در آئین بازگشایی سالن مرجع کتابخانه مرکز مطالعات عالی بینالمللی صورت گرفت
رونمایی از ترجمه کتاب تاریخ سازمانهای بینالمللی از ۱۸۱۵ تا امروز
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از دانشکده حقوق و علوم سیاسی، کتابخانه مرکز مطالعات عالی بینالمللی، پس از عملیات مقاوم و بهینهسازی و تجهیز ساختمان دانشکده برای استفاده استادان و دانشجویان راهاندازی شد.
در مراسم بازگشایی، یاد و خاطره زنده یاد مسعود طارمسری، از همکاران قدیمی مرکز، با حضور فرزندان آن مرحوم، گرامی داشته شد و از ترجمه کتاب «تاریخ سازمانهای بینالمللی از ۱۸۱۵ تا امروز» تألیف باب رینالدا، و ترجمه دکتر نسرین مصفا، دکتر عبدالرحمن عالم و دکتر بهرام مستقیمی رونمایی شد.
دکتر مصفا، معاون مالی و اداری دانشکده، رئیس پیشین مرکز مطالعات عالی بینالمللی و از فارغالتحصیلان مرکز درباره مرکز گفت: «مرکز مطالعات عالی بینالمللی در سال ۱۳۴۴ بهعنوان نخستین مرکز مطالعات دانشگاهی در ایران در حوزه آموزش و پژوهش روابط بینالملل تأسیس شد و کتابخانه آن یکی از ارزشمندترین کتابخانهها در سطح خاورمیانه شناخته شده است با کتابخانهای تخصصی که ویژه رشتههای روابط بینالملل، حقوق بینالملل، سازمانهای بینالمللی و رشتههای مرتبط است. این کتابخانه دارای مجموعه کم نظیر از اسناد سازمان ملل متحد در ایران است».
دکتر مصفا در بخش دیگری از سخنانش با یادآوری درگذشت نابهنگام و تأسف بار مسعود طارمسری در آذر ۱۳۹۰ و برشمردن خصائل نیکو و انسانی آن مرحوم و با اشاره به این نکته که هنگامی شخصی از دست میرود بازماندگان برای گرامیداشت او سعی در انجام کاری دارند، افزود: «با توجه به شخصیت، حوزه فعالیت و آثار مرحوم طارمسری، دوستان و همکاران دکتر عالم، دکتر مستقیمی و اینجانب، تصمیم گرفتیم کتاب جامع «تاریخ سازمانهای بینالمللی از ۱۸۱۵ تا امروز» را انتخاب و ترجمه کنیم و این مهم را از سال ۱۳۹۱ آغاز کردیم و اکنون این کتاب را به مرکز مطالعات و خانواده عزیز ایشان تقدیم میکنیم».
وی در پایان تصریح کرد: «در سطح دنیا هزاران جلد کتاب و مجله منتشر میشود، ولیکن هدف اصلی باید بهبود روابط انسانها باشد. اما اگر روابط انسانها مطلوب نباشد، انسانیت و روح ارتباطی وجود نداشته باشد، هیچکدام فایدهای ندارد. امیدوارم نسل جدید دانشکده، با بهرهگیری از الگوهایی که در دانشکده وجود دارد و با توجه به امکاناتی که در اختیار آنها قرار داده شده است درجهت توسعه کشور و نهادهای دانشگاهی، با رنگ و بوی انسانی، گام بردارد».
نظر شما :