باغ گیاه‌شناسی جزیره قشم در اختیار دانشگاه تهران قرار گرفت | آغاز عملیات ساختمانی پردیس بین‌المللی خلیج فارس دانشگاه تهران | رشته‌های پردیس قشم دانشگاه تهران بر اساس آمایش راه‌اندازی می‌شود

۰۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۷ کد : ۳۳۱۸۲ اخبار اخبار ستادی خبر
تعداد بازدید:۴۸۱
معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران اعلام کرد: باغ گیاه‌شناسی در جزیره قشم با وسعت بیش از ۸ هکتار در اختیار دانشگاه تهران قرار گرفت.
باغ گیاه‌شناسی جزیره قشم در اختیار دانشگاه تهران قرار گرفت | آغاز عملیات ساختمانی پردیس بین‌المللی خلیج فارس دانشگاه تهران | رشته‌های پردیس قشم دانشگاه تهران بر اساس آمایش راه‌اندازی می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر احمد نوحه‌گر معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران امروز چهارشنبه در ششمین نشست معاونان اداری و مالی واحدهای دانشگاه تهران که در جزیره قشم در حال برگزاری است، از عملیاتی شدن توافقنامه دانشگاه تهران و سازمان منطقه آزاد قشم خبر داد و گفت: بر اساس این توافق‌نامه، باغ بسیار زیبای گیاهشناسی در جزیره قشم با وسعت بیش از ۸ هکتار در اختیار دانشگاه تهران قرار گرفت.

عضو هیأت رئیسه دانشگاه تهران از آغاز عملیات طراحی و احداث فضای اقامتی، آموزشی و رفاهی ویژه پردیس بین‌الملل خلیج فارس دانشگاه تهران در آینده نزدیک در جزیره قشم خبر داد و گفت: همچنین در حال حاضر عملیات ساختمانی ۲۱ کلاس درس برای پردیس بین‌المللی قشم آغاز شده است و اولین دوره پذیرش دانشجو در این پردیس دانشگاه تهران در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲ - ۱۴۰۱ صورت می‌گیرد.

وی با اعلام اینکه روز جمعه ۵ اسفند ماه آخرین مهلت ثبت‌نام متقاضیان تحصیل در پذیرش بدون آزمون رشته‌های کارشناسی ارشد و دکتری پردیس‌های بین‌الملل قشم، کیش، ارس و کاسپین دانشگاه تهران است، خاطرنشان کرد: مصاحبه از داوطلبان، از ۱۰ تا ۱۲ اسفند ماه ۱۴۰۱ آغاز خواهد شد.

دکتر نوحه‌گر با بیان اینکه ایران اسلامی به شدت به مدیران علم محور، دانش محور، پژوهش محور و اندیشه محور نیاز دارد، تاکید کرد: راه‌اندازی پردیس بین‌المللی خلیج فارس دانشگاه تهران و واگذاری یک مجموعه باکیفیت به دانشگاه تهران که با حضور رئیس دانشگاه تهران صورت گرفت، با نگاه ویژه سازمان منطقه آزاد قشم ممکن شد.

عضو هیأت رئیسه دانشگاه تهران درباره تعیین رشته‌های پردیس بین‌المللی خلیج فارس بر اساس آمایش آموزش عالی نیز اعلام کرد: رشته‌های این پردیس بین‌المللی بیشتر در محدوده مزیت‌های نسبی موجود در جنوب کشور اعم از نفت و گاز، علوم دریایی، مهندسی سواحل، مدیریت و … خواهد بود.

استاد دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران در پایان تاکید کرد: برای اینکه کشوری توسعه‌یافته داشته باشیم، باید فکر توسعه یافته داشته باشیم. وظیفه ذاتی دانشگاه پاسخ به چالش‌های کشور است که این مستلزم حضور در مناطق مختلف کشور می‌باشد که یکی از مهمترین این مناطق، جزیره قشم است.
 

رئیس پردیس بین‌المللی خلیج فارس دانشگاه تهران معرفی شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر افشار فتح‌الهی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم نیز در این نشست که با معرفی دکتر فضل‌الله باقرزاده استاد دانشگاه تهران به عنوان رئیس جدید پردیس بین‌المللی خلیج فارس (قشم) دانشگاه تهران همراه بود، اظهار کرد: اگر پیگیری‌ها از جنس پیگیری‌های مجدانه و مستمر دکتر نوحه‌گر معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران نبود، راه‌اندازی پردیس بین‌المللی خلیج فارس دانشگاه تهران در قشم به نتیجه نمی‌رسید. به عنوان یک مسئول اجرایی، تاکنون در میان دانشگاهیان، نظیر دکتر مقیمی رئیس دانشگاه تهران و دکتر نوحه‌گر، به این شکل پیگیر و عملیاتی ندیده بودم.

دکتر فتح‌الهی با بیان اینکه برای استفاده از ظرفیت‌های جزیره قشم نیازمند دانش روز و انتقال تکنولوژی هستیم، خاطرنشان کرد: علت اینکه به دانشگاه تهران زحمت داده‌ایم این است که ما ضرورت و نیاز به انتقال دانش به صنعت را حس می‌کنیم.
 

یک خاطره درباره دفتر ارتباط با صنعت در یک دانشگاه
وی افزود: در دوران تحصیل در مقطع کارشناسی رشته مهندسی صنایع، هر بار که به دفتر ارتباط صنعت با دانشگاه در دانشگاه محل تحصیل خود مراجعه کردم، درب این دفتر بسته بود و فقط یک عنوان از ارتباط صنعت و دانشگاه مطرح بود. اکنون امیدواریم که با حضور دانشگاه‌های مختلف در جزیره قشم بخصوص دانشگاه تهران، انتقال دانش به حوزه‌های مورد نیاز این منطقه صورت گیرد.
 

دانشگاه تهران برای تدوین سند جامع مبتنی بر علم برای قشم پیشقدم شود
حجت‌الاسلام والمسلمین حاجبی، امام جمعه قشم نیز در این نشست گفت: انتظار این است که دانشگاه‌ها برای حل مسائل و مشکلات کشور کمک دهند. در همین راستا نیاز است که جزایر ما با آینده‌پژوهی اداره شوند. این در حالیست که توسعه‌ها و مدیریت‌های سفارشی و تصمیمات شتابزده و ضرب‌الاجلی به جزایر کشور ضربه می‌زند.

وی راه‌اندازی پردیس بین‌المللی دانشگاه تهران در جزیره قشم را فرصت بسیار بزرگی برای این جزیره و همه جزایر خلیج فارس دانست و خواستار شد: دانشگاه تهران در زمینه تدوین سند پیشرفت و توسعه جزایر خلیج فارس و تدوین سند جامع مبتنی بر علم برای قشم پیشقدم شود و در این زمینه از جامعه محلی و تجربه‌ها و علوم مختلف نیز استفاده شود.

امام جمعه قشم با اشاره به فعالیت ۱۱ واحد دانشگاهی در قشم اعم از پیام نور، آزاد اسلامی، علمی کاربردی، فرهنگیان و پردیس‌های دانشگاه‌های مختلف، از مراکز و واحدهای دانشگاهی فعال در جزیره قشم خواستار شد تا در حوزه ارتقای فرهنگی و اجتماعی جزیره قشم، سهم و نقش خود را بیش از این ادا کنند.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه تهران شورای معاونین اداری و مالی


( ۳ )

نظر شما :