مراسم نخستین آیین اعطای تندیس ملی باشگاهداری برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از دانشکده تربیت بدنی، پس از یک سال تلاش و اجرای نشست خبری، مراسم نخستین آیین اعطای تندیس ملی باشگاهداری با حضور دکتر محمدرضا داورزنی، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان، روز سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ در این دانشکده برگزار شد.
دکتر رضا رجبی، رئیس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران در این مراسم اظهار داشت: «در کلاس درس دانشکده تربیت بدنی این سوال مطرح میشود که خانوادهها فرزندان خود را به کدام باشگاه ورزشی بفرستند؟ این موضوع همواره یکی از دغدغهها بوده و هست».
وی ادامه داد: «نهادهای علمی به دلیل مسئولیت اجتماعی و آموزشی در این زمینه سهیم هستند لذا در این آیین قرار است از باشگاههای برتری تجلیل شود تا با حرکت در مسیر علمی- فرهنگی شرایط رشد و توسعه صنعت ورزش کشور هموارتر شود».
دکتر رجبی هدف از برپایی این آیین را استاندارد کردن باشگاهها و ایجاد فضای امن و سالم برای بهبود فضای کسب و کار آنها اعلام و خاطر نشان کرد: «بهبود فضای باشگاههای ورزش کشور و ساماندهی آنها در نهایت به رشد ورزش کشور منجر میشود. هرچند در این زمینه تجربه نداریم اما تلاش داریم در جهت استانداردسازی باشگاهها گام مؤثری برداریم. بنابراین دبیرخانه دائمی این طرح نیز در دانشکده تربیت بدنی برپا میشود».
دکتر محمدرضا داورزنی نیز در این مراسم گفت: «توجه به جنبههای تربیتی و اخلاقی و علمی بسیار اهمیت دارد و باید روی این موضوع کار کرد. در این شرایط رسالت جدی بر دوش باشگاههاست. باید به استانداردسازی و علمی کردن آنها توجه کرد». وی ادامه داد: «باشگاه فقط فوتبال، پرسپولیس و استقلال نیست. استقلال و پرسپولیس تیم هستند، نه باشگاه. امیدواریم پژوهشگران بیشتر در این حوزهها کار کنند و شرایطی را در نهایت ایجاد کنیم که خانوادهها ترغیب به حضور در باشگاهها شوند یعنی باید محیط امنی را به وجود بیاوریم. متأسفانه در برخی باشگاهها توصیههای بدی از سوی مربیان به ورزشکاران صورت میگیرد. به همین دلیل سعی میکنیم مانع فعالیت باشگاههای مخرب شده و از باشگاههای استاندارد تقدیر کنیم».
پس از داوریها و بررسیهای لازم، در این آیین از مجموع ۱۶ تندیس طراحی شده در ۱۶ محور، تندیس ملی باشگاهداری در بخش باشگاههای همگانی تنها در ۱۱ محور و به ۱۱ باشگاه برتر در این بخش اعطا شد. در بخش باشگاههای حرفهای نیز تنها در ۲ محور و در مجموع به ۲ باشگاه برتر تندیس اعطا شد.
بدین ترتیب در دور اول اجرای این آیین در ۵ محور: ورزش جانبازان و معلولین، حمایت از تولید ملی، ورزش دانشبنیان، اشتغالزایی در ورزش و تعالی (تندیس ویژه برترین باشگاه بر اساس بهترین عملکرد در مجموع محورها) به هیچ باشگاهی تندیس تعلق نگرفت.
شایان ذکر است مجموعه علم و تمرین رستا از آمل به دلیل فعالیت ارزشمند در حوزه ورزش جانبازان و معلولین لوح تقدیر ویژه دریافت کرد و مجموعه حس خوب زندگی در میان شرکت کنندگان بیشترین تعداد کاندید در محورهای مذکور را داشت.
اسامی باشگاههای برتر به شرح زیر است:
در بخش باشگاههای همگانی:
۱- در بخش معماری و فضای ورزشی:
حس خوب زندگی (تهران)
۲- در بخش سلامت:
راسپینا (تهران)
۳- در بخش محیط زیست (باشگاه سبز):
استخر چهارفصل شرکت سی نگین ورزشی پرشیا (تهران)
۴- در بخش تبلیغات و برندینگ در ورزش:
بلوک ۶۸ (تهران)
۵- در بخش سرمایهگذاری و حمایت مالی در ورزش:
جوان (تهران)
۶- در بخش مسئولیت اجتماعی و فرهنگی:
یزدان مهر (یزد)
۷- در بخش فنی ورزشی:
Cn club (تهران)
۸- در بخش ورزش سالمندان:
المپیک شهر (ایلام)
۹- در بخش استارتآپ:
سینا مرند (تبریز)
۱۰- در بخش استعدادیابی:
باریج اسانس (کاشان)
۱۱- در بخش ورزش بانوان و مادران:
اکسیر (زنجان)
در بخش باشگاههای حرفهای:
۱- در بخش فنی-ورزشی:
باشگاه فرهنگی-ورزشی سایپا (کرج)
۲- در بخش سرمایهگذاری و حمایت مالی در ورزش:
باشگاه فرهنگی- ورزشی شهرداری تبریز.
نظر شما :