اولین استارت آپ ویکند سلامت روان الکترونیک در دانشگاه تهران برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در این رویداد که با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه تهران و دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، ۱۲۸ شرکت کننده در قالب ۶۰ ایده به رقابت پرداختند. صاحبان ایده ۶۰ ثانیه زمان برای ارائه ایده خود داشتند که در انتهای ارائهها با رأیگیری از شرکتکنندگان ۱۳ ایده منتخب به مرحله بعد راه یافتند.
دکتر حسن بهنژاد، معاون دانشگاه و رئیس سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران در مراسم افتتاحیه اولین استارت آپ ویکند سلامت روان گفت: «این رویداد، اجرایی و عملیاتی شدن ایدهها را به همراه دارد. بیش از هزار رویداد استارت آپ ویکند در بیش از ۴۰۰ شهر در ۱۳۵ کشور برگزار شده است که بهنظر میرسد این رویدادها از سال ۲۰۰۷ جایگاه خود را در جوامع علمی پیدا کردهاند و ما امیدواریم که این رویداد نیز به هدف خود دست یابد».
وی افزود: «در این رویداد سه روزه صاحبان ایده با حضور در کارگاههای آموزشی ایدههای خود را پخته خواهند کرد و در روز سوم به دفاع از ایدههای خود در مقابل داوران خواهند پرداخت».
حمید پیروی، رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران نیز به ارائه گزارشی از روند برگزاری این رویداد پرداخت و تصریح کرد: «اهمیت سلامت روان، تهدیدات جهانی و باری که این موضوع بر جامعه دارد ما را واداشت که این رویداد استارت آپی را برگزار کنیم».
وی خاطر نشان کرد: «در این رویداد رقابتی سهروزه، ۱۲۸ شرکت کننده حضور دارند که ۸۰ درصد آنها دانشجویان رشتههای فنی، علومانسانی، هنر و علوم پزشکی و ۲۰ درصد دیگر علاقمندان به این حوزه بودند که در کنار ۱۸ منتور فعال حوزههای کسب و کار و روانشناسی مشغول رقابت شدند».
رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران، پیرامون داوری این رویداد، به کمیته داوری هفت نفره از اصحاب کسب و کار و روانشناس اشاره کرد که در پایان این رویداد به داوری ایدههای برتر خواهند پرداخت.
در پایان این رویداد سهروزه از داوران، منتورها، مسئولان و اعضای کمیتههای مختلف علمی و همچنین تیمهای برگزیده رویداد تقدیر بهعمل آمد.
نظر شما :