دومین سمپوزیوم مجسمهسازی چوب در باغموزه نگارستان دانشگاه تهران به کار خود پایان داد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی، علی ختایی، افراسیاب آقاجانی، اهورا ضیایی، علی بیگیپرست، حسینعلی عسگری، مجید زمانی، کامبیز برنجی، محمدعلی ودود، احمد سلیمانی، شادی حبیب، حسین طوسی، جعفر نجیبی و عباس امانی در دومین سمپوزیوم مجسمهسازی چوب، با خلق ۱۷ اثر به مدت ۵ روز، از ۲۵ تا ۳۰ دی، در باغموزه نگارستان تنه خشک درختان باغ نگارستان را به تندیس تبدیل کردند.
در این مراسم، محمدحسین اسماعیلی، معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران؛ سیدمجتبی موسوی، معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران؛ اردشیر میرمنگره، معاون هنری اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ احمد رویایی، رئیس انجمن هنرهای تجسمی استان تهران؛ جعفر نجیبی، دبیر هنری سمپوزیوم و جمعی از استادان و هنرمندان حضور داشتند.
در ابتدای این مراسم محمدحسین اسماعیلی، معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، از همکاری و مشارکت هنرمندان و مسئولان که زمینههای برگزاری این سمپوزیوم را فراهم کردند، تشکر و قدردانی کرد و گفت: «بهیقین حضور هنرمندان و استادان شرکتکننده در این سمپوزیوم که در روزهای سرد دیماه و در فضای باز مجموعه باغموزه نگارستان اجرا شد، نشاندهنده علاقه و اشتیاق و تعهد ایشان به مقوله هنر است و هرچند که این سمپوزیوم در شرایط خاص و دشوار برگزار شد لیکن آثار بسیار ارزشمند و فاخری توسط هنرمندان عزیز خلق شده است».
وی با اشاره به استقبال عمومی از برگزاری این سمپوزیوم افزود: «یکی از اهداف مهم اجرای برنامههای هنری توجه به مردمی بودن برنامهها است، لذا با توجه به اینکه این رویداد هنری در فضایی زیبا و تاریخی برگزار شد و همچنین بنا به ماهیت کارگاهی بودن آن، برای مخاطبین بسیار جذاب واقع شد و شاهد بازخوردهای مثبت و درخور ستایش آن بودیم که عموم مردم نیز توانستند از روند تولید آثار هنرمندان بازدید کنند».
معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با قدردانی از مشارکت دستگاههای فرهنگی و هنری در اجرای این سمپوزیوم، همافزایی و همکاری هنرمندان و دستگاههای اجرایی در زمینه توسعه فعالیتهای هنری بسیار تأثیرگذار توصیف کرد.
در ادامه مراسم، جعفر نجیبی، دبیر هنری دومین سمپوزیوم چوب، گزارشی از نحوه برگزاری و اجرای سمپوزیوم ارائه کرد و گفت: «طی بازدیدی که چندی پیش از محوطه باز باغموزه نگارستان داشتیم بر آن شدیم تا با استفاده از تنه خشکشده درختان باغ و در جهت احیای تاریخ گویای این فضای فرهنگی تاریخی با ساختن مجسمههای چوبی نسبت به حفظ پیشینه آن اقدام کنیم. لذا با دعوت از هنرمندان این حوزه که در زمینه چوب و ساخت مجسمههای چوبی صاحبنام بودند و اغلب هم عضو انجمن مجسمهسازان هستند زمینه برگزاری این سمپوزیوم شکل گرفت»
وی افزود: «این برنامه با تأیید انجمن هنرهای تجسمی استان تهران و حمایت دستگاههای هنری نظیر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، سازمان زیباسازی شهر تهران، اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و باغموزه نگارستان برگزار شد و از آنجا که این انجمن بهتازگی تأسیس شده است، لذا حمایت سازمانها و دستگاهها دولتی میتواند در زمینه اجرای برنامهها و توسعه فعالیتهای آتی انجمن بسیار مؤثر باشد».
احمد رویایی، رئیس انجمن هنرهای تجسمی استان تهران، نیز از تلاشها و همکاری دستگاههای مشارکتکننده در دومین سمپوزیوم مجسمهسازی چوب و همچنین هنرمندان و اساتید حاضر در سمپوزیوم تشکر و قدردانی کرد.
وی ادامه داد: این سمپوزیوم با همه فراز و نشیبها و محدودیتهایی که داشت به یاری خداوند به سرانجام رسید و نتایج آن هم با تولید آثاری ارزشمند در محوطه باغموزه نگارستان بهصورت نمایشگاهی در معرض بازدید عموم قرار گرفته است.
رویایی تأکید کرد: «انجمن هنرهای تجسمی استان تهران با برخورداری از توان و تجربیات اساتید، هنرمندان و پیشکسوتان عرصه هنرهای تجسمی تلاش دارد تا در آینده و با قوت و با برنامهریزیهای مدون نسبت به اجرای برنامههای هنری و در راستای اهداف انجمن و سیاستهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران گام بردارد».
علاقهمندان میتوانند برای بازدید از این مجسمهها به باغموزه نگارستان مراجعه کنند.
نظر شما :