برگزاری جشنواره خیریه نوروزی غذا و صنایع دستی در دانشگاه تهران
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از پردیس بینالمللی کیش، این پردیس در جهت تعامل و همیاری با ساکنین جزیره کیش جشنواره خیریه نوروزی غذا و صنایع دستی را برگزار کرد. این جشنواره با هدف اختصاص درآمد حاصله به امور خیریه در جزیره کیش و با کمک ساکنین جزیره برپا شد.
تعداد هشت غرفه فعال در جشنواره در طول ۱۰ روز فعالیت، بخشی از درآمد حاصل از فروش محصولات خود را به امور خیریه اختصاص دادند. همچنین پردیس نیز کلیه درآمدهای حاصل از برگزاری جشنواره بهاضافه کمکهای جمعآوری شده از سوی خیرین را برای این امر خداپسندانه در نظر گرفت.
این جشنواره عصر جمعه ۱۷ اسفند ۱۳۹۷ طی برگزاری مراسمی با حضور شرکتکنندگان، برخی از اعضای هیأت رئیسه، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان پردیس خاتمه یافت.
در ابتدای مراسم اختتامیه دکتر علیزاده، معاون اداری و پشتیبانی پردیس، ضمن ارائه گزارشی از چگونگی برگزاری جشنواره، دستاوردهای آن را با توجه به اولین تجربه پردیس در این زمینه قابل توجه برشمرد.
وی با بیان اینکه اولین گام همیشه سختترین گام است، ابراز امیدواری کرد تا در سالهای آینده با رفع مشکلات و بهرهگیری از تجربه گذشته، جزیره کیش شاهد برپایی باشکوهتر جشنواره خیریه نوروزی در پردیس بینالمللی کیش دانشگاه تهران باشد.
نظر شما :