دبیرخانه مراکز مشاوره دانشگاههای منطقه یک کشور برگزار کرد
کارگاه نارضایتی جنسیتی، باورها، نگرشها و مشکلات در دانشگاه تهران
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت دانشجویی، کارگاه نارضایتی جنسیتی، باورها، نگرشها و مشکلات از سوی دبیرخانه مراکز مشاوره دانشگاههای منطقه یک کشور، ۱۰ تیر ۱۳۹۸ در تالار امیرکبیر دانشگاه تهران برگزار شد.
تراجنسی یک اصطلاح برای شناسایی افرادی است که دارای هویت جنسیتی متناقض هستند یا تطبیق درستی با هویت جسمی خود ندارند. در تمامی جوامع، تراجنسیتیها به دلیل شرایط بیولوژیکی، نمایش رفتارهای نامتعارف و فرهنگ جنسیتی حاکم بر جوامع مسائل و مشکلات زیادی را در طول زندگی تجربه میکنند. تحقیقات نشان میدهد آنان با قضاوتها و کلیشههای منفی روبهرو هستند که پیامد آن بی ثباتی هویت است. کنش آنان در مقابل مشکلات اجتماعی به صورت انزوای اجتماعی، ترک خانه و تعامل با همتایان رخ میدهد. از پیامدهای آن نیز میتوان به تقلیل سلامت فردی- اجتماعی و نبود سرمایه اجتماعی اشاره کرد. لذا نحوه مواجهه با این افراد و درک احساسات و عواطفشان از مهارتهایی است که لازم است همه افراد به خصوص افراد در ارتباط نزدیکتر با آنها بدانند. همچنین مهارت برقراری ارتباط صحیح و مؤثر با افراد تراجنسیتی برای متخصصان و روانشناسان و روانپزشکان امری ضروری به نظر میرسد تا فرایند پذیرش، تشخیص و درمان آنان با موفقیت و رضایت انجام پذیرد.
به همین منظور دبیرخانه مراکز مشاوره دانشگاههای منطقه یک کشور اقدام به برگزاری کارگاهی با موضوع نارضایتی جنسیتی، نگرشها، باورها و مشکلات ویژهی کارشناسان مراکز مشاوره دانشگاههای منطقه یک کرد. در این دوره آموزشی ابتدا حمید پیروی دبیر منطقه یک و رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران، لزوم این امر را یادآور شد.
این کارگاه با تدریس دکتر فیروزه رئیسی، مدیر گروه سلامت جنسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر محمد حقیقی و دکتر رضا احمدی و با حضور ۴۰ نفر از کارشناسان مراکز مشاوره دانشگاههای منطقه یک کشور برگزار شد.
نظر شما :