حضور استادان دانشگاه تهران در شانزدهمین همایش علمی- بین‌المللی لیخاچف روسیه

۱۱ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۵:۰۰ کد : ۳۲۴۸ اخبار اخبار توسعه‌ای
تعداد بازدید:۲۸۳۶
شانزدهمین همایش علمی- بین‌المللی لیخاچف‌، ۲۹ اردیبهشت تا یکم خرداد سال جاری در سن پترزبورگ روسیه، با حضور استادان دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در این همایش دکتر سعیدرضا عاملی، رییس دانشکده مطالعات جهان، ‌ دکتر نسرین مصفا، عضو هیأت علمی گروه روابط بین‌الملل دانشکده حقوق و علوم سیاسی، حضور فعال داشتند.

این همایش در سه نشست تحت عناوین، «چالش‌های جهانی و منافع ملی»، «اقتصاد، جهانی شدن و منافع ملی»، «روندهای ملی، بین‌المللی و منافع ملی» برگزار شد.

دکتر سعیدرضا عاملی در این مراسم با اشاره به این موضوع که آمریکا منشأ اصلی چالش‌های جهانی و به خطر انداختن منافع ملی کشورها است، گفت: «به نظر می‌رسد باید مرجع اصلی و محوری چالش‌های جهانی را در ابعاد گسترده شناخت و تحلیل کرد. اگر به ‌جای چالش‌های جهانی فقط نام آمریکا را بگذاریم، به‌راحتی می‌توان مرجع چالش‌های جهانی را هم در بُعد منافع ملی سایر کشورها و هم در حوزه چالش‌های سیاسی، فرهنگی و روابط بین‌المللی پیدا کرد.»

در ادامه این نشست‌ها دکتر سعیدرضا عاملی موضوع «بازاریابی یکپارچه ارتباطی» (IMC) را مطرح کرد که محل بحث و گفتگوی اعضای میزگرد قرار گرفت. وی در توضیح این ایده گفت: «از دهه ۱۹۵۰ به بعد شاهد شکل‌گیری اندیشه و رویکرد دانش یکپارچه در بارۀ پدیده‌های اجتماعی بوده‌ایم. آغاز این نوع نگاه در حوزه بازاریابی این نتیجه را در پی داشت که، فروش بیشتر نمی‌تواند صرفاً یک هدف اقتصادی باشد و یک شرکت را به نتیجه مطلوب برساند، بلکه در بازار رقابتی باید به همه عوامل مرتبط با انتخاب خریدار مانند کیفیت و برتری تولید نسبت به سایر تولیدها، ضمانت‌ها و حمایت‌های بعدی، استمرار در ارائه خدمات و کیفیت و همچنین احترام به مشتری توجه کرد.

همچنین وی، «عصبیت‌های سیاسی»، «تجارت جنگ»، «بازنمایی یا وساطت رسانه‌ای در انعکاس واقعیت‌های اجتماعی» را سه مانع اساسی برای حل منازعات ملی و بین‌المللی دانست.

شایان ذکر است، این همایش به نام «دمیتری سرویچ لیخاچف(dmitry Sergeyevich Likhachov)» از اندیشمندان بزرگ ادبیات و فرهنگ‌شناسی روسیه، نام‌گذاری شده و در واقع لیخاچف نماد تقویت استقلال فرهنگی روسیه محسوب می‌شود، که همواره نگاهی انتقادی به فرهنگ‌های بیگانه داشته است.


( ۴ )

نظر شما :