برندگان چالش نوآوری «طراحی راهکاری نوآورانه برای تحویل غذای رزرو شده توسط سامانه تغذیه در رستورانهای دانشگاه»
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی، پیرو برگزاری چالش «طراحی راهکاری نوآورانه برای تحویل غذای رزرو شده توسط سامانه تغذیه در رستورانهای دانشگاه»، برندگان نهایی این چالش معرفی شدند.
بر اساس ارزیابی هیأت داوران، تیم متشکل از صادقی بیدشکی، علی رنجبر و امیر آجرلو حائز رتبه دوم و تیم رضا کرمی، محمد نیک صفت و مریم طاهری گلپایگانی حائز رتبه سوم شده و جوایز ۳۰ میلیون ریالی و ۲۰ میلیون ریالی را به خود اختصاص دادند.
این چالش که در چارچوب طرح تحول بهتوان دانشجو بهعنوان یکی از اقدامات نوآورانه مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی در مسیر راهبرد دانشگاه تهران- دانشگاه کارآفرین طراحی و هدف حل مسائل و چالشهای فناوری اطلاعات دانشگاه با بهرهگیری از توان دانشجویان را دنبال میکرد، دستاوردهای ارزشمندی را برای دانشگاه بههمراه داشت.
در این چالش که در آبان ۱۳۹۷ از سوی مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه برگزار شد، در دور نخست ۶۵ نفر از دانشجویان دانشگاهها و رشتههای مختلف در قالب ۵۴ تیم ایدههای خود را برای ثبت در این چالش ارائه دادند.
بر اساس فرایند تعریف شده، در دور نخست و ارزیابی چکیدهها، ۳۴ ایده انتخاب شدند که صاحبان ایده، جزئیات ایده خود را در قالب ارائه شده از سوی مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی در اختیار این مرکز قرار دادند. در مرحله بعدی داوری، از میان طرحهای تفصیلی ارائه شده ۸ طرح به مرحله نهایی راه یافتند. این ۸ تیم در دو جلسه داوری که با حضور داورانی از مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی، اساتید دانشکده برق و کامپیوتر و نمایندگان کسب و کارهای فعال کشور در حوزه فناوری اطلاعات و سرمایهگذاری خطرپذیر برگزار شد، جزئیات طرحهای خود را مطرح کرده و به پرسشهای داوران پاسخ دادند.
بر اساس رأی نهایی هیأت داوران، هیچیک از تیمها حائز رتبه برتر این چالش نشدند و تیمهای حسین صادقی بیدشکی و رضا کرمی به ترتیب جایگاه دوم و سوم را به خود اختصاص دادند. بر اساس دستورالعمل برگزاری چالشهای نوآوری فناوری اطلاعات دانشگاه، مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی اهتمام خود را به شکلگیری کسب و کارهای نوآور با محوریت دانشجویان دانشگاه تهران بهمنظور ارتقای سطح خدمات فناوری اطلاعات در دانشگاه را بهعنوان یک فعالیت محوری دنبال میکند. در این مسیر، این مرکز علاوه بر اعطای جوایز اعلام شده، تمامی زیرساختها و امکانات لازم برای عملیاتی شدن ایدههای نامبرده در چارچوب مدلهای کسب و کار تأیید شده در اختیار این تیمها قرار خواهد داد.
لازم به ذکر است، موفقیت بهرهگیری از توانمندیهای دانشجویان در پاسخگویی به نیازهای فناوری اطلاعات دانشگاه، زمینه را برای راهاندازی باشگاه نوآوریهای دیجیتال دانشگاه تهران که با محوریت طرحهای نوآورانه دانشجویان و اساتید دانشگاه تشکیل خواهد شد فراهم کرده است و بهزودی و با همکاری اجرایی دانشجویان دانشگاه تشکیل خواهد شد. برای آگاهی بیشتر در این زمینه میتوانید از طریق رایانامه citc@ut.ac.ir با این باشگاه در ارتباط باشید.
نظر شما :