آغاز به کار فضای کاری اشتراکی CO-Working در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران

۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۳ کد : ۷۵۱۷ اخبار اخبار علمی-فناوری
تعداد بازدید:۲۴۵۳
فضای کار اشتراکی Co-working پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، با حضور رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، رئیس بنیاد نیکوکاری جمیلی و رئیس هیأت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه تهران فعالیت خود را آغاز کرد.
آغاز به کار فضای کاری اشتراکی CO-Working در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به‌نقل از پارک علم و فناوری ، فضای کار اشتراکی Co-working پارک علم و فناوری دانشگاه، ۱۳ بهمن ۱۳۹۷، آغاز به کار کرد. در ابتدای افتتاح این فضا، دکتر عباس زارعی هنزکی ، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه، ضمن اشاره به استقرار تدریجی تیم‌های برگزیده در پارک و امکانات فیزیکی که در اختیار تیم‌ها قرار داده شده است، گفت: «در کنار امکانات در نظر گرفته‌شده برای تیم‌ها، یک‌سری از فرآیند‌ها و پیشرفت‌ها تنها به برکت حضور افراد در اکوسیستم پارک اتفاق می‌افتد. افراد در محیطی هستند که می‌توانند از تجربیات شکل‌گرفته در پارک استفاده کنند و به شبکه‌سازی در محیط‌‌های مختلف پارک (liquid networking) بپردازند».
وی افزود : «تجربه حضور افراد در فضای Co-working تجربه جدیدی برای پارک هست و باید آیین‌نامه‌های دقیق برای این منظور تعبیه شود، چرا که این افراد که از بیرون پارک در فضای داخلی آن ساکن هستند از نظر موارد مختلف مانند امنیت و سلامت نیز حائز اهمیت هستند. همچنین ایشان از چشم‌انداز همکاری‌های بین‌المللی و مرتبط کردن جشنواره به فضاهای بزرگ‌تر و بین‌المللی صحبت کردند».
مهندس جمیلی همچنین از حمایت از هر ۱۰ تیم برگزیده در استارت‌آپ ویکند جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان به جای ۶ تیم خبر داد و گفت: «سعی می‌کنیم تا فضا را بیشتر کنیم. هر چقدر فرصت‌ها بیشتر شود به نفع دانشجویان و کشور است.
به گفته جمیلی در جشنواره دوم، ما از هیچ به جایی رسیدیم که اکنون لذت می‌بریم و اکنون دیدمان به جشنواره سوم است و می‌خواهیم در جشنواره سوم با کمترین هزینه بیشترین بهره‌وری را داشته باشیم.
در پایان این مراسم، از فضای کار اشتراکی Co-working که در اختیار تیم‌های برگزیده رویدادهای استارت‌آپی قرار داده می‌شود بازدید شد و با تیم‌ها در مورد ایده‌ها، مراحل کاری، برنامه‌ها و مشکلاتی که پیش رو دارند، صحبت کردند.


( ۷ )

نظر شما :