نشست تخصصی کارشناسان تغذیه در روز جهانی غذا برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت دانشجویی، نشست تخصصی با موضوع بحث و تبادل نظر در خصوص ارزیابی خدمات تغذیهای در غذاخوریهای دانشجویی دانشگاه تهران همزمان با روز جهانی غذا و با حضور کارشناسان تغذیه و مسئولان سلفسرویس دانشکدهها و پردیسها ۲۴ مهر ۱۳۹۷ در اداره کل امور دانشجویی برگزار شد.
در این نشست، محمد طاهری، مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه تهران ضمن تاکید بر لزوم صرفهجویی در سلفسرویسها گفت: «مهمترین بحث تأمین مواد اولیه در کشور است، که با وجود مشکلات هزینهها، تأمین مواد اولیه با رایزنیهای صورت گرفته به خوبی در حال پیگیری و انجام است».
وی در ادامه با اشاره به اینکه برنامه غذایی دانشگاه در یک شورای متشکل از کارشناسان تغذیه دانشگاه و شورای صنفی دانشجویی تهیه و به تأیید مسئولان حوزه معاونت دانشجویی میرسد و لازمالاجراست، بر لزوم رعایت برنامههای این اداره کل در خصوص برنامه غذایی، میزان مواد اولیه و غیره تاکید کرد.
همچنین درباره تجهیزات و لزوم بهروزرسانی آنها، سامانه تغذیه و مشکلات ابتدای ترم بحث و تبادل نظر به عمل آمد.
دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه تهران میتوانند با عضویت در «شعاع» (شبکه علمی آموزش عالی دانشگاه تهران) در جریان آخرین اخبار و اطلاعیههای دانشگاه قرار گیرند.
نظر شما :