در ادامه طرح آینهدار دوران صورت گرفت
بازدید استادان دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران از زادگاه استاد باستانی پاریزی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دکتر غلامحسین کریمی دوستان، رئیس دانشکده، طی این دیدار با ذکر خاطراتی از استاد باستانی پاریزی، با اشاره به تلاشهای دانشکده برای ماندگار کردن نام ایشان، گفت: «دانشکده ادبیات و علوم انسانی برای همیشه خانه استاد باستانی پاریزی باقی خواهد ماند. امیدواریم دانشآموزان دبستان باستانی پاریزی در پاریز راه استاد را ادامه دهند».
رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی در ادامه ضمن قدردانی از حمایتهای شرکت مس سرچشمه از این طرح، اظهار داشت: «استاد باستانی پاریزی در بین اهل علم و فرهنگ ایران جایگاه ویژه و مهمی داشتند، نتایج تلاشهای مجتمع مس در حمایت از فرهنگ و علم، به شکل غیرمستقیم مجدداً به همین صنعت باز میگردد چراکه از همین مدارس و محافل فرهنگی، چهرههای بزرگ علمی بیرون میآیند و جرقه افکار بزرگ در ذهن همین کودکان مدرسهای و دانشجویان زده میشود».
در این بازدید که سهشنبه ۶ آذر ۱۳۹۷ صورت گرفت، مهمانان ابتدا از زادگاه استاد باستانی پاریزی در شهر پاریز دیدن کردند. در این برنامه، مهمانان در دبستان باستانی پاریزی توسط اعضای شورای شهر، شهردار، بخشدار و امامجمعه پاریز استقبال شدند و سپس به اتفاق مهندس حمید باستانی پاریزی، فرزند استاد، از منزل دوران کودکی محمدابراهیم باستانی پاریزی دیدن کردند.
مراسم بعدی با هدف تقدیر از هنرمندان همراه طرح آینهدار دوران در سالن کنفرانس مجتمع مس سرچشمه برگزار شد. در این مراسم، مدیر روابط عمومی مس سرچشمه از تلاشهای فرهنگی این مجتمع برای اعتلای فرهنگ و هنر ایرانزمین سخن گفت و مهندس احمدی، مدیرعامل شرکت مس سرچشمه نیز ابراز امیدواری کردند که حمایتهای مجتمع مس از برنامههای فرهنگی تداوم یابد و پیوند اهالی فرهنگ و هنر با صنایع مس بیش از پیش تقویت شود. همچنین در این جلسه اعلام شد که برای بازسازی دبستان صد ساله باستانی پاریزی مبلغ یکصد میلیون تومان کمک بلاعوض از سوی مس سرچشمه تخصیص خواهد یافت.
در پایان مراسم از چهار نفر از هنرمندان همراه طرح تقدیر شد. استاد حسین محجوبی و فرزانه محجوبی، عبدالله امیدوار و علی خسروی چهار هنرمندی بودند که در این مراسم از آنها تقدیر شد.
گفتنی است، یک سال پس از درگذشت استاد باستانی پاریزی، به همت جمعی از نهادهای فرهنگی و با همراهی دانشگاه تهران، طرحی با عنوان آینهدار دوران شکل گرفت و در قالبی هنری از تلاشهای علمی و آثار پژوهشی استاد باستانی پاریزی تقدیر شد. این برنامه با مشارکت و حمایت مس سرچشمه تداوم یافت و دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران، در دیماه سال گذشته میزبان ارکستر ملی ایران بود تا قطعهای را با شعری از زندهیاد دکتر افشین یداللهی به یاد استاد محمدابراهیم باستانی پاریزی اجرا کند.
نظر شما :