‌اهدای نخستین جایزه «موسوی موحدی» در پانزدهمین همایش بیوشیمی‌فیزیک ایران

۰۹ آبان ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۱ کد : ۶۵۸۹ اخبار اخبار علمی-فناوری
تعداد بازدید:۲۷۱۶
نخستین جایزه «موسوی موحدی» در پانزدهمین همایش بیوشیمی‌فیزیک ایران به پژوهشگر جوان برجسته اهدا شد.
‌اهدای نخستین جایزه «موسوی موحدی» در پانزدهمین همایش بیوشیمی‌فیزیک ایران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک، پانزدهمین همایش بیوشیمی‌فیزیک ایران روزهای اول و دوم آبان ۱۳۹۷ با سخنرانی رئیس این مرکز در گرگان برگزار شد.
دکتر علی‌اکبر موسوی موحدی، رئیس انجمن بیوشیمی‌فیزیک ایران و رئیس مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران در جلسه افتتاحیه بر لزوم و اهمیت دانش و کشف آن تاکید و پیشرفت و توسعه را در گرو استفاده از تمامی امکانات در این راه توصیف کرد و با ذکر مقایسه آماری، جایگاه علمی ایران را در سطح بالایی در جهان برشمرد.
سپس دکتر علی‌اکبر صبوری اولین جایزه «موسوی موحدی» را به پژوهشگر برجسته حوزه بیوشیمی‌فیزیک اعطا کرد. این جایزه به یک پژوهشگر دارای مدرک دکتری تخصصی (Ph.D) از یکی از دانشگاه‌های معتبر با سن زیر ۴۰ سال اعطا می‌شود. اثر علمی او در یکی از همایش‌های انجمن بیوشیمی‌فیزیک ایران ارائه شده باشد. این اثر بایستی مستقیماً در زمینه علم بیوشیمی‌فیزیک و کیفیت آن در حد گسترش مرزهای دانش در سطح جهان باشد. همچنین محتوای مکاشفه، در مجلات تخصصی معتبر استنادی به چاپ رسیده و در یکی از مؤسسات علمی ایران انجام شده باشد.
برنامه دوروزه همایش با سخنرانی‌ها و ارائه پوستر تا ظهر چهارشنبه ۲ آبان ادامه یافت و در مراسم اختتامیه جوایز ویژه پژوهشگران جوان توسط انجمن بیوشیمی‌فیزیک ایران و نشریه انجمن شیمی ایران اعطا شد.
گفتنی است دکتر سید علی‌ا‌کبر موسوی موحدی، که جایزه «موسوی موحدی» به نام او تعیین و اعطا می‌شود، رئیس مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک و استاد ممتاز دانشگاه تهران است و تالیفات ارزشمند و پرشماری در حوزه بیوشیمی و بیوفیزیک دارد.
وی به پاس خدمات ارزنده و اثرگذار در حوزه‌های علم، پژوهش و نوآوری در سال ۱۳۶۹ موفق به دریافت جایزه بین‌المللی خوارزمی و در سال ۱۳۷۶ به عنوان استاد نمونه و طی سال‌های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰ نیز ۹ بار به عنوان پژوهشگر نمونه دانشگاه تهران برگزیده شد.
در کارنامه علمی استاد، جوایز فراوانی همچون نشان درجه یک پژوهش دانشگاه تهران (۱۳۸۲)، چهره ماندگار (۱۳۸۳)، دانشمند برجسته دانشگاه تهران (۱۳۸۵)، پژوهشگر رتبه اول جشنواره رازی (۱۳۸۵)، برنده جایزه بین‌المللی الزویر- اسکوپوس (۱۳۸۶)، پژوهشگر برجسته جایزه علمی جشنواره علوم پزشکی ابن سینا (۱۳۸۷)، پژوهشگر ممتاز در جشنواره پژوهش و فناوری کشور (۱۳۸۸) و اعطای استاد ممتازی دانشگاه تهران (۱۳۸۹) به چشم می‌خورد.

دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه تهران می‌توانند با عضویت در «شعاع» (شبکه علمی آموزش عالی دانشگاه تهران) در جریان آخرین اخبار و اطلاعیه‌های دانشگاه قرار گیرند.


( ۲ )

نظر شما :