رئیس دانشگاه تهران در بازدید از دانشکده فنی فومن خبر داد:

برنامه دانشگاه تهران برای تقویت و توسعه واحدهای اقماری دانشگاه | ضرورت حضور دانشگاه تهران در اقصی نقاط کشور به واسطه رسالت ملی | تاکید بر ارتقای خدمات رفاهی و تغذیه دانشجویان

۱۶ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۵ کد : ۳۰۴۷۹ اخبار اخبار ستادی خبر
تعداد بازدید:۵۲۵
رئیس دانشگاه تهران از برنامه تقویت و توسعه واحدهای اقماری دانشگاه تهران خبر داد و گفت: به دنبال حضور فیزیکی دانشگاه در جای جای ایران هستیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران پیش از ظهر امروز چهارشنبه ۱۶ شهریور ماه در جریان بازدید از دانشکده فنی فومن، با بیان این مطلب افزود: برای مدیریت دانشگاه تهران هیچ تفاوتی بین دانشکده‌ها و پردیس‌های اقماری با دانشکده‌ها و پردیس‌های مرکزی دانشگاه وجود ندارد و چه بسا دید ویژه‌ای هم نسبت به مجموعه‌های اقماری دانشگاه داشته باشیم و با همین نگاه به دنبال تقویت و توسعه واحدهای اقماری هستیم.

رئیس دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: در نگاه اول ممکن است این طور به نظر ‌آید که حضور دانشگاه در نقاطی غیر از مرکز، هزینه‌‌ساز باشد ولی با نگاهی عمیق می‌بینیم که گسترش حضور فیزیکی دانشگاه در نقاط مختلف، ما را ریشه‌دارتر می‌کند.

دکتر مقیمی با اشاره به بازآرایی ساختار پژوهش و فناوری دانشگاه تهران، گفت: بر این اساس، شعبه‌های پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در دانشکده‌ها و پردیس‌های دانشگاهی در حال راه‌اندازی است و انتظار داریم راه‌اندازی و فعال‌سازی شعبه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در فومن تسریع شود.

وی ضمن تجلیل از مهندس موسوی رهپیما، بر استفاده از ظرفیت واقف دانشکده فنی فومن در بحث‌های ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه، خاطرنشان کرد: بکارگیری ظرفیت علمی و تخصصی اساتید و دانشجویان دانشکده فنی فومن برای حل مسائل صنعت از طریق کسب‌وکارهای خیر کارآفرین این مجموعه از جمله زمینه‌هایی است که ضمن مهارت‌ورزی دانشجویان و زمینه‌سازی اشتغال آنها، کسب درآمدزایی برای اساتید و دانشکده، می‌تواند افزایش تاثیرگذاری دانشکده فنی فومن در توسعه این شهرستان و همچنین استان گیلان را به دنبال داشته باشد.

رئیس دانشگاه تهران همچنین در تشریح رویکرد دانشگاه در زمینه مدیریت فعالیت‌های عمرانی و توسعه‌ای، اظهار داشت: نگاه مبتنی بر پیشرفت می‌گوید که فعالیت‌های توسعه‌ای باید بر اساس اصل تقدم هزینه‌ها بر درآمدها شکل بگیرد، یعنی ابتدا اولویت‌ها و نیازها احصا می‌شود و حتی اگر درآمدها برای تحقق اولویت‌ها کافی نبود، برای تأمین منابع تدبیر لازم صورت گیرد. این درحالیست که اگر نگاه‌مان در امور توسعه‌ای و عمرانی مبتنی بر اصل تقدم درآمدها بر هزینه‌ها باشد، ناچار به حفظ وضع موجود خواهیم بود و برنامه‌های توسعه‌ای متوقف خواهد شد.

وی افزود: بنابراین ضروری است دانشکده فنی فومن با تدوین برنامه توسعه‌ای با مشارکت سازمان سرمایه‌گذاری دانشگاه، منابع مالی مورد نیاز را در راستای ماموریت خود، پیش‌بینی نموده و نسبت به کسب درآمد اختصاصی مورد نیاز اقدام نماید.

دکتر مقیمی در زمینه ارتقای خدمات دانشجویی نیز تاکید کرد: علیرغم هزینه‌های سنگین خدمات رفاهی و تغذیه دانشجویی، در ارتباط با مسائل رفاهی و صنفی دانشجویان باید دید پدرانه داشته باشیم و لازم است به نیازها، شرایط و انتظارات دانشجویی توجه ویژه داشته باشیم و هیچ‌گاه کمبود بودجه نباید منجر به کاهش این نوع خدمات شود.

رئیس دانشگاه تهران به همراه حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر کرمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران، دکتر علی مبینی دهکردی رئیس سازمان توسعه و سرمایه‌گذاری و دکتر مهدی شهبازی مشاور رئیس دانشگاه و رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران از بخش‌های مختلف دانشکده فنی فومن بازدید کردند.

 

گزارش تصویری | بازدید رئیس دانشگاه تهران از دانشکده فنی فومن

کلیدواژه‌ها: دانشکده فنی فومن بازدید دکتر سید محمد مقیمی سید محمد مقیمی دکتر مقیمی مقیمی


( ۴ )

نظر شما :