های دانش‌بنیان با رژیم صهیونیستی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محسن قمی معاون امور بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری روز دوشنبه ۱۵ آبان ماه در همایش بین‌المللی «جهانِ عاری از سلطه آمریکا و صهیونیسم» که در تالار شیخ انصاری دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: فکر می‌کنم بر مبنای فلسفه تاریخ از دیدگاه قرآن، امروز تقابل حق و باطل، جبهه مستکبر و مستضعف، تقابل ظالم و مظلوم و کوثر و تکاثر، بروز خارجی و عینی پیدا کرده است. در یک طرف مردمی غیور، شجاع و مظلوم هستند که در باریکه‌ای از کره خاکی که کل مساحتش از ۴۰ و خورده‌ای کیلومتر بیشتر نیست، با اتکای به خدا و با امید به پیروزی که خداوند به ایشان وعده داده است، حماسه می‌آفرینند. شکست راهبردی اول را که به رژیم صهیونیستی تحمیل کردند، در مرحله دوم هم با توکل به خدا و اتکا به توان خود، در تدارک دومین شکست راهبردی این رژیم در همین خرابه‌های غزه هستند؛ مردمانی کم‌نظیر امروز در غزه مشغول مبارزه هستند و در طرف دیگر یک عده اقلیتی بی‌بهره از انسانیت و آکنده از خوی سبوعیّت در صدد هستند جنایت‌های ۷۰ ساله خود را تعمیق ببخشند. امروز که یک ماه از ۷ اکتبر می‌گذرد، نمی‌توانیم بگوییم یک ماه از این حادثه گذشته است بلکه از این حادثه ۷۰ سال گذشته است.

وی افزود: هفت میلیون انسان را برای ۷۰ سال آواره کردند، اردوگاه‌هایشان را هم بمباران کردند و در این مدت ۱۵۰ جنایت دسته جمعی که وجدان بشریت را لکه‌دار کرد، رقم زدند. از سال ۲۰۰۵ تاکنون ۱۶ جنگ را به غزه تحمیل کردند و در یک ماهه اخیر هم ۱۰ هزار نفر شهید شدند. این یک عدد نیست، هر کدام آنها یک انسان است؛ ۱۰ هزار انسان، ۴ هزار کودک و غنچه پر پر شده، ۲ هزار زن؛ ۲ هزار نفر هنوز زیر آوار هستند و یونیسف می‌گوید هر روزی که می‌گذرد ۴۰۰ کودک در غزه کشته یا زخمی می‌شود و تخریب نزدیک به ۲۰ هزار واحد مسکونی. و آنچه که از این جنایت‌ها بر جای مانده است، حمایت بی دریغی است که مردم دنیا از مردم مظلوم غزه انجام می‌دهند.

معاون امور بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری تاکید کرد: نتیجه نهایی جنگ‌ها را هیچ وقت با میزان خسارتی که به طرف مقابل می‌زنند و یا با تحمیل اراده به طرف مقابل در عرصه سیاسی و جغرافیایی نمی‌سنجند؛ بلکه پیروزی در جنگ بر اساس میزان اراده و ایمان طرف مقابل سنجیده می‌شود. نه تنها در غزه، بلکه در یمن، عراق، سوریه، لبنان و بلکه توسعه دهید در الجزایر، تهران، بغداد، عمان، صنعا، بیروت و حتی نیویورک و واشنگتن و آمستردام و کپنهاک، اراده مردم است که بروز پیدا کرده است. تجمع دانشگاهیان در هاروارد را ببینید. امروز اراده ملت‌ها است که نوید جهان بدون آمریکا را می‌دهد.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: آمریکا افکار عمومی را از دست داده است و دیگر توان یک اجماع بین‌المللی را ندارد. آمریکا از نظر اقتصادی رو به افول است و حذف دلار از معاملات بین‌المللی روز به روز رنگ جدیدتری به خود می‌گیرد. همه شعارهایشان در زمینه دموکراسی و حقوق زنان و کودکان و محیط زیست رنگ باخته است و امروز خودشان که روزی مدعی این زمینه‌ها بوده‌اند، در جایگاه متهم قرار دارند. این وضعیت، جهان بدون آمریکا و منطقه بدون صهیونیسم را نوید می‌دهد و ما داریم نشانه‌هایش را می‌بینیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محسن قمی با یادآوری وظایف اساتید دانشگاه‌ها جهت آماده کردن ذهن دانشجویان به عنوان امیدهای آینده برای شرایط آینده جهان، گفت: انتظاری که از جمع‌های علمی و فرهیخته می‌رود، تلاش برای نبرد اقتصادی مبتنی بر شرکت‌های دانش‌بنیان با رژیم صهیونیستی است. پاشنه آشیل رژیم صهیونیستی، اقتصاد مبتنی بر شرکت‌های دانش‌بنیان است. ۱۸ درصد GDP این نظام جعلی از شرکت‌های دانش‌بنیان تامین می‌شود. پاشنه آشیل رژیم صهیونیستی همین شرکت‌های دانش‌بنیان است. نحوه مبارزه با این اقتصاد، برعهده اساتید است؛ از این جهت که اول خودمان در زمینه اقتصاد دانش‌بنیان عقب نمانیم و این موضوع رویکرد و نحوه مبارزه با رژیم صهیونیستی را نشان می‌دهد.

وی با بیان انتظار از دانشگاهیان به منظور شناخت شکاف‌های داخلی رژیم صهیونیستی و تمرکز بر مشکلات جمعیت‌شناسی این رژیم جعلی، گفت: امروز نقطه عطفی است که اگر بر روی آن تمرکز کنیم، می‌تواند تغییر ماهیت این رژیم را به دنبال داشته باشد. یک وضعیت نابهنجاری درون رژیم صهیونیستی ایجاد شده است که اگر این شکاف خوب شناخته شود و بر روی این شکاف تمرکز و تعمیق کنیم، فردایی که درگیری غزه تمام شود، تازه شروع این شکاف‌ها خواهد بود. اینها را باید شناخت و تعمیق بخشید.

وی از گسترش ظرفیت مردمی برای آمادگی جهت جهان بدون آمریکا و منطقه بدون صهیونیسم، به عنوان انتظار دیگر از جمع‌های علمی و دانشگاهی یاد کرد و اظهار داشت: تلاش کنیم که فرهنگ کمک به ثمن‌های تحریم‌کننده کالاهایی که در اراضی اشغالی تولید می‌شوند، توسعه پیدا کند. ضمن اینکه مسئله این تحریم‌ها را باید گسترده کنیم، مردم را هم از تاثیر این تحریم‌ها آگاه کنیم. همچنین روشنگری افکار عمومی منطقه نسبت به اقداماتی که برخی کشورهای اسلامی در کمک به رژیم صهیونیستی انجام می‌دهند، از انتظاراتی است که از اساتید محترم و نیروهای جوان و دانشگاهی داریم.

حجت‌الاسلام والمسلمین قمی خطاب به چهره‌های علمی و دانشگاهی متعهد و استکبارستیز تاکید کرد: نخبگان و نیروهای فعال مانند خودتان را در گوشه و کنار جهان شناسایی کنید و با تشکیل گروه‌های مطالعاتی و تعریف موضوع پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها، مطالعات خود را راجع به این مسئله که جهان پس از آمریکا و منطقه پس از صهیونیسم چگونه است، گسترش دهید.

کلید واژه ها: غزه آمریکا دانشگاه تهران


( ۱ )

نظر شما :