سرانه فرهنگی و ورزشی دانشجویان دانشگاه تهران از ۷ به ۱۸ درصد میرسد
با افتتاح چندین طرح بزرگ فرهنگی و ورزشی تا سال ۱۳۹۵، سرانه فرهنگی و ورزشی دانشجویان دانشگاه تهران، از ۷ به ۱۸ درصد میرسد.
دکتر مجید سرسنگی، معاون فرهنگی دانشگاه تهران گفت: «زیرساختهای فرهنگی، هنری و ورزشی دانشگاه، متناسب بارشد جمعیت دانشجویی رشد نکرده است».
به گزارش روابطعمومی دانشگاه تهران، دکتر سرسنگی که در نشست خبری با خبرنگاران، درباره برنامههای این معاونت سخن میگفت، با اعلام این مطلب افزود: «به دلیل قدمتی که دانشگاه تهران دارد، در زیرساختها و فضاهای فرهنگی و ورزشی دانشگاه دچار مشکل است و باید فضاهای فرهنگی و ورزشی، متناسب با رشد جمعیت دانشجویی افزایش یابد».
معاون فرهنگی دانشگاه افزود: «در این راستا، یک مجموعه ورزشی در فضایی به متراژ دههزار مترمربع در خیابان ادوارد براون احداث میشود که بزرگترین و مجهزترین مجموعه ورزشی دانشجویی تهران خواهد شد و علاوه بر دانشجویان دانشگاه تهران، دانشجویان دیگر دانشگاهها نیز میتوانند از امکانات آن استفاده کنند. همچنین دو زمین فوتبال دانشگاه، ساماندهی و مجتمع ورزشهای آبی دانشگاه در خیابان کارگر شمالی نیز با سرمایه دو میلیارد تومان راهاندازی خواهد شد و امیدواریم با احداث و ساماندهی این فضاها، سرانه فرهنگی ورزشی دانشجویان افزایش یابد».
دکتر سرسنگی با بیان اینکه امکانات ورزشی دانشگاه، تنها برای ۷ درصد جمعیت دانشجویی کفایت میکند، افزود: «با ساماندهی و احداث فضاهای جدید در سال ۱۳۹۵، سرانه دانشگاه در این حوزه به ۱۸ درصد افزایش مییابد».
وی در ادامه با اشاره به برنامههای این معاونت در حوزههای مختلف گفت: «دانشگاه تهران حدود ۶۰ هزار دانشجو دارد و این ظرفیت بزرگی برای دانشگاه تهران است تا بتواند با استفاده از توان و استعدادی که دانشجویان دارند، فضایی شاداب و سالم برای حضور و فعالیت دانشجویان ایجاد کند و با ایجاد فضای پرنشاط، قطعاً بسیاری از مشکلات فرهنگی، روحی و روانی دانشجویان از بین خواهد رفت».
دکتر سرسنگی افزود: «در همین راستا معاونت فرهنگی برنامههای بسیار متنوعی را با حضور و مشارکت فعال دانشجویان اجراء میکند که از جمله میتوان به برگزاری سومین جشنواره نشریات دانشجویی، برگزاری هفته کانونهای فرهنگی، هنری، اجتماعی و جشنواره کانونهای فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی در دیماه و بهمنماه ۹۴ اشاره کرد».
وی هدف از برگزاری این برنامهها را توانمندسازی دانشجویان برای تولید محصولات فرهنگی، مشارکت در مدیریتهای بعدی کشور و پذیرش مسئولیت از سوی دانشجویان برای انجام امور دانست و گفت: «امیدواریم با برگزاری موفق این برنامهها، بتوانیم در سالهای آینده با مشارکت وزارت علوم و ۱۳ دانشگاه برتر و بزرگ کشور، این برنامهها را در سطح ملی برگزار کنیم».
معاون فرهنگی دانشگاه با اشاره به فعالیت ۳۵۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه تهران افزود: «سومین دوره نشریات دانشجویی این دانشگاه ۱۸ تا ۲۰ بهمنماه در دو بخش آثار برتر و نشریات برتر برگزار میشود و آخرینمهلت ارسال آثار ۱۰ دیماه است».
وی در بخش دیگری از سخنان خود، به برگزاری جشنواره کانونهای فرهنگی دانشگاه تهران اشاره کرد و گفت: «جشنواره کانونهای فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشگاه با عنوان «ترنج» ۲۶ تا ۲۸ بهمنماه در بخشهای دانشجویی، اساتید و کارکنان برگزار میشود و اولویت برگزاری این جشنواره، توجه به رسالت دانشگاه در حوزه فرهنگ و هنر، ترویج فرهنگ دین و اخلاق در دانشگاه تهران، توجه به میراث کهن ایرانی و اسلامی و نقش دانشگاه در عرصه بینالمللی است».
معاون فرهنگی دانشگاه در پایان با تاکید بر اینکه در جامعه بهاندازه نیاز محصولات فرهنگی تولید نمیشود، بر تولید محصولات فرهنگی در این معاونت اشاره کرد و گفت: «دانشجویان در کانونهای این معاونت، کارهای ارزشمندی را ارایه دادهاند که از جمله میتوان به انتشار مجموعه اشعار «در سوگ منا» و انتشار مجموعه موسیقایی «شور و شین» اشاره کرد».
نظر شما :