تقدیر از برگزیدگان جشنواره حرکت دانشگاه تهران

۲۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۷ کد : ۷۵۳۹ اخبار اخبار رویدادها
تعداد بازدید:۱۳۴۸
همزمان با جشن پیروزی انقلاب اسلامی، برگزیدگان جشنواره حرکت دانشگاه تهران تقدیر شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به‌نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی، همزمان با فرا رسیدن چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، مراسم تقدیر از برگزیدگان جشنواره حرکت دانشگاه تهران در دو سطح دانشگاهی و ملی با حضور رئیس دانشگاه، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، ۱۷ بهمن ۱۳۹۷، در تالار امیر کبیر دانشگاه تهران برگزار شد.
در این مراسم، دکتر محمود نیلی احمد‌آبادی، رئیس دانشگاه تهران پس از شنیدن سخنان نمایندگان انجمن‌های علمی دانشجویی از جمله امین صادقی، دبیر دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی، فخرالدین برقعی، دبیر انجمن علمی دانشجویی دانشکده دامپزشکی، امیرمهدی لطیفی، دبیر انجمن علمی دانشجویی پردیس دانشکده‌های فنی، علی‌اصغر خلیلی، فعال دانشجویی، محدثه جهانی‌فر، دبیر انجمن علمی دانشجویی پردیس ابوریحان و وحید فروزنده، فعال دانشجویی؛ به سخنرانی پرداخت.
رئیس دانشگاه تهران ضمن تبریک چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و همچنین تبریک برای موفقیت دانشجویان برگزیده دانشگاه تهران در جشنواره حرکت، گفت: «طبیعی است که آنچه که به‌نام دانشگاه تهران می‌شناسیم محصول خدمات، زحمات تعاملات، کوشش‌ها و دانشی است که در این ۸۴ سال توسط استادان، دانشجویان و کارکنانش شکل‌گرفته است. امروز و آینده دانشگاه محصول کارهایی است که ما انجام می‌دهیم یعنی خوب و بد دانشگاه حاصل جمع فعالیت‌های همه ما است و من شخصاً مرزی نمی‌شناسم».
وی افزود: «همان جایی که فعالیت‌های استاد تمام می‌شود، فعالیت‌های دانشجو آغاز می‌شود و همانجا که فعالیت‌های دانشجو تمام می‌شود، فعالیت‌های کارمند آغاز می‌شود و... شاید یکی از رمزهای موفقیت دانشگاه تهران، همین همگونی و مشارکت همه ارکان دانشگاه است. نقش دانشگاه تهران در جهت‌گیری‌ها، سیاست‌گذاری‌ها، شکل‌دهی بسیاری از فعالیت‌های سیاسی، اجتماعی و علمی کشور بی‌نظیر، زبان‌زد و بی‌بدیل است».
دکتر نیلی در ادامه گفت: «یک دانشگاهی اگر حرکت‌های سیاسی دانشجویی در آن خیلی پر رنگ نباشد، نمی‌شود به دانشگاه خرده گرفت زیرا خیلی از دانشگاه‌های دنیا هستند که حرکت‌های سیاسی دانشجویی در آن‌ها دیده نمی‌شود. اگر یک دانشگاهی امور صنفی خود را خوب انجام دهد یا واگذار و برون‌سپاری کند به عنوان مثال مثل آلمان، پس در چنین مواردی اگر شورای صنفی هم نبود مایه تعجب نیست اما دانشگاه چون یک نهاد علمی پژوهشی و آموزشی است پس فعالیت علمی دانشجویان بخشی از هویت و ذات دانشگاه است».
وی در ادامه با اشاره به مسائل مطرح‌شده از سوی نمایندگان انجمن‌های علمی از جمله افزایش بودجه، هزینه بالاسری، درجه علمی نشریات دانشجویی، پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و... به موضوعات طرح‌شده پاسخ داد.
دکتر مجید سرسنگی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران طی سخنانی ضمن تبریک ایام دهه فجر و موفقیت دانشجویان دانشگاه تهران در جشنواره حرکت، گفت: «دانشگاه تهران در حال حاضر ۱۷۱ انجمن علمی دانشجویی در سطح دانشگاه داریم خوشبختانه در این چند سال تعداد انجمن‌های علمی بیشتر شده هر چند که فکر می‌کنم ظرفیت ما در حوزه انجمن‌های علمی بیشتر از این است. امیدواریم در سال‌های آینده بتوانیم زمینه‌ای فراهم کنیم که تعداد بیشتری از انجمن‌های علمی بتوانند در دانشگاه فعالیت کنند».
وی افزود: «از ابتدای سال جاری تاکنون انجمن‌های علمی ما بیش از ۵۰۰ رخداد را برگزار کردند که آمار شگفت‌انگیزی است علی‌رغم همه مشکلات مالی و نقصان‌هایی که در کار ستاد بوده است. در سالی که گذشته تا کنون از حدود ۱۵۰ طرح انجمن‌های علمی حمایت شده است در کنار این‌ها تعدادی هم طرح‌های ویژه بوده‌اند که مورد حمایت دانشگاه قرار گرفته‌اند از جمله برگزاری مدرسه تابستانی بین‌المللی و کنفرانس بین‌المللی جامعه و محیط زیست، کنفرانس بین‌المللی باستان‌شناسان جوان، جشنواره روز جهانی علم، حمایت از نشریات انجمن‌های علمی دانشجویی و...».
در پایان این مراسم، از ۵۱ برگزیده جشنواره ملی حرکت در دو سطح دانشگاهی و ملی تقدیر شد.

برای مشاهده متن کامل خبر، اینجا کلیک کنید.


( ۲ )

نظر شما :