نشست تخصصی کارشناسان تغذیه در روز جهانی غذا برگزار شد

۳۰ مهر ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۶ کد : ۶۵۲۰ اخبار اخبار رویدادها
تعداد بازدید:۱۱۹۵
نشست تخصصی با موضوع بحث و تبادل نظر در خصوص ارزیابی خدمات تغذیه‌ای در غذاخوری‌های دانشجویی دانشگاه تهران برگزار شد.
نشست تخصصی کارشناسان تغذیه در روز جهانی غذا برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت دانشجویی، نشست تخصصی با موضوع بحث و تبادل نظر در خصوص ارزیابی خدمات تغذیه‌ای در غذاخوری‌های دانشجویی دانشگاه تهران‎ همزمان با روز جهانی غذا و با حضور کارشناسان تغذیه و مسئولان سلف‌سرویس دانشکده‌ها و پردیس‌ها ۲۴ مهر ۱۳۹۷ در اداره کل امور دانشجویی برگزار شد.
در این نشست، محمد طاهری، مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه تهران ضمن تاکید بر لزوم صرفه‌جویی در سلف‌سرویس‌ها گفت: «مهم‌ترین بحث تأمین مواد اولیه در کشور است، که با وجود مشکلات هزینه‌ها، تأمین مواد اولیه با رایزنی‌های صورت گرفته به خوبی در حال پیگیری و انجام است».
وی در ادامه با اشاره به اینکه برنامه غذایی دانشگاه در یک شورای متشکل از کارشناسان تغذیه دانشگاه و شورای صنفی دانشجویی تهیه و به تأیید مسئولان حوزه معاونت دانشجویی می‌رسد و لازم‌الاجراست، بر لزوم رعایت برنامه‌های این اداره کل در خصوص برنامه غذایی، میزان مواد اولیه و غیره تاکید کرد.
همچنین درباره تجهیزات و لزوم به‌روزرسانی آنها، سامانه تغذیه و مشکلات ابتدای ترم بحث و تبادل نظر به عمل آمد.
 

دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه تهران می‌توانند با عضویت در «شعاع» (شبکه علمی آموزش عالی دانشگاه تهران) در جریان آخرین اخبار و اطلاعیه‌های دانشگاه قرار گیرند.


نظر شما :