رویداد «تکنولوژی در سلامت روان» برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت دانشجویی، رویداد «تکنولوژی در سلامت روان» با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه و مدلین ری ویو مجری رویداد استارتآپهای تخصصی سلامت تهران با حضور استادان و استارتآپهای حوزه سلامت روان، ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ در باشگاه دانشجویی دانشگاه تهران برگزار شد.
در این رویداد اهمیت سلامت روان در رشد و کارایی جامعه، نقش تکنولوژی و فرصتهای پیش روی استارتآپها در ارتقای سلامت روان مورد بحث قرار گرفت.
دکتر جعفر بوالهری، روانپزشک و استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی ایران، حمید پیروی، روانشناس و رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران و مدیران و متخصصان استارتآپهای سلامت از مهمانان این رویداد بودند.
در ابتدای نشست دکتر علی گنجیزاده، مدیر مِدلین هدف از شکلگیری این رویداد را کمک به تشکیل شبکهای کارآمد میان اجزای مختلف اکوسیستم استارتآپی سلامت کشور عنوان کرد.
سپس در پنل تخصصی با موضوع وضعیت سلامت روان در ایران، امین دولتشاهی، مدیر عامل استارتآپ مشورَپ به عنوان دبیر پنل با دکتر بوالهری و پیروی درباره مشکلات موجود بر سر راه ارتقای سلامت روان جامعه و چالشهای روانشناسان و روانپزشکان در این زمینه گفتوگو کردند.
در ادامه دکتر بوالهری با اشاره به اختلالات روانتنی اظهار داشت: «بدن انسان ناخودآگاه فشارهای روانی را به نشانههای جسمی تبدیل میکند و توجه نکردن به بحرانهای روانی باعث افزایش بیماریهای جسمی میشود».
رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران نیز فعالیت در جهت ارتقای سطح سلامت روان افراد را یکی از فرصتهای پیش روی استارتآپها خواند و گفت: «متولیان سلامت کشور به قدری درگیر مشکلات جدی سلامت روان جامعه هستند که نمیتوانند به این موضوع بپردازند اما افزایش سواد مردم درباره سلامت روان، ارتقای سلامت روان و مهارتآموزی حوزههای بکری هستند که فرصت کار بسیاری را ایجاد می کنند».
این رویداد، با بررسی راهکارهای تکنولوژی در سلامت روان توسط سالار اسدی، مدیر استارتآپ لکلک و زینب رئوفی، بنیانگذار استارتآپ سیمیاروم، به کار خود پایان داد.
نظر شما :