برگزاری مراسم روز جهانی زبان اسپانیایی در دانشکده مطالعات جهان

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۳ کد : ۸۲۳۸ اخبار اخبار رویدادها
تعداد بازدید:۱۵۱۲
مراسم روز جهانی زبان اسپانیایی با حضور سفرای کشورهای اسپانیایی زبان در دانشکده مطالعات جهان برگزار شد.
برگزاری مراسم روز جهانی زبان اسپانیایی در دانشکده مطالعات جهان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از دانشکده مطالعات جهان، مراسم روز جهانی زبان اسپانیایی، روز یکشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ از سوی مرکز مطالعات کشورهای اسپانیایی زبان در تالار حنانه این دانشکده برگزار شد.
دکتر سعیدرضا عاملی، رئیس دانشکده مطالعات جهان، در ابتدای این مراسم ضمن تبریک روز زبان اسپانیایی گفت: «زبان اسپانیایی، زبان رسمی ۲۱ کشور جهان و دربرگیرنده پهنه جغرافیایی وسیع و فرهنگ‌های متنوع است، می‌توان این زبان را زبانی شیرین، فاخر و خانواده‌گرا خطاب کرد».
رئیس دانشکده مطالعات جهان زبان را هویت‌بخش خواند که وجه اشتراک ملت‌ها را می‌توان در زبان آن‌ها یافت.
دکتر عاملی ضمن بیان سفرهای متعدد خود به اسپانیا و کشورهای اسپانیایی‌زبان و تجربه حضور در این کشورها، هویت کشورهای اسپانیایی زبان را در چهار خصلت معرفی کرد: «خانواده‌گرایی (اعضای خانواده‌ها در کنار هم به‌سرمی‌برند) و نهاد خانواده محترم است و افراد تمایل بر حفظ و صیانت از خانواده و ارتباطات خویشاوندی دارند؛ صلح و دوستی و احترام به دیگران (با نیم‌میلیارد گویشور و دومین زبان دنیا)؛ شادی و غم فردا را نخوردن، دیروز که گذشته است و فردا هم که هنوز نیامده، پس امروز را باید غنیمت شمرد و هم کار کرد و هم شاد و خرسند بود؛ و مقاومت در برابر ظلم که نمونه آن در ونزوئلاست. علی‌رغم تحریم و تهدید جنگ‌افروزها، به نظام سلطه تن نمی‌دهد».
این استاد ارتباطات با توجه به نزدیک‌شدن امروز ملت‌ها به‌یکدیگر، تصریح کرد: «امروز در فضای مجازی همه همسایه شدن اتفاق افتاده است، بنابراین توجه به ارتباطات فرهنگی سالم که تعامل بین‌فرهنگی را در سطح جهان میسر سازد، یک ضرورت است».
وی افزود: «هوش فرهنگی استعداد و مهارتی اجتماعی است که قدرت گره‌زدن و تعامل با دیگری را فراهم می‌کند، به‌گونه‌ای که به هم‌زیستی مسالمت‌آمیز بینجامد. افرادی که فاقد این هوش هستند در مواجه با فرهنگ دیگر، طرف مقابل را انکار می‌کنند و یا به انزوای اجتماعی کشیده می‌شوند.»
دکتر عاملی در نقطه مقابل هوش فرهنگی، از فرهنگ سلطه نام برد و آن را بسیار مخرب و آزاردهنده خواند: «این فرهنگ خود را استثنا می‌داند و در آن فرد حقوقی برای خود قائل است نه برای دیگران. این رویکرد منشأ بسیاری از جنگ‌ها در طول تاریخ بوده است».

برای مشاهده متن کامل خبر، اینجا کلیک کنید.


( ۵ )

نظر شما :