با هدف توسعه اکوسیستم نوآوری و فناوری؛

تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه تهران و دانشگاه جامع علمی کاربردی امضا شد

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۲۲:۴۴ کد : ۱۶۳۶۸ اخبار اخبار توسعه‌ای
تعداد بازدید:۹۱۵
روابط‌عمومی دانشگاه تهران: در مراسمی با حضور رؤسای دانشگاه تهران و دانشگاه جامع علمی کاربردی، تفاهم نامه همکاری بین دو دانشگاه در زمینه توسعه اکوسیستم نوآوری و فناوری امضا شد.

به گزارش پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، این تفاهم نامه در دیدار روز گذشته (۱۸ اردیبهشت) رئیس دانشگاه علمی کاربردی و هیأت همراه از پارک و علم فناوری دانشگاه تهران، به امضا دکتر محمود نیلی احمدآبادی و دکتر محمدحسین امید رسیده است.
بنابراین گزارش، این تفاهم‌نامه در راستای کمک به ایجاد و توسعه کسب و کارهای فناور از طریق ارائه خدمات عمومی و تخصصی با ارزش افزوده بالا، آموزش تخصص و مهارت روز دنیا در کسب و کارهای موجود کشور، بالا بردن سطح مهارت دانشجویان و فارغ‌التحصیلان، جذب سرمایه‌گذاری و ورود کارآفرینان و واحدهای صنعتی به بازارهای داخلی و جهانی و با هدف انجام همکاری در حوزه فناوری و کارآفرینی بین دو طرف امضا شده است.
همکاری و مشارکت در اجرای پروژه‌های پژوهشی-فناوری داخلی و بین‌المللی؛ استفاده از ظرفیت‌های آزمایشگاهی، کارگاهی، تجهیزات و مشاوران تخصصی و کسب و کار طرفین برای کمک به صاحبان ایده و رشد و توسعه شرکت‌های فناور؛ اجرای برنامه‌ها و رویدادهای کارآفرینی و فناوری به صورت مشترک؛ حمایت از صاحبان ایده و ایجاد کسب و کارهای جدید به صورت مشترک؛ اولویت داشتن پارک و شرکت‌های مستقر آن برای انجام طرح‌های پژوهشی و مشاوره‌ای؛ انتخاب ایده‌های مناسب سرمایه‌گذاری و فراهم کردن زمینه‌های لازم برای جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی؛ ایجاد زمینه تعامل سه جانبه بین دانشگاه، پارک و شرکت‌های فناور مستقر در پارک به منظور تسهیل تجاری سازی ایده‌ها و محصولات دانش بنیان؛ اجرای دوره‌های مشترک برای فارغ‌التحصیلان و دانشجویان و ارائه مدرک معتبر؛ همکاری در برنامه‌های مربوط به مراکز رشد و مراکز نوآوری؛ مشارکت و بهره‌مندی دانشجویان پژوهشگر دارای ایده‌های برتر استارت‌آپی در صندوق پژوهش و نوآوری دانشگاه تهران و همکاری دو جانبه در رویدادهای استارت آپی از جمله زمینه‌های همکاری بر اساس تفاهم‌نامه منعقده بین دو طرف است.
در حاشیه این دیدار و امضای تفاهم‌نامه بین دانشگاه تهران و دانشگاه علمی کاربردی که در محل پارک علم و فناوری دانشگاه تهران انجام شد، دکتر عباس زارعی هنزکی به ارائه گزارشی از برنامه پیشران ۱۴۰۰ پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و تفاهم نامه جامع علمی کاربردی پرداخت.
دکتر زارعی با اشاره به برنامه پیشران ۱۴۰۰ پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، از شهر دانش به عنوان اولین پروژه پیشران یاد کرد و گفت: «مشخصا دنیا در قرن بیست و یکم، به دنبال این است که با تغییر زاویه دید و پذیرفتن یکسری رشته‌های مشخص، رشد بعدی خود را در انقلاب صنعتی چهارم و پنجم ایفا کند و ما در دانشگاه تهران برای ایران انقلاب صنعتی چهارم و پنجم، مفهوم شهر دانش را برنامه‌ریزی و راه‌اندازی کرده‌ایم که این شهر دانش بر مفاهیم هوشمندی، سبز و کارآفرین بودن متکی است. ضمن اینکه اعتقاد داریم شهر دانش ما قابل تعمیم به کل کشور نیز می‌باشد».
دکتر زارعی در ادامه با تشریح «شبکه فناوری» و «نواحی نوآوری» به عنوان دو پروژه دیگر پیشران ۱۴۰۰ پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، تاکید کرد: «تحقق اهداف پارک علم و فناوری دانشگاه تهران زمانی روی می‌دهد که تفکر پارک دانشگاه تهران، تبدیل شدن به پارک نسل چهارم باشد و این امر از طریق نواحی نوآوری میسر است».
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با اشاره به امضای تفاهم‌نامه بین دانشگاه تهران و دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: «در فاز اول این همکاری در نظر داریم تا به توسعه نوآوری‌های کارآفرینانه در بین صنایع خرد، کوچک، متوسط بپردازیم. و تلاش خواهیم کرد تا فناوری‌های سنتی را به فناوری‌های نوین نزدیک کنیم و در تحول این صنایع سنتی مؤثر باشیم».

کد تحریریه : ۱۰۰/۱۰۱/۱۰۴


لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: دانشگاه جامع علمی کاربردی تفاهم‌نامه نوآوری و فناوری توسعه اکوسیستم نوآوری و فناوری بالا بردن سطح مهارت دانشجویان شهر دانش شبکه فناوری نواحی نوآوری پارک نسل چهارم پارک علم و فناوری


( ۱ )

نظر شما :