دکتر خنیفر استاد دانشگاه تهران:

شهید سلیمانی مردی از جنس سلوک و حکمرانی عارفانه است | زندگی شهید سلیمانی "مشی حرفه‌ای" را به ما آموخت

۱۶ دی ۱۴۰۱ | ۱۶:۰۶ کد : ۳۲۳۳۷ اخبار اخبار فرهنگی-دینی خبر
تعداد بازدید:۳۷۴
دکتر خنیفر استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه شهید سلیمانی مردی از جنس سلوک و حکمرانی عارفانه است، گفت: زندگی شهید سلیمانی به ما آموخت که برای مؤثر بودن و خدایی شدن می‌توان از تمام جنجال‌های سیاسی و بازار مکاره احزاب ارتفاع گرفت.
شهید سلیمانی مردی از جنس سلوک و حکمرانی عارفانه است | زندگی شهید سلیمانی "مشی حرفه‌ای" را به ما آموخت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر حسین خنیفر، استاد دانشگاه تهران در سومین سالگرد شهادت سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه تهران، شهید سلیمانی را یک فرمانده مؤلف، یک بسیجی باهوش، آینده‌نگر، دشمن‌شناس و دقیق دانست و افزود: شهید سلیمانی مورد وثوق مقام معظم رهبری و تمام ارکان نظام بود، یک فرمانده کم حرف که با صدای بلند می‌اندیشید، با عمل حرف می‌زد و از عمل حرف نمی‌زد.

دکتر خنیفر با بیان اینکه شهید سلیمانی نمونه بزرگ مردانی است که به تعبیر قرآن، عهد و پیمانی که با خدا بستند کاملاً وفا کرده و هیچ عهد خود را تغییر ندادند، خاطرنشان کرد: «قاسم سلیمانی»، نه «کُشته»، که «کِشته» شد. او از این کالبد جسم خروج کرد اما به ملکوت عروج کرد؛ آن هم نه فقط در بوستانی به وسعت ایران، که در «مَزرعی به گستره هستی». «بذلِ جان» آن مجاهد، «بَذرِبینشی» گشت و در دل تمامی آزادی‌خواهان، صلح‌طلبان و ستم‌ستیزان کاشته شد.

استاد دانشگاه تهران، پنج ویژگی لبخند (ارتباط مؤثر)، آرامش (اعتماد به نفس بالا)، توکل و دوراندیشی، ساده‌زیستی و جهان‌وطنی بودن را از ویژگی‌های بارز شهید سلیمانی برشمرد و گفت: شهید سلیمانی در عین حال از پنج خصلت غیبت، تخریب و تحزب، بد دلی و غرور، بدقولی و جایگاه‌طلبی وجاه‌جویی به دور بود.

وی افزود: شهید سلیمانی کارنامه داشت چون برنامه داشت و ساکن سرزمین حسرت نبود چون اهل حرکت بود و از جمود و سکون دور بود؛ مطمئنم در هر حوزه‌ای وارد می‌شد قهرمان بود.

استاد دانشگاه تهران در ادامه به تشریح ۱۰ درس مدیریتی از زندگی شهید سلیمانی پرداخت و گفت: زندگی شهید سلیمانی به ما آموخت که گاه یک نفر در یک کشور بزرگ و تاریخی و دینی می‌تواند ناجی و آرامش‌بخش باشد. همچنین شهید سلیمانی تعریف عملی مدیریت را به نمایش گذاشت که اوج تعاریف مدیریت بود و آن اینکه مدیریت یعنی کار در محدودیت‌ها و موفقیت در پایان یاس.

وی افزود: زندگی این شهید به ما آموخت در عصر بارش فتنه و وزش بادهای سموم روغن‌فکران و خردقوزان می‌توان "مرگ آگاه" بود. این شهید سعید به ما آموخت آغاز بصیرت، مرحله شناخت خود و دیگران است.

دکتر خنیفر با بیان اینکه زندگی شهید سلیمانی آرامش در عین صلابت را به ما آموخت و به ما یا داد برای خدایی شدن باید روح پرستنده داشت، خاطرنشان کرد: شهید سلیمانی نیایشگاه متحرک، اهل شرع، اهل مدارا و مدیریت بود.

استاد دانشگاه تهران، یک آموزه شهید سلیمانی را "داشتن آرمان" دانست و گفت: زندگی شهید به ما آموخت انسان دارای آرمان همیشه خاطر آسوده است. زندگی شهید به ما آموخت برای الگو شدن باید خصلت پیامبرانه داشت و آن مردم‌داری است.

کلید واژه ها: سردار سلیمانی کرسی آزاد اندیشی معاونت فرهنگی و اجتماعی


( ۱ )

نظر شما :